Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PUTZURUCA, merci mult. Si eu tot la fel, stau astea pe-afara, se uita lung la mine, si eu plec...dar nu in parc, ca nu am unul pe aproape, asa ca bat strazile 2 ore icontinuu, de ajung acasa rupta de picioare, dar prinde bine la silueta.

PUFY, m-ai dat gata cu chestia asta, uite acu adoarme ala micu', stii tu mai departe!

DIAB si ENA aveti niste pui superbi, la ENA chiar am scris in guestbook.

DANI cred ca mai ai putin si o iei razna, dar nu stiu de ce presimt ca nu mai e mult...poate chiar noaptea asta?

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna seara mamici!

Amarantina, Flory, Ralu, Cecilia, Sybille v-am vazut pozele cu bebeii sunt superbi toti. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Mi-ati facut si mie pofta sa mai pun poze noi. Sambata am facut o luna ...nici nu stiu cand a trecut timpul...

De aceea am zis sa mai pun si eu POZE NOI facute chiar si azi la baita...

Putzuruca si noi mergem tot in parcul Titan ca stau vis-a vis de Policlinica Titan. Eu m-am mai intalnit si cu Roxana01 acolo poate ne vedem si cu voi...

Eloise si eu zic sa incerci sa ii dai san cu mameloanele de silicon...incerci macar si vezi cum e...

Mephala ce grasunei sunt bebeii..tu ziceai ca alaptezi si la o ora jumate? Ca eu abia reusesc sa pape la 3 ore ziua dar noaptea parca are ceas in burtik si la 2 ore e treaza papacioasa...Ma declar franta de oboseala. Vreau sa doarma si la mine cate 5-6 ore...Doar in 3 nopti a dormit 3-4 ore legate...in rest program de 2 ore. Mi-e teama ca asa ramane ....si s ama vezi atunci...

Va pup si numai bine

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Itzy, da, il alaptez la 2 ore ziua si 1 ora jumate..si-un sfert...2 ore/noaptea. Depinde...
O scumpica Ana Maria!

Uf, ce emotii am: joaca Steaua...si joaca atat de bine!!!

Gripo, La multi ani sanatosi si fericiti impreuna!

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Mephala deci tu ar tb sa fii si mai zombi la programul asta nocturn...

Gripo scuze am uitat sa te felicit si eu . La multi ani, casa d epiatra sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebe

Itzy-Bitzy

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Ne bucuram ca va place de noi. Adevarul e ca am vazut numai bebei frumosi pe forumul asta. Care mai de care mai scumpel...
Numele de Maia a fost singurul nume de fata la care ne-am gandit, dinainte de a sti ce vom avea. La baietel aveam mai multe variante, dar pt fetita asta era singurul care ne placea. Asa ca cineva acolo sus a vrut sa nu mai avem dubii cu numele :)

Avem si noi in intrebare: cam cand ar trebui sa pice buricutuzul, ca la noi inca se incapataneaza sa stea. Si dr ne-a zis sa nu ii mai facem baita pana nu ii pica. Si icterul tot nu ne-a trecut. Uf, lasa ca ne facem noi mari si scapam de toate astea (si apoi vin dintii... :))

Diana de Maia (18.10.06)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Si ca veni vorba cu mutatul; am vazut ca nu sunt singura care se muta imediat dupa ce vine bebe :) parca mexxa asta face acum...
peste 2 saptamani si noi vom fi in febra mutatului. Norocul nostru e ca nu ne mutam prea departe (doar traversam parcul Sebastian), dar tot o sa fie nebunie... Uf, sa treaca mai repede si faza cu mutatul si apoi sa vedeti voi ce fete linistite o sa fim si active pe forum :)

Diana de Maia (18.10.06)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Itzy, la al doilea copil totul e mai usor...nici de somn prea mult nu ai nevoie.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Da Mephala se poate...cu o experienta ianinte...e altfel

Am si eu o intrebare pt mamicile care alapteaza. Eu ma confrunt cu o constipatie cum nu am avut in viata mea. Tot ce beau sau mananc parca se duce in laptic...beau lichide, mananc ciorbe iaurturi etc...nu am avut in sarcina asa ceva si am acum...voi ati patit la fel? Ce remedii ati avut? In afara de supozitoarele cu glicerina?

Mersi si pupici

Itzy-Bitzy

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mai am si eu poze noi.
Va urez noapte buna...sunt chiaunita de somn..abia acum s-a culcat..de la ora 18.00 sculata.
Itzy...foarte frumoasa iubita ta.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Inni acum vazand-o pe a ta printesa dupa baita incep si eu sa zic ca seamana ochioase asa, si brunetele, cu parul doar la spate mai lungut...mai ales in cele cu baitza...Oricum am vazut multi bebei nou-nascuti care semanau...apoi dupa ce mai cresc e altceva dar la inceput asa paraca aduc unii cu altii

Itzy-Bitzy

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput