Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Diana, scumpa esti la vedere, dar te inteleg....despre Iustin: da, s-a inaltat binisor si a ramas cu aceleasi kg de prin primavara, 16,5-17 kg. Nu mai e grasunel...dar imi place mai mult asa.
Despre dieta, are dreptate Crystina: mananc de toate, mai putin paine, cartofi, paste, dulciuri (mai scap totusi cate ceva
), beau zilnic o cescutza de cafea (am baut si in timpul sarcinii) si e ok. Am laptic destul si bun: Teo are deja 6,2 kg la 2 luni.
Pupici
Crystina, da,
, nu prea trag eu la legume...imi plac mazarea si fasolea- dar nu-mi permit cat alptez, asa ca au ramas ciupercile, conopida....
Ce program ai in week?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
miag spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari!

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
crystina spune:
Carmen, eu zic sa bagi si ceva carbo! eu nu pot trai fara cartofei, paine si paste..chiar se poate slabi si cu astea in meniu.
Program in weekend nu avem unul stabilit..probabil o plimbare cu bicicletele prin padure (depinde de cat de frig e)..duminica probabil Lilly va sta la bunici sa-mi exersez parcarile cu sotzul in mashina. Cam atat.
Un weekend super la toata lumea!
DianaR spune:
Carmen, sa inteleg ca ai dat-o pe Monti? Bun, bun regimul asta, l-am tinut si eu. Si cand alaptam, si da la mine s-a simtit ca a scazut lapticul. Dar faceam si sport, iti aduci aminte, deci nu stiu care-i cauza. Pupici puiutilor.
Crystina, pai nici n-am tras-o de mot, ca am stiut ca nu are rost... Da e f. adevarat nu se infometeaza acum... Ca atunci cand il alapta pe Iustin...
Si de asta tot era un voinic si un frumos Iustin!
Pai sunt scumpa la vedere aici ca mi-e sod sa vorbesc de cure cand eu mananc ca sparta... Mai 3 luni de huzureala si gata cu distractia, incep si eu sa-mi mai limitez caloriile si atunci revin in forta. Pana atunci mai bag un ochi pe aici.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor. Sunt la cafea si-am zis sa vad ce faceti..vad ca schimbul 3 a somat asta noapte ![]()
Delidana, ti-am zis ca nu mi-a placut The Departed ? Asta noapte trebuia sa merg la Diavolu' cu Prada lui....dar merg in seara asta. Of si cum astept The Prestige...dar am o surprizaaa azi la HBO e The Notebook de la 14:25, abia astept. Deci la ora aia sa nu ma cautatzi
.
Ma duc sa savurez a doua cafea desi nu stiu daca ma lasa tzancul...
Roxa-boxa
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu sunt ok in continuare, spre deosebire de anul trecut tratamentul a decurs excelent, cu exceptia a 3 kg in plus, acumulate pana acum
... Luni va avea loc punctia ( conceptia propriu-zisa ) si joi aducerea puiutilor acasa ( sa speram ca vom avea )! Momentan nu am emotii, dar sunt convinsa ca voi avea ...
Imi cer scuze ca nu prea am mai intrat pe aici si nici nu prea am mai scris, dar acum sunt "fixata" doar pe FIV, sunt bombardata cu hormoni
... Zuzilici stie la ce ma refer, draga de ea

Va imbratisez pe toate, fara exceptie si nu va mai enumar, ca sa nu ratez pe cineva! Week-end placut! 
Miag si eu ma gandesc la tine, scuze de intarzierea cu care-ti raspund. Imi pare rau ca treci prin asta, banuiam ca ceva nu-i in regula daca nu ai mai scris ... imi inchipui ce e in sufletelul tau, mai ales asa curand dupa durerea pierderii tatalui tau ... noi suntem aici, ori de cate ori simti nevoia sa te descarci! Roli mic si scump ce mai face? 
Mik multumesc mult pentru ca te gandesti la mine! 

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
DianaR spune:
Cami mult succes si de data asta sa fie cu ochisori!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
zisaCami spune:
Diana multumesc pentru urari si ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou. M-am uitat in albumul tau - ai o familie tare frumoasa si reusita, puiutii sunt niste scumpi! 
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
DianaR spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Diana multumesc pentru urari si ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou. M-am uitat in albumul tau - ai o familie tare frumoasa si reusita, puiutii sunt niste scumpi!
Cami
, multumesc! Dupa asa o primire sigur voi intra mai des!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)