Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 14
gripo spune:
Si, ca sa ma laud si eu: azi implinim 9 ani de casatorie, parca nici nu-mi vine a crede cat timp a trecut, si unde s-a dus?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
GETY spune:
Inca se mai bufniteaza! Mamicilor, mai puteti? Eu i-am pus acum caruselul sa se invarta si suzeta in gura si as vrea sa adoarma in patutul ei, nu la mine in brate, unde nu-i trebuie nimic, decat sa stea la mine in brate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
Si, ca sa ma laud si eu: azi implinim 9 ani de casatorie, parca nici nu-mi vine a crede cat timp a trecut, si unde s-a dus?
Multi ani fericiti impreuna si multa sanatate va doresc! Sa va bucurati de minunea voastra!
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
GETY spune:
Gripo, multi ani fericiti de casnicie si de acum incolo. Si eu tot 9 ani am implinit cu sotul anul asta, de cand suntem impreuna (din iunie 1997), dar abia anul asta ne-am casatorit (in martie). Fetita ne-a "dus" la Starea civila.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Am fost si noi o ora la plimbare ieri. Nu i-am mai pus picaturi, si iar i-au curs ochisorii

. Oare nu s-o trece odata si-o data?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Susa spune:
Mirabela si BB Lucas dupa cremuta cu hidrocortizon a ramas cu pilea tare uscata pe fata...eu ii dau cu ulei de BB dupa fiecare baita iar dimineata daca e tot uscata pielea mai pun un pic de galbenele...si e OK.
Fetelor Inni , Ileana si Simona sunteti tare haioase cu povestile si bufnitatul...ma si vad peste 2 ani la fel ca voi..cand va veni si BB2.
Eu nu ma pot plange de loc de oboseala ca doarme bine copilul noaptea...cred ca a inceput sa inteleaga ca daca e intuneric e pt somn iar cand e ziua e pt joaca...azi dimineata ne ganguream noi prin patut, iar el la un moment dat uitandu-se fix in ochii mei mi-a tras un zambet pe 16mm de m-a pocnit plansul..atat de frumos a fost.... fara cuvinte
Mi-a mai zambit el si inainte dar parca asta a fost cel mai intens si mai adevarat zambet adresat mamei sale...
Va pup
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Crisnemes spune:
Gripo 

- "La Multi Ani!"si multi ani fericiti impreuna!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
gripo spune:
GETY, CRISNEMES, multumesc din suflet. Sunteti niste dragute. Va
.
gripo spune:
Da, Susa, e impresionant pana la lacrimi primul zambet cu dedicatie, am trecut si noi prin asta, si devine ca un drog, vrei zilnic, si daca s-ar putea mereu....dar azi, flacaul meu a ras prima oara, a mai avut el incercari, dar nu stia cum sa rada si-l pufnea plansul, insa azi a reusit, Doamne, ce am ras si eu cu el. Bineinteles ca radea la Donald.

eloise spune:
Buna dimineata!
Gripo
sa aveti o aniversare frumoasa si multi, multi ani fericiti de casatorie de acum inainte, alaturi de puiutul vostru scump!
Noi suntem un pic necajiti, adica zapaciti mai curand. Am fost ieri la pediatra si ne-a zis o gramada de chestii. In primul rand l-a cantarit si a iesit ca are 4400gr (deci in 2 sapt ar fi luat juma de kil peste greutatea de la nastere, 3900gr, pediatra a zis ca e foarte mult si sa nu-i mai dam supliment de lapte praf.) Pe de alta parte am si eu cantar electronic acasa si acum 2 zile cand l-am cantarit avea 4100 doar... uite ca ieri n-am mai verificat, dar 4400 mi se pare enorm! Ma rog... a zis sa ii tai Humana si sa-i dau numai de la san. problema e ca inca din maternitate i s-a dat biberon si el nu mai mananca la san, oricat as incerca, nu reusesc decat sa-l infometez si sa-l enervez, sa-l chinui. Suge lenes, adoarme cu sanu-n gura, nu se trezeste orice i-as face, si cand i se face cu adevarat foame zbiara si nu mai accepta deloc sa suga. Pana acum scoteam cu pompa de la mine si ii dadeam, am destul lapte dar tot mi se parea ca nu e suficient si-i dadeam si completare Humana pana acum. Asta noapte dupa incercari nereusite de a-l pune sa suga de la mine, cand era rupt de foame si nervos am scos iar cu pompa si i-am dat cu bibe cate 80ml, se pare ca i-au ajuns.
Aveti vreun sfat pt mine? POt face oare ceva pt a-l invata la san dupa ce 2 saptamani a supt numai bibe, si foarte rar si putin de la mine? La san sta asa, mai mult in joaca...
Apoi, ce ne-a mai zis pediatra... din cauza piodermitei stafilococice nu avem voie sa-i facem baie. Doar curatat pe bucati cu tifon umed
. Pe bubitze dat cu albastru de metil, Fucidin(un antibiotic crema) si alcool iodat. Din cauza infectiei la ochisor trebuie sa-l tin infasat
, ca sa nu duca manutzele la ochi, dar in acelasi timp tre sa stea cat mai mult in funduletul gol, asa incat bubitzele de sub buricutz si stea la aer... deci infasat, dar fara pampers, pe o aleza, cu ceva pelinci in jurul taliei sa absoarba pipi 

... eu nu inteleg cum pot face toate astea...ma cam dispera...
Pana acum l-am tinut tot in hainutze, pe care oricum i le schimbam de cel putin 3 ori pe zi, si i-am facut tratamentul local la bubulitze.
Mi se pare mie sau nu se poate intotdeauna urma sfatul pediatrilor astora? Ei zic sfaturi la modul ideal... tu cu copilul tau vezi ce poti pune in practica acasa. Nici sa chinui copilul nu pot, nu ma lasa inima... si alte sfaturi cum e infasat, dar dezbracat de la mijloc in jos, mi se par cam absurde
. Voi ce ziceti?
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU