Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

..apai cu cine sa semene Luk asa haios decat cu maica-sa. Si tu esti tot asa simpatica.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oare de ce nu dormim daca ne dorm copii?
Inni, . Auzi, ia mai pune si tu niste poze cu fi-ta, ca tare-i dulce. Poti sa razi de mine, dar mi se pare ca fetele noastre seamana nitzel, asa ochioase si carne.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

stai asa sa vad ce mai gasesc..de fapt am poze, dar nu mai sunt asa de aproape si pe yahoo-ul asta ..daca nu pui portrete nu prea se vad bine celelalte...

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Azi David a avut petrecere la gradi si nu m-am dus ca fi-mea tocmai atunci s-a gasit sa se trezeasca. S-a dus ta-su si mi-a povestit, cica mai bine ca nu m-am dus ca muream de rusine. David nu stia cantecelele si le tragea la copii mastile de pe fata si palariile jos din cap.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Azi David a avut petrecere la gradi si nu m-am dus ca fi-mea tocmai atunci s-a gasit sa se trezeasca. S-a dus ta-su si mi-a povestit, cica mai bine ca nu m-am dus ca muream de rusine. David nu stia cantecelele si le tragea la copii mastile de pe fata si palariile jos din cap.

...m-ai facut sa rad...si David ca si Luk...superhaiosi.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Razi tu razi dar eu ce ma fac cu el? Cred ca tre sa dau militaria jos din pod, ca nu se mai poate. Pana acum am inghitit multe, numai sa nu-l supar cumva si sa asocieze o atitudine mai dura din partea mea cu venirea Irenei, dar de-acum cred ca a trecut perioada de acomodare si o sa intru in el.

Mergi la inceput

Gata..am mai pus 3 poze.

Adevaru' e ca acum daca nu e strunit si-o cam ia in cap. Imi dau seama ca pt. tine e nasol, dar cand povestesti altora suna tare haios .
Intotdeauna am adorat copiii poznasi...nu obraznici..ci poznasi. Mi se pare ca sunt inteligenti.
Si..pana la urma..ai vazut tu copil cuminte si baba frumoasa ?
Dar sunt de acord cu tine ca tr sa dai jos militaria.

Ileana ce faci ? S-a trezit Ilinca ?

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Nu s-a trezit, m-am dus eu si i-am mufat un bibe in somn, l-a halit imediat si face nani. Acuma mai astept vreo ora sa-i dau antibioticul lui fi-miu, ca urasc sa ma culc si sa ma scol din primul somn dupa o ora, asa ca mai bine mai trag de ochi.

Simona si ce crezi ca al tau a fost singurul care n-a zis poezia??? Revino-ti mama in simtiri si lasa baiatu' sa fie nonconformist...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Inni, unde-s pozele? Pe yahoo? ca nu se vede nimik nou...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Ileana..seamana si la formatul gurii, al buzelor. O studiam acum pe Ilinca mai indeaproape

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput