Nou stil de viata (115)
Raspunsuri - Pagina 10
an-k spune:
buna ziua, dragele mele
intru sa declar un nou inceput 85kg
, dar sunt cu rusii, deci sper ca sapt viitoare sa primesc floricica.
zuzilici, mi-au placut mult pozele, printesica Isabella radiaza, e tare frumusica si ii sta asa de bine in rokita alba si cu bonetica... Super!
ken, bine ai venit, si spor la slabit!
Leo, felicitari! Tu kiar te ti de treaba, tine-o tot asa!
leo, mephala vad ca voi papati pui cu ciuperci, cum il faceti? Mi-ati facut pofta si am ciuperci la congelator.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
roxana1974 spune:
Tzuni, filmul pe care pusesem okii se numeste Papusile Rusesti si e cu actrite bune, cunoscute ...
Despre alergii la metale, sigur ca cele care nu sunt dn AU si AG au ceva aliaj tampit...nichel sigur...se poate...eu acum imi dau seama ca sunt foarte expusa si nu prea pot sa fac nici piercing nici tatuaj fiindca sunt predispusa la cicatrici cheloide...vroiam sa fac tatuaj undeva pe piept, deasupra sanului, mai spre umar cumva, deci nu pe umar in spate si sunt foarte sensibila asa ca pica treaba, 99%...
pove mai incolo..
mephala30 spune:
An-k, pulpele cu ciuperci le-a gatit sotul, ieri, separat: a fiert pulpele si le-a undit spre final in putin unt. Ciupercile au fost si ele fierte, stoarse de apa si amestecate cu ou batut si marar.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti.
Copilasii sunt bine, au terminat vacanta si s-au dus bucurosi la scoala.
La mine s-a lasat frig (tre' sa fiu atenta ca ma ingras la vremea asta).
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- cous-cous si peste la cuptor. un iart simplu
- salata verde, cruditati si inca ceva. o felie de tort (ramas de duminica, dar e usor cu crema cu lapte de cocos si mandarine)
Am trecut pe ceai verde, caci nu se mai putea.
Raportul il dau miine.
leeloo2004 spune:
A-nk eu fac de obicei puiul cu ciuperci la cuptor, la tava cu putin sos de rosii. De data asta insa am sa fac "portofele" adica piept de pui batut mai bine (sa fie mai subtire), pus intr-o folie de aluminiu unsa cu putin ulei. Deasupra pun ciuercile pe care le-am calit in putin unt cu ceapa verde, string folia deasupra si le dau la cuptor - in felul asta puiul iese destul de dietetic ci pieptul de pui nu se usuca foarte tare.
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tzuni spune:
Buna seara!
Acum am venit de la lansare! A iesit super! Filmul mi-a fost apreciat de audienta. A fost si Petre Roman si mi-a strans mana!
O sa pun poze...desi arat groaznic, sunt nedormita si se cam vede!
O seara faina.
Tzuni
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Seara buna!
Fetelor am trecut cu succes de prima zi din Atkins...M-am reapucat de aceasta dieta pt ca este singura cu care efectiv slabesc. Celelalte nu functioneaza.

Sherifa, sunt din nou pe baricade. Am scapat de depresie, problemele sunt pe cale sa se rezolve..asa ca nu mai am scuze.
Pupici la toata lumea....

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
ken spune:
Multumesc pt o asa primire calda
.Mai multa despre mine....pai...sint pitica, nu prea dreguta{de ceva timp m-ia iesit a alergie pe fata ca la caprele riiaose}
iar greutatea declarata este constanta de citiva ani.
.Sint tinara si nelinistita
iar iubitul e in tarile calde.
.Sa nu uit===LA MULTI ANI DE MIHAIL SI GAVRILA.

.Stiu ca e devreme dar nu vreau sa uit asa ca fac urarile de azi.
dordia2000 spune:
Buna noaptea fetelor!!!
Eu vin la raport ca nu am somn...si cred ca de aici mi se trage marea STAGNARE!!!
Zuzulici superbe poze si frumusete de fata are mama. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!!!Si voi pe langa ea!
you all
!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Tzuni, abia astept pozele. Felicitari pentru lansare
Bravos!
Azi merg intr-o excursie cu sotul meu si ne intoarcem deseara. Impresii cred ca las maine dimineata. Tzuni, sper sa pui pozele intre timp! Btw, undeva in decembrie, ma bag si eu la copilasi cu o suma mica de banuti, dc ma fac ca uit, trage-ma de maneca
...
Am vazut Casa de langa lac....o minunatie de film ... 
Shefaaaaaaa nu mi-ai sters porcu
am sub 58 de kile acum...dar am raportat 58 ieri ... mai am o impachetare pe care o fac maine ![]()
Roxa-boxa