Mamici de sept-oct 2006 (90) - Ultimul episod :))
Raspunsuri - Pagina 10
inni spune:
ba se vad
la "printesa.."..ultimele 3
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
auzi..da' nu se pune..ia mai actualizeaza si tu...ca n-ai mai adaugat poze de o luna.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
amarantina spune:
Ileana, n-a fost singurul, cica toti baietii de la grupa mica erau afoni. Ma enerveaza ca observ clar ca nu vrea sa invete... nici acasa, nici la gradinita, nu invata nimic daca nu vrea el, tipic masculin. Insa cuvinte noi cum ar fi "pushcarie" le retine imediat si le foloseste nevoie mare!
inni spune:
acuma ca m-am maturizat...imi permit sa dau ordine ![]()
Poze
Poze Ami
adameasca spune:
Deci nu-s eu nebuna, chiar seamana nitzel.
Nu se vede bre nici o poza, ultima pe care o vad eu e aia in care o tii in brate si ai rochia aia fara bretele pe tine.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
Simona intr-o zi cand am nervi o sa te pun sa-mi povestesti intruna de David ca sa-mi treaca...ca ma bufneste rasul cand vad ce scrii despre el.
Poze
Poze Ami
inni spune:
Nu pricep de ce nu se vede.
Poze
Poze Ami
adameasca spune:
Am pus poze de la botez. Nu-s multe ca m-am plictisit.
Simona, vezi ca-ti faci nervi de pomana? Deocamdata fi-miu e receptiv, lalaie cantecele toata ziua, si poezii, iar de povesti nu mai zic. Si le povesteste seara singur la culcare, dupa ce citim noi cate juma ora. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
ba da..am priceput, dar nu stiu cum sa repar.
am pus pozele logata..acum sunt delogata si intr-adevar nu se vad...cum naiba sa fac ?
dar nu mai stau..ma duc sa ma culc si repar maine.
va pupez.
Poze
Poze Ami
inni spune:
Baaaaaai..chiar ca seamana..cel putin din profil..parca sunt identice. WOW !!!
Poze
Poze Ami