Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

gata, fetelor, pauza s-a terminat, se aude un maaaamaaaaa din camera de alaturi...
am fugit la datorie

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Mary Ilie,Irina multumim de raspuns cu periutele. O sa cercetez si eu piata in curand.Deja am exasperat sotul, a auzit ca vreau sa iau periuta la bebe si cica daca o invat sa se spele in ritmul meu,o sa incalecam baia si el o sa se "picure" prin vecini Noroc ca eu imi dau seama ca gresesc si o sa incerc sa ma abtin cu exagerarile Mai, ma duc sa trezesc copilu', ca doarme de la 12 si mai e putin si se face 4, asta in conditiile in care s-a trezit la 9 Sper ca n-am enervat pe nimeni, dar ea dorme super bine, seamana cu ta-su (care s-ar culca luni si s-ar trezi pe vineri )si uite asa am eu timp de net Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

norina,chiar ca va invidiez!!!
jadi,ce pastile ti-a rtecomandat pt oprirea lactatiei?am auzit ca pastilele astea au efecte adverse,varsaturi,ameteli....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Jadi felicitari pt bb2, asteptam rezultatele si de la testele care ti le faci in seara asta.
Si eu zic ca Jadi va fi fericita orikum, daca e fetitza o sa aiba pereche, daca e baietel o sa faka economie la banii pe hainutze :)

Norina cata invidie pe mine cu somnul norei, pai si eu as dormi de luni pana vineri da fiimiu ioc.Pasta de dinti nenedent stiam si eu ca e buna pt bb asa mici, in Galati de ex o gasesti doar la helpnet din cate stiu eu.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

ege eu am incercat acum 9 luni cu brocriptina sau ceva de genul asta si nu aveau nici un efect imediat, cica trebuia sa le iau 14 zile asa ca am trecut la varianta forte dostynex si din 2 pastile m-am rezolvat ba am ramas si cu niste feshcaituri in loc de titi. Nu am avut ameteli si nici greturi dar am auzit alte persoane care s-au plans de ceva reactii adverse de genul asta.

era de preferat sa opresc lactatia treptat dar eu nu am rabdare niciodata ca atare am preferat varianta acum da' acum sa fie.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, wow! M-ai lasat tablou! te-ai luat repede dupa mine! Doamne ajuta sa fie bine!

Gabi, ce bagi capul asa? Spune-ne ceva frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

GABI spune ceva.........sau vrei sa ne tii in suspans

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nu ma mai joc !!!!

Am scris un mesaj si imi face figuri calculatorul

Aseara am fost la eco si am aflat ca am deja 8 sapt si 5 zile .Teoretic dr ne-a spus ca mai avem o saptamina de gindire , dar decizia e ca si luata .Da , vom avea .

Jadi , felicitari si tie pt bb2

Eu am o propunere :nu mai bine deschidem un topic al nostru intitulat "piticodromul reloaded" ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu m-am inscris deja la iul-aug ca am vazut ca sunt si fetele acolo dar inca nu am nimic confirmat de doctor. Mai mult cred ca nici Anya, nici Valen si nici eu nu avem cum sa nastem in iulie dar cred ca la iunie e prea multa lume, hehe.

Felicitari Gabi, deja incep sa mi se para lungi saptamanile astea!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput