Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Buna dragelor,
Cami, iti urez mult succes si sper sa te vad cu burtica la semnatura in curind. 
Roxa-boxa, de ce nu ti-a placut "The Departed"? A fost cam lung, e adevarat dar n-a fost rau....
Diana, bine ai revenit! 
Miag, mie parca tot nu-mi vine sa cred...parca abia ati venit de la Paris, imi aduc aminte ca ziceai cit de frumos a fost...si acum.... 
Tzuni, te astept...![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Nu voi mai intra saptamana viitoare deloc pe forum, voi sta primele 3 zile dupa transfer la pat, apoi intru sa va povestesc daca a decurs totul ok.
Va imbratisez pe toate, fara exceptie 
Delia multumesc mult, sper sa-mi ajute Dumnezeu sa fie asa cum imi urezi tu! 
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
roxana1974 spune:

Delidana, nu ca a fost rau Departed, dar nu mi-a placut ca n-a fost cine stie ce...pentru mine...deci nu m-a dat pe spate...
asta noapte am vazut Devil wears Prada de acord, slabutz film, insa toata stralucirea, tinutele, coafurile, accesoriile, m-au dat pe spate..l-as mai vedea inca odata ca sa mai savurez tot glamour-ul ala am invatat cuvinte noi: "glamazone" "fashionista" "glitterate" 
am luat nota de cura de slabire: nu mananci nimic si cand simti ca lesini bagi un cub de branza...
Cami, tinem pumnii!! Mult succes!!!
mephala30 spune:
Neatza!
Cami, Doamne ajuta! Sa-ti dragalesti burtica de
si apoi sa-ti pupi ingerasul cat mai repede! 
Am o perioada nu ft. buna
, m-a lovit somnul si pofta de dulciuri nu mi-o pot infrana. Nu pot! Imi cere organismul ![]()
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
Poze
zisaCami spune:
Roxana, Carmen va multumesc mult de tot! 

Carmen m-ai facut sa
... imi amintesti de sotia varului meu, care-mi povestea ca a invatat-o sotul ei sa bea
... iar acum bea cot la cot cu el si-mi spunea "ca-i cere organismul"
....

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Sabina spune:
Am intrat scurt sa ii urez lui Cami toate cele bune.Iti tin pumnii draga mea, si ma rog pentru tine!!
(sper sa am vesti bune maine la raport
)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
[bMiag, mie parca tot nu-mi vine sa cred...parca abia ati venit de la Paris, imi aduc aminte ca ziceai cit de frumos a fost...si acum....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sincer...parca uneori nici mie nu imi vine sa cred...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Buna fetelor,
Nu voi mai intra saptamana viitoare deloc pe forum, voi sta primele 3 zile dupa transfer la pat, apoi intru sa va povestesc daca a decurs totul ok.
Va imbratisez pe toate, fara exceptie
[
Cami
Cami, Doamne ajuta...

...Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Fetelor m-am apucat de ieri de regimul de la nutritionista recomandata de Leeloo..si am fost foarte cuminte, asa ca sper sa raportez si eu cat de curand un mare minus la kg.
Regimul este acelasi in fiecare zi, si suna cam asa:
7.30- un fruct la alegere: banana, mar, kiwi, strugure + cafea
10.30- la fel
13-13.30- 150gr piept de pui+ salata de varza+o felie de paine de secara+ ceai
16- un fruct la alegere
18.30-19.00- cina: 200 gr branza de vaci (Fagaras / branzica de casa, etc) sau 200 gr iaurt + o felie paine de secara.
Lichide permise: apa plata/minerala, ceai
Cam asta e tot. Peste 2 saptamani ma duc la control.
Pupici la toata lumea si duminica placuta.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Mik spune:
Cami, ma gindesc la tine si iti doresc din suflet sa reusesti !
Miag, curaj !
Azi e zi de stat in casa si de dat in boala porcului : mincat si ne-facut nimic.