exudat faringian

exudat faringian | Autor: aura2005

Link direct la acest mesaj

BUNA FETELOR
Am nevoie de ajutor. Copilul meu are 3 ani si 8 luni, iar in urma exudatului i-a iesit STAFILOCOC PATOGEN AB. A facut tratament 7 zile ZINNAT, apoi pauza 10 zile. Am repetat analiza, i-a iesit acelasi lucru, a facut 10 zile NOLICIN. Am facut pauza si apoi am repetat analiza si a iesit la fel. Dupa antibiograma, la ambele medicamente stafilococcul era sensibil.
De ce nu dispare??? Cate antibiotice trebuie sa-i mai dau??? Ce sa-i dau ??? A patit cineva la fel???
Multumesc pt. raspunsuri .
Pa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Iti recomand cu caldura sa te duci la V. Gomoiu la dr. Popitiu, medic pediatru ORL. Sint ferm convinsa ca te va rezolva.
Trebuie sa te interesezi la spital cind are program de consultatii si poti sa te duci acolo, dar sa ai certificatul de nastere al copilului si bine ar fi si o trimitere de la medicul de familie.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura2005 spune:

Multumesc pt.recomandare. Ma voi interesa cand are program dr. si ma voi duce. Oare tipul asta de stafilococ trece asa greu ?? Am cautat pe internet sa aflu mai multe dar nu am gasit. Se mai cheama si altfel??

Mergi la inceput

Oare nu e vorba de stafilococ alb? Poate au mincat vreo litera...

Mergi la inceput

Stiti ce am facut??
Am fost cu copilul si i-am facut exudatul in alte 2 locuri ( Cantacuzino+Doris) si nu i-a iesit nimic.Asa ca ma gandesc ca i-am facut tratamente degeaba si nu are nimic. Trebuia sa-mi vina ideea de prima oara, dar nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum.
Cred ca o mai las o perioada si apoi, pt. linistea mea o sa-i repet analiza.Unde sa ma duc?? Credeti ca se poate pune la indoiala rezultatul de la Cantacuzino??
Ce spuneti ??
Multumesc

Mergi la inceput

Aura, nu ai facut analiza de prima data de 2 ori? Ca de obicei dr. asa recomanda cind iese ceva destul de rar. Noua asa ne-au recomandat cind i-a iesit lui Bogdan Piocianic in exudat. Din pacate ne-a iesit si la exudatul urmator, a facu tratament si se pare ca a scapat.
Analizele de la Institutul Cantacuzino sint cele mai bune, asa ne-a spus d-na dr. Popitiu. Bineinteles ca si la ei mai exista probabil erori, dar cred ca mai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

iti spun din experienta: la orice laborator pot sa apara erori. mai ales daca nu si-au mai calibrat aparatele de mult timp (mama e medic de laborator, asa ca stiu) dar daca ai repetat de atatea ori la intervale de timp, nu prea cred...
stafilococul asta nu cumva se transmite? vezi sa nu-l ai si tu sau sotul tau. in cazul asta trebuie sa faceti si voi tratamentul, altfel luati de la unul la altul si tratamentul la copil e egal cu zero.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Copilul meu sta cu bunicii in Giurgiu si a facut acolo analiza.La rezultat dr. ne-a spus ca este un microb ce se ia de prin spitale si nu se transmite asa ca nu ne-a recomandat sa facem si noi analiza.In Bucuresti am reusit sa o duc cu intarziere pt. ca mi s-a parut ciudat ca dupa tratamente sa-i apara din nou.N-am avut experienta cu asa ceva si nu m-am gandit de la inceput ca in laborator poate iesi prost. M-am gandit ca se poate mai repede sa nu-ti iasa bine decat sa iasa ceva si sa nu ai nimic. Se pare ca m-am inselat si imi pare rau ca a facut tratamente degeaba.Eu m-am invatat minte si data viitoare o voi duce de la inceput in doua locuri pt. a fi sigura de rezultat.
Multumesc pt. sfaturi si fiti atente la diagnostice.
Pa

Mergi la inceput