Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Am trimis poze cu Luca pe mailul comun. Rog si eu pe cine stie sa le puna in albumul cu bebei, daca se poate.

Va multumesc si o seara buna. Somnic mult la toti bebelasii sa poata dormi si mamicile.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Chiar daca nu sunt prezenta atat de des pe forum
mai citesc uneori ce faceti.
Si chiar ma gandeam zilele astea cand o sa trecem la
scutece si uite ca a venit momentul.
Este incredibil cum trece timpul !!!!!!!!!!!!!!!!!

Le salut pe burticile care inca mai asteapta sa nasca
si le doresc sa aiba nastere usoara si puiuti sanatosi.

Iar mamicilor le multumesc pt.sfaturi.
Ne vedem la scutece.

Va pup.

Lilina, mamica de Vladis (5 sapt.si 3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor, sunt o mamica de noiembrie-decembrie! Felicitari pentru bebeii vostri sa creasca mari sanatosi, norocosi si sa va uple viata de bucurii. Ne vom intalni la clubul scutecelor!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Am deschis net-ul de dimineata si am vazut ca asta e ultimul episod. Intre timp m-am luat cu treburile inevitabile si uite ca apuc si eu sa scriu pe ultima suta de metri, dupa ce am lecturat toate paginutele.
Hm, nu stiu exact ce sa scriu. Nu am starea necesara pentru a face o sinteza a ceea ce a insemnat forumul asta pentru mine. Ar fi multe de spus, dar ca orice sociolog serios, trebuie mai intai sa rumeg bine, sa fac o analiza inainte de a vorbi!!!
Lasand gluma la o parte, azi am avut o zi destul de proasta. Maruca desi e mai bine – Gabitzica, eu nu I-am dat nimic Marucai, doar I-am pus ser fiziologic si I-am tras mucii cu batista bebelusului – totusi inca mai tuseste iar azi a mai varsat o data laptele. Asta ma streseaza cel mai tare. In fine, oricum sunt intr-o pasa cam proasta, am impresia ca nu o voi putea scoate la capat cu iarna asta. Ma bate gandul sa nu o mai duc o vreme la gradi pe Ana pentru a nu imi mai aduce toti virusii acasa, dar nu stiu cum m-as putea descurca cu amandoua… In plus, virusii circula peste tot si in parc….si nu stiu daca asta e solutia cea mai buna. Plus ca Anei a inceput sa ii placa din ce in ce acolo si chiar mi se pare foarte folositor sa mearga la gradi. Uf, mi-e teama pentru Maruca atat de mult, e atat de mica si fara aparare. Ma uit la ea cand se ineaca cu mucisorii si e disperata, nu stie ce e cu ea. Stiu, exista probleme mult mai mari. Cand am ajuns duminica seara la spital cu ea imi spuneam ca as sta toata noaptea treaza cu ochii pe ea numai sa se faca bine, sa nu fie nevoie sa stam in spital sau altceva… N-a fost nevoie, slava domnului. Noaptea trecuta s-a agitat pana la 3 dimineata si a fost grozanic, de fapt sunt atat de obosita, ca la 3 noaptea nu ma mai pot tine pe picioare. Plus ca imi e mereu teama sa nu verse, sa nu se inece si mai stau chiar vreo ora cu ochii pe ea dupa fiecare supt. Si mi se inchid ochii…dar cum aud un mic sunet, cum ma trezesc, ma ridic si ma uit la ea. Am impresia ca nu o voi putea scoate la capat cu 2 copii Abia acum imi dau seama ce simplu era cu unul. Probabil ca sa mi se para simplu cu 2 va trebui sa il fac pe al 3-lea….E o gluma, desigur!
Hai ca mai bine inchei, n-are rost sa mai bat campii. Sunt obosita si atat. Maine o sa fie mai bine (oare?!).
Abia astept sa ma “bucur” alaturi de voi de maine incolo…………..
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by alessia80

RALU-da, coincidentele sunt mult prea mari in cazul minunilor noastre! Si cireasa de pe tort- cred ca stam aproape de tine! Sigur se vor intalni

ARMAND a avut un botez perfect! Sa dea Dumnezeu sa aiba toata viata la fel de frumoasa precum a fost botezul! TE IUBIM MULT MINUNEA NOASTRA!

ALESSIA80 cu minunea[/purple] ARMAND (07.09.06)

poze
uite cum cresc...[/b]

unde stati? noi stam in bragadiru, la 10km de km0 al bucurestiului. deci practic doar la vreo 4-5 km de bucuresti!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sib, si pan' la urma ai mancat au ba puiul ala cu mamaliga? Foarte tonica povestea, bravo, felicitari!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sybille...povestea ta o declar cea mai haioasa dintre toate povestile despre nastere pe care le-am citit eu vreodata. Mi-a placut mult. M-a binedispus.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Inni, ce faci? Ori iti doarme fata? Ca a mea a dormit azi mai toata ziua, si, surpriza, doarme si acuma.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Doarme.
Azi nu prea a dormit..abia la 13.00 a inchis ochii..ca pana atunci m-a fenta..si am iesit cu ea afara. Am stat o ora jumate...si am adus-o dormind bustean. Am lasat-o asa imbracata in carucior si am deschis geamul...si ...am atipit si eu.
Cand ne-am trezit am tras o sperietura mare...ca avea manutele transpirate rau..si cand am controlat-o la picioruse..erau la fel. Mi-a fost teama de supraincalzire. In cele din urma si-a revenit.
Nu mai fac niciodata prostia asta. Nu m-am gandit ca ii va fi cald..

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

De ce n-ai scos-o pe balcon? Ca eu asa ii fac cand venim de afara... Dar de regula are grija Luk s-o trezeasca imediat. Cred ca si ea zice saru'-mana cand s-o duce asta la gradi, ca toata ziua e calare pe ea. Eu ii zic sa nu intre in camera unde doarme ea, el intra vijelios trantind usa de peret si-mi spune galesh ca a vrut sa vada cum doarme. Si intreb eu: cum doarme? Si el raspunde "binishor".

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput