Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

gata
pagina lui bebe cu poze mai multe

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Ce a insemnat pentru mine acest forum? in primul rand informatie, muuuulta informatie, apoi toleranta, pentru ca trebuie sa fi tolerant ca sa accepti ideile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, mai ales cand nu cunosti persoanele; prietenie si intelegere atunci cand am avut nevoie; surpriza-pentru ca atunci cand credeam ca sunt singura, sau ma simteam singura, descopeream ca nu e asa si mai ales putere-puterea pe care ti-o da colectivitatea, fie ea si virtuala. Probabil am avea si cateva lucruri sa ne reprosam, din moment ce am pierdut cateva prietene, precum cri sau nokia sau eli(sper din tot sufletul sa ma insel), dar cu timpul, la scutece, sa ne mai maturizam relatia, si sa mai invatam din greseli.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, dragelor, mamicilor, m-au cuprins si pe mine emotiile, acesta fiind ultimul capitol din Odisee. Nu-mi vine nici mie sa cred ce repede au trecut lunile si uite-ne acum mamici cu bebicii in brate.
Cel putin pentru mine care fiind gravida si avand si o fetita mica Alexia, au trecut cele 9 luni super rapid, numai cand am vazut si eu cele 2 liniute la testul de sarcina si uite ca acum avem 6 saptamani mari si late.
Sper din suflet sa fim sanatoase in continuare, bebicii la fel, sa ne bucuram de fiecare clipa si secunda petrecuta alaturi de copilasii nostri, caci timpul trece si ei se fac mari si o sa ne lipseasca enorm perioadele astea. Cel putin mie imi pare tare rau cand ma gandesc ca Ada o sa creasca asa repede si adio bebe...si pe cine mai tin eu in brate si o pun la tzitzi...si pe cine mai simt calduta alaturi de mine molfaind la tzitzi....si multeee altele...dar or sa vina de-acum inainte multe multe bucurii pe care o sa le traim alaturi de copilasii nostri si care vor fi in sufletele noastre si care vor ramane acolo pentru totdeauna.
Asadar, sa ne bucuram ca incepem un nou capitol si sa traim la maxim fiecare clipa si secunda asa cum am facut-o la Odisee.

Traiasca "Bucuriile de Sept-Oct 2006" si ne vedem acolo

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Laliq, Adriana mica, va multumesc ca v-ati gandit si la noi, cele care nu am reusit sa ne tine puiutii in brate. Durerea e imensa, nu reusesc sa-mi revin si acum cand am citit ca odissea mamicilor de sept-oct a ajuns la sfarsit ma napadeste un coplesitor sentiment de tristete...
Ma bucur pentru voi cele care ati ajuns cu bine la sfarsitul acestui anevoios dar unic si minunat drum care este sarcina si va aveti acum comorile langa voi. Sa va bucurati de ele si sa pretuiti fiecare clipa alaturi de copilasii vostri. Dumnezeu v-a binecuvantat cu aceste minuni. Sunteti cele mai fericite fiinte de pe Pamant si, va rog sa nu va suparati pe mine, nu e frumos dar va invidiez...
Eu am reusit sa termin azi monumentul funerar al fetitei mele. E frumos, cu o sculptura de fetita ingeras pe el dar... e rece si trist. E ingrozitor ceea ce traiesc si nu mai doresc la nimeni sa treaca prin ce trec eu desi la noi in Arad mortalitatea nou-nascutilor atinge cote alarmante! Am fost la biroul de statistica de la Spitalul Matern din Arad si aveau acolo un biblioraft aproape plin cu nou-nascuti care ulterior au decedat in spital si era situatia pe lunile ianuarie-iunie anul acesta! Anul 2005 era iarsi un biblioraft intreg. Este criminal ce se intampla la noi. Dar nu vreau sa va prost-dispun cu informatiile astea doar vreau sa stiti ca sunteti cu adevarat norocoase ca va aveti puii cu voi si sunt bine.
Va doresc multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

buna la toate mamicile si burticile care au mai ramas. fetelor nu imi vine sa cred ca se termina odiseea noastra cat de repede a trecut timpul, asa cum au zis si celelalte fete parca ieri eram si noi burticute si asteptam cu nerabdare sa vina puiutl. cel putin la mine ca si la alte fete puiutul sa lasat asteptat cam doua saptamani. au fost mici probleme la nastere dar au trecut apoi chiar daca am avut inima cat un purice daca o sa fie bien. atrecut totul repede si iata ca si noi am facut pe 26 o luna . suntem mari. nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul . a fost greu si la mine. al meu sot iubit nu a fost acasa de la 2 luni si jumatate . a fost greu si pentru mine dar si pentru el. apoi dupa ce am nascut ii trimiteam poze aproape in fiecare zi ca sa il vada. nu poate sa se bucure de aceste prime momente alaturi de noi cand i sa vina el o sa aiba aproape 2 luni. dar noi sa fim sanatosi. ma bucur si eu ca ati fost alaturi de mine in aceasta perioada si asa am putut afla multe de la voi. chiar daca nu am scris prea mult chiar si acum in ultimul timp dar am citit mereu si am invatat mereu cate ceva de la voi . o sa imi fie dor de aceasta odisee care sa terminat cu ceva timp in urma..... dar a fost frumos. acum intram intr-o alta etapa ..... chiar e minunat sa fii mamica. si chiar le invidiam pe fetele care au nascut inaintea mea. acum suntem la ultimul episod.... si o sa ne vedem la BUCURII , bucurii cu care m-am intalnit toata sarcina si nu am putut potfi la ele pentru ca nu vroia bebe, poate mai bine ca si asa nu aveam de unde sa le cumparacum la ultimul epsod din odisee va multumesc la toate pentru sfaturi, pentru ajutorul acordat. sa fim sanatosi in continuare si sa e vedem cu bine la scutece...
tot nu imi vine sa cred ca se termina aici la mamici de sept-oct.

nicol
mami de puiut dulce Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mini me poti lua linistita Panadol/Coldrex( contin paracetamol).

Fetelor am intrat sa va multumesc pt. tot ce ati reprezentat pt. mine pe perioada sarcinii (9 luni de stat in pat), desi nu prea am scris v-am citit in fiecare zi.Intrebarile, spaimele, bucuriile si intristarile voastre au fost pt. mine de mare folos am invatat multe si stiu ca voi mai invata.Cu nerabdare oricat as fi de obosita deschid calculatorul in fiecare zi si rad sau plang alaturi de voi.Va pup si va doresc tot binele din lume in continuare.

Printesele mele sunt racite amandoua - una se lupta cu mucisorii din nasuc alta cu tuse si gat rosu pt. care ia antibiotic.Sper sa reusim intr-o buna zi sa punem si poze si povestile despre nastere dar la noi timpul este foarte limitat pt. ca ma descurc singura cu ele si mai merg si 2 ore pe zi la farmacie( soacra mea nu mai face fata singura).

Mirabelac,Inni si Eloise - impresionante povestile nasterii si tare bine scrise.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

test
poze cu puiutul meu drag

nicol
mami de puiut dulce Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Gabitzica, asa e cand ai in casa un gradinar. Uite-te si la mine cu Luk (fi-mea are muci de aproape 3 sapt), la Marina cu Ana si bebe cu muci, si cred ca ma suntem cateva in gasca asta. N-avem ce face, asta e riscul...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Ileana, stiu ca si tu si Marina aveti acelasi probleme ca si mine, Marina saraca a ajuns si la spital...
Am vrut sa va intreb daca le dati ceva tratament. Mie pediatra mi-a zis ca pana la 2 luni nu pot sa-i dau nimic. Ii pun doar in nas Mar plus .

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Gety multumesc pt ajutor.

Am schimbat si sper sa mearga.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Gata am pus si eu poze cu puiutul meu. Cine are placerea poate sa-l vada la Poze Luca.

Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)

POZE LUCA

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput