Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza

nu am citit din urma - doar am vazut ca o felicitati pe Otilia, deci:
FELICITARI OTILIA pt micul ingerash!!!

Va pup cu drag pe toate.

La 11.30 am un nou control - de 2 nopti si o zi elimin ceva lichid, e vizibil pe tamponul de zi - e de ordinul picaturilor - deci s-ar putea sa fie lichidul amniotic .... dar s-ar putea sa fie si transpiratie, pipi etc. Se pot fisura membranele si sa pierzi cu picatura????
Stie vre-o mami sa-mi spuna? S-a mai intamplat cuiva?

Deci nu intru in panica - am sunat medicul si mergem sa vedem ce e.
Va tin la curent cu ce se intampla. Si ce-mi placea data de 6 noiembrie .....
Fug sa fac un dush.

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Pupici pe burticile care au mai ramasiar proaspetelor mamici......

sa va fie bb sanatosi ,frumosi,inteligenti si haiosi!!!!

Eu trebuia sa fiu mamica de ianuarie(primele zile) dar pt ca am placenta previa doctorul a zis ca de Craciun am sa ma joc si eu cu bb.Sunt fericita ca nu mai tre sa imi bat capul cu cadouri iar sotului am sa il pun pe bb su brad!!!

Acuma daca voi nasteti la Giulesti dati si voi iama cu informatiile ca sa ma pregatesc ca sunt in pom tare!!!Eu vreau sa iau o rezerva dar nu stiu care sunt procedurile si cat costa...
Dupa o experienta de neuitat cu doctorii si 10 milioane aruncati pe fereastra(nu de alta dar ma gandesc ce bine mi-ar fi sezut cu vre-o haina de blana,un cojoc adus de afara desigur la banii astia)am ajuns la doctorul Moisa...Acum e el cam scump la vorbe dar...mi s-a luat sa mai caut altii deci cu el o sa nasc....
Carla2005:draga mea, despre burtica lasata ce sa iti spunem?!nu au rost sfaturile pt ac depinde de organismul fiecareia.mama mea a dus spre exemplu sarcina pana la termen avand colul deschi inca de la 6 luni si facand si efort...Singurul sfat e sa stai cat mai linistita,in pat si fara nici cel mai mic efort...
Cris80 vorbeai despre tema de astazi....uite ca propun sa vorbim despre mult laudatele ecografii 2d,3d,4d...oare isi au rostul sau doar ne imbatam cu apa rece si aruncam banii pe fereastra.Eu am facut la Iosup 2d si ma tenta sa fac si 4d dar am aflat de la alte mamici ca e de prisos.Iosup spunea ca bb e sanatos si cand colo.....atunci eu vin cu dilema de ce le mai facem???!!!
plus ca multe dintre mamici poate isi iau de la gura pt ca nu avem nici un fel de reducere si sunt asa de scumpe!!!
sex,greutate,masuratori pot fii facute si cu un eco al dr ginecolog...
va pup si poate...cine stie,ma convingeti as ma duc la un 4d!

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. 54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!!
Felicitari Bambo, sa iti traiasca fetita si sa va faca viata frumoasa si luminoasa!!
Felicitari si Otiliei!!!! Aceleasi urari si multi
Almo mult curaj, nastere usoara si bebe sanatos!
Mirona nu mai stiu unde... dar am citit undeva ca membranele se pot rupe dintr-o data si pierderea de lichid sa fie simtita brusc (cum vedem prin filme) sau poate sa se faca pe parcusul mai multor zile si sa fie resimtita ca si cum te-ai scapa pe tine. Acum, nu stiu ce sa iti spun .... du-te la doctor sa vezi ce zice. si asteptam vesti!
Carla2005 burtica mea a coborat de sapt trecuta (imi simt si eu stomacul pt prima data in cateva luni ) si dupa cum vezi inca sunt la munca, pe baricade cu bebelusul inca in burtica!! Asa ca poate sa mai dureze un pic pana sa vina!!!

Eu raportez o noapte super nasoala, chiar nu mai stiu de cand n-am mai dormit atat de prost. M-am tot trezit, ba din cauza contractiilor, ba din cauza durerilor INFERNALE de spate, ba sa merg la toaleta si tot asa. Oricum am o intrebare: contractiile BH, adica cele care se presupune ca nu dor.... PE MINE MA DOARE!!! Adica am senzatia (cand mi se intareste burtica) ca mai are un pic si plesneste. E drept ca nu e o durere insuportabila.... dar totusi e destul de nasol. Voi cum le simtiti?
Cat despre una din temele zilei: cum ne descurcam cu barbatii.... nu stiu ca sa zic, pt ca al meu e atat de calm, de linistit, ai senzatia ca mai dureaza un an pana nasc. N-are nici un stres!!!! Si in plus... cand ma plang ca mi-e frica ma ia peste picior... sau ma consoleaza la modul: STAI LINISTITA CA NU E CHIAR ATAT DE RAU! De unde stie el ma rog frumos???!!!! Ma scoate din sarite cateodata! Desi stiu ca e modul lui de a ma incuraja si nu vrea sa imi arate ca si el e speriat.
Hai gata ca scriu o pagina intreaga!
Pupici si o zi usoara!!

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput