Nou stil de viata (115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Miag, multa putere iti doresc, noi suntem aici

Cristina acum am citit intrebarea, nu am inca cc carnet, aici au fost alegeri s-a skimbat regulamentul pt examen, nu se mai da poligon(dar eu dau) mi-au skimbat carnetul provizoriu si pana in ianuarie nu am dreptul sa dau examen. Deci... pana in ianuarie mai rabd.

Dieta nu merge bine, nu gasesc motivatie, ufff, al meu pleaca maine pt doua sapt in Mexic deci nu am cu cine sa ma antrenez la cine copioase. Sportul merge, am fost sapt asta de 4 ori la sala.

Numai bine.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

An_k, felicitari pentru sport, de 4 ori pe saptamina e foarte bine! Sper sa-ti urmez si eu exemplul saptamina viitoare.
Mik, tare ma tem ca si eu am suferit de aceeasi boala azi si mi-e o foameeee....
Miag, regimul tau mi se pare criminal de sarac. Foarte putin cantitativ, iar micul dejun este aproape inexistent. Eu nu stiu cum ai energie.... Ai grija de tine.
Eu de citeva zile ma simt foarte umflata, parca am inghitit un balon, au inceput sa ma stringa hainele, e adevarat ca trebuie sa vina rusii in vizita dar mai e o saptamina pina atunci si simt ca stau gata sa pleznesc.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am pus poze cu noi (baietii mamei) la semnatura...de fapt, am modificat-o complet.
Daca va place, lasati-ne impresii in guestbook.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Cami iti tin si eu pumnii si te astept cu vesti bune!

Carmen tare frumusei copii, Iustin mi a frant deja inima, frumusel foc , de Teodor nu mai zic , e un dulce jumate!

Mia imi pare rau ca ai probleme, sunt sigura ca o sa le depasesti , ai grija de tine!

Fetelor eu nu stiu ca mamicadulce sa fie insarcinata , dar ma interesez si va comunic.

Fetelor eu regim nu am mai tinut , am avut musafiri si am mancat cot la cot cu ei , mie frica sa ma sui pe cantar, sper ca de maine sa imi revin,

va pup pe toate
si tin aproape

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, frumosi foc voinicii tai! Si site-ul arata traznet! Imi place!

Miag, succes cu noua dieta!

An_k, f bine ca faci sport, dupa mine e cel mai sanatos mod de a slabi alaturi de o dieta nu f. drastica. Tine-o tot asa!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza dragelor!
De azi restudiez Montignacul si poate ma reapuc de el.

Va multumesc pentru cuvintele frumoase!

Revin mai inkolo cu meniul.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fete dragi!

Scriu de la job deci ma grabesc!
Raport: stagnare, am 58 kg...

Carmen, am vazut si eu site-ul cu pozicila baietilor, foarte frumos. Baietii sunt deliciosi! Are Iustin niste oki, de te scufunzi in ei...velvet blue vorba cantecului

o saptamana faina va doresc...nu stiu cand mai pot intra, dar ma voi stradui!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la mine!

Pentru raport: nu m-am cantarit pentru ca nu mai merge cantarul, dar am fost cuminte foc, am papat numai ce scrie in regim si sunt sigura ca vor veni si rezultatele.

Sherifa Delidana, pentru mine e ok regimul. Inainte oricum nu papam nimic la micul dejun, asa ca tot e un pas inainte.Si vad ca am destula energie avand in vedere problemele pe care le am si faptul ca de 3 nopti am dormit mai mult iepureste pentru ca Roli a facut o raceala cam uratica si l-am bagat pe antibiotice.

Mephala, superbe pozele...

Mik, Diana-R, Cami,Sigrid si toate celelalte fete....va multumesc pentru incurajari.

Meniul pe azi:
7.30- o banana mica
10.30-un mar
13.30- 150 4gr piept de pui+ salata de varza alba cu lamaie si ulei de maslina
16.30-o portocala mica
19.30-200 gr branzica de casa + o felie de paine de secara

Cam astea ar fi noutatile pe azi. Va pup si va imbratisez cu drag.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Am 82 de kile, dar am si papat 4 kile de castane in wek, le-am primit, si decat sa le arunc, le-am papa
In rest nimic nou, doar azi am 6 boabe de orez.Am papat un gref si un pahar de suc de portocale.La amiaz manac paste cu branza di diseara o salata.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by olim

Salutare.
dar am si papat 4 kile de castane in wek, le-am primit, si decat sa le arunc, le-am papa

asa gandeam si eu mai de mult: decat sa arunc, mai bine pap. acu ma gandesc: de cat sa ma ingras, mai bine arunc, si decat sa arunc, mai bine nu cumpar. Eventrual puteai sa dau 3/4 din castane la vreo vecinica. te puneai bine cu ea ;)

Mergi la inceput