Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Inni, Gripo merci de complimente.
Inni, sincer nu stiu cat de frumoasa o sa se faca ea cu falcutzele astea. E o poza de azi dimineata. Parca e prea de tot.
Gripo la multi ani si sa fiti la fel de fericiti ca pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eloise, merci mult. Nu stiu sa te ajut cu suptul la san, cat priveste si infasat, dar si cu funduletul gol...cam greu, trebuia sa-ti si arate. Poate cel mai bine, il tii cu funduletul gol, cand esti tu langa el, si poti sa-l feresti sa nu duca manutele la ochi, iar, in rest, infasat. Iar la faza cu cantarul, este important ca bebelusul sa fie cantarit tot timpul cu acelasi cantar, doar asa poti sa spui corect evolutia lui, eu asa stiu.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise...biberonul are tetine de silicon ? Daca da..ia pune-ti la san mameloane de silicon...poate il pacalesti asa..poate o sa creada ca e tot biberon. Daca nu reusesti eu zic sa nu te stresezi doar pt. ca ti-a zis pediatra asta. O gramada de copii mananca lapte praf si mananca cu biberonul. Sfatul meu e sa-i dai copilului sa pape atat cat doreste el. Intr-adevar avantul mare se ia atunci cand se da formula in sensul ca repede devin rotofei..dar asta nu inseamna ca raman grasi sau devin copii obezi. Si la urma urmei...daca a luat 500 grame in 2 saptamani..pai scuza-ma...pediatra ta nu prea stie..cam asta e greutatea normala pe care tr sa o ia un copil...cam 200gr/saptamana. Da-i in continuare lapticul tau..cat poti...cu biberonul..Mai incearca sa-l asezi la san..ca si in joaca se poate apuca de supt. Daca nu , nu te stresa, important e ca Vladut sa aiba la dispozitie lapticul tau. Bine ca-l ai...indiferent cum ajunge la el in burtica. Si daca nu se satura si nu se satura..da-i mami completare...si uita de pediatra. N-o sa stai cu copilu' sa-ti urle in cap de foame. Poate peste vreo 2 sapt va manca mai putin..isi regleaza singur apetitul.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Am fost si noi o ora la plimbare ieri. Nu i-am mai pus picaturi, si iar i-au curs ochisorii. Oare nu s-o trece odata si-o data?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Nu vreau sa par atotshiutoare dar ai cerut parerea unui oftalmolog? Poate bebelina ta are canalele infundate.Se mai intampla.
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Simona...vai ce falcutze are..aproape ca ochisorii sunt ca ai unei mici "japoneze".
Vezi-ti de treaba ca le da ea jos. Cand o sa inceapa sa mearga de-a busilea...va arde caloriile
Glumesc.
Vezi-ti domne' de treaba ca e numai bine fata . In poze copiii oricum par mai mari decat sunt.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by eloise

[green]
Noi suntem un pic necajiti, adica zapaciti mai curand. Am fost ieri la pediatra si ne-a zis o gramada de chestii. In primul rand l-a cantarit si a iesit ca are 4400gr (deci in 2 sapt ar fi luat juma de kil peste greutatea de la nastere, 3900gr, pediatra a zis ca e foarte mult si sa nu-i mai dam supliment de lapte praf.) Pe de alta parte am si eu cantar electronic acasa si acum 2 zile cand l-am cantarit avea 4100 doar... uite ca ieri n-am mai verificat, dar 4400 mi se pare enorm! Ma rog... a zis sa ii tai Humana si sa-i dau numai de la san. problema e ca inca din maternitate i s-a dat biberon si el nu mai mananca la san, oricat as incerca, nu reusesc decat sa-l infometez si sa-l enervez, sa-l chinui. Suge lenes, adoarme cu sanu-n gura, nu se trezeste orice i-as face, si cand i se face cu adevarat foame zbiara si nu mai accepta deloc sa suga. Pana acum scoteam cu pompa de la mine si ii dadeam, am destul lapte dar tot mi se parea ca nu e suficient si-i dadeam si completare Humana pana acum. Asta noapte dupa incercari nereusite de a-l pune sa suga de la mine, cand era rupt de foame si nervos am scos iar cu pompa si i-am dat cu bibe cate 80ml, se pare ca i-au ajuns.
Aveti vreun sfat pt mine? POt face oare ceva pt a-l invata la san dupa ce 2 saptamani a supt numai bibe, si foarte rar si putin de la mine? La san sta asa, mai mult in joaca...
[green][b]

[b]Nu stiu cum ti-a zis tie ca e mult 500 gr in 2 sapt. ca David a luat 350 gr/sapt si a zis ca e super bine. Probabil fiecare pediatru are parerea lui...

In legatura cu alaptatul nu stiu ce sa-ti spun, doar daca reusesti sa-l infometezi putin, adica sa-l mai duci cu ceai sau cu suzeta si apoi sa-i dai san... eu asa fac ca David sa pape mai bine si sa nu ceara f. des...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eloise nici mie nu mi se pare mult 500gr. Dar totusi pentru a urmari cresterea reala in greutate trebuie folosit acelasi cantar. Daca zici ca ai cantar electronic atunci cantareste-l zilnic. Ar trebui sa ia cam 30gr pe zi. N-am inteles cat lapte i-ai dat: 80ml sau 160ml? La varsta lui ar trebui sa pape cam 120-140ml la o masa. In legatura cu suptul la san: prinde corect sanul? Sanii nu trebuie sa fie foarte plini, unii bebei mai lenesi refuza sa suga daca sunt prea plini pentru ca trebuie sa depuna un efort mai mare.
Cu tinutul in funduletul gol: e chinuiala mare. Am tinut-o si eu pe Irena acum vreo 2 sapt cand se iritase si am renuntat dupa o juma de ora: stergeam ba pp ba kk, pp, kk, am cedat nervos. Eu zic sa-i dai pe bubite cu ce ti-a zis si sa-l tii infasat, mi se pare o aberatie sa-l tii legat de maini si cu funduletul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Simona de ce-ai tinut ascunsa pana acum dragalasenia de fetita? Ai doi copii frumosi si blonzi ca ingerasii! Hai ca doar n-o sa te ingrijorezi de pe acum pt silueta fetii pt ca are un pic de falcutze acum, ca bebelusa!!

Inni da, biberoane cu tetina de silicon de la Avent. O sa incerc si cu mameloane de silicon dar tare ma tem ca nu neaparat siliconul ii place lui, ci cat de usor ii curge-n guritza din tetina. I-ar curge bine si din san, ca lapte e destul, atunci cand strang un pic tasneste din belsug, dar trebuie sa munceasca doar un pic, si sa traga constant. Din bibe, na, e mura-n gura!
Cu greutatea pediatra are un pic de dreptate. Pe 21 oct ne-am externat cu 3800gr, 100gr scadere fiziologica. Ea a zis ca trebuia sa recupereze scaderea si cam atat, nu sa ia prectic 600gr peste greutatea de la iesirea din spital in doar 10 zile(21-31oct). Nu stiu... o fi avand dreptate. El asa gras nu arata, nici cine stie ce falci n-are, nici sunculitze pe el.

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Felicitari mamici, sa va fie puii sanatosi si sa creasca mari..voi va mutati la "scutece", noi trecem de la "bebelusi" la "copilasi". Uite asa trece timpul...
Va pup si va asteptam cu drag printre noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Aaaaa, si David papa doar san...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput