Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandra_sb spune:
Felicitari Adina !!
Bine ai venit Alessia !!!
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Sunt foarte necajita.
Aseara, citind despre Adina&Alessia, am vrut sa postez dar nu s-a putut.
De dimineata m-a sunat mama agitata, se pare ca cineva incearca sa ne otraveasca catelusa.
Va rog, tare, tare mult. Daca ma puteti ajuta !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87251
35+
_
Laura13 spune:
Salut fetele!
Felicitari Adinuta!!!!! Sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!!
Mult curaj Ana!!!! Sa ne transmiti numai vesti bune!!!!!
Miro ma bucur sa aud ca acusi..... acusi.... Ai totusi grija de tensiune.
Ramsan multam mult, am gasit raspunsul tau.
M monique multumesc lui Dumnezeu n-am avit probleme cu umflatul in perioada asta. In schimb... niste dureri de spate...... dar le suport cu stoicism.
Raluca si sarut mana de raspuns!
Sa stiti ca Ramona va pacaleste.... este intr-adevar soare in Iasi dar e un frigggggggggggggg de nu iti vine sa iesi de sunt plapuma!!!
Pupici fetele, sa aveti o zi usoara!!!
Laura si bebe strumf 37+
aelita spune:
ruxandra,dresati-o neaparat sa nu manance de la nimeni ,si pana atunci,inchdeti-o undeva,inc asa,intr-o cusca cu plasa,unde nu i se poate arunca mancare,ca poate sa mai icnerce nenorocitii aia si zilele astea din nou.o sa ii limitati un pic libertatea,dar ii salvati viata.un timp,pana o dresati.si ii dati drumul in curte doar ziua cand sunteti cu ea.
ce lume nenorocita!
asta pt ca nici nu sunt legi dratice,ca in cazul in care prinzi un asa faptas,sa intre direct la puscarie.poate nu s-ar mai incumeta chiar asa.
criminali ! nu se gandesc ca in curte poate veni un copilas sa puna mana pe chiftelutele aela,cum pun ei mana pe tot?? nu le face nimeni nimic,de-aia fac asa ceva!
31+
ruxandra_sb spune:
Aelita, esti o dragutza.
De dresat.. nu stiu daca mai merge, are peste 8 ani; pe care i-a petrecut numai in curtea din spate, la parintii mei.
Si acum, vezi Doamne, cu chiriasi noi intr-un imobil din vecini, a fost si reclamata la Politie !!! Ca cica ii dam noaptea drumul in alta curte unde tot latra si-i deranjeaza.
In acea curte nici nu are voie; decat ocazional, ca strica gazonul.
Este adevarat, mai latra noaptea dupa cate-o matza plimbareazta, dar ce sa-i fac? Ar trebui sa-si stranga toti matzele.
Rad eu rad, dar nu-i rasul meu...
Si apropo de pus mana, daca era fiu-meu curios si baga chestia aia in gura??????
Mi-a zis mama ca are un miros chimic, ca un insecticid sau asa ceva.
Tocmai azi, cand mi-am luat angajamentul sa stau calma, sa nu-mi gaseasca doctorul de familie tensiunea mare.
Off, sa vedem ce mai pot face.
_
dandusa spune:
Buna dimineata dragutelor!
Noi azi sarbatorim implinirea a 40 de saptamini...,cit o mai fi...D-zeu stie.Sintem bine,am dormit bine...,astept sa ma ia somul iar ca m-am trezit cam devreme...,azi am in plan sa fac o placinta cu mere ,ca-mi place la nebunie...Martea viitoare am sa merg la nenea dr sa vada ce are de gind Crinuta...,asta in cazul in care nu se razgindeste ea...si mi-ar place sa se razgindeasca ....
RUXANDRA,
imi pare rau de ce ti se intimpla...,ai dreptate ca nu prea mai poti s-o dresezi din pacate ...,dar cumva trebuie s-o feresti de oamenii astia rai care nu au pic de suflet.Fetele au dreptate ca poti merge ca simplu cetatean sa verifici calitatea acelui produs si probabil platesti o taxa ...,suna acolo unde te-au indrumat fetele si macar asa vei sti cu siguranta daca ...oamenii aia chiar au inercat sa o otraveasca.
dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
danita spune:
ANA suntem alaturi de tine !
Chris , dr se exprima ca sarcina e mai mare cand dimensiunile lui bb sunt mai mari decat cele ca varsta . eu si dolores aveam acelasi DPN .
Numai bine !!
D 35+
BeBelusca
inni spune:
Mamicile de septembrie-octombrie au ajuns la "ultimul episod".
Va dorim tuturor sarcini usoare pana la sfarsit, nasteri usoare, bebelusi sanatosi...voi sa va recuperati rapid si sa aveti mult laptic.
Pe noi ne veti gasi la "scutece"...daca veti mai avea nevoie de sfaturi, pareri...va vom raspunde acolo cu cea mai mare placere.
Felicitari pentru cele care au nascut.
E minunat sa fii mamica.
Faceti un lucru extraordinar.
Sa va vedeti sanatoase cu puiutii in brate.
Numai bine va dorim.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
chinico spune:
Buna dimineata! Cam tarziu, da' tot dimineata e...
FELICITARI ADINA!!! Sa-ti traiasca fata, sa aveti parte impreuna numai de bucurii!
Ruxandra te inteleg perfect...o fi porcul meu porc (e caine cica...) si inca porc puricos momentan, dar cred ca as plange o vesnicie dupa ea. Porcul e ea. Eu as lua-o in casa noaptea o vreme. In primul rand sa lase matzele in pace (si porcul latra,de sub pat) si pe urma sa fii sigura ca nu mananca toate cele. Si, in cazul in care se dovedeste ca vecinii incearca sa o otraveasca..politia.
Ce mai stiti de Dolores fetelor, a nascut sau mai e cu David in burtik?
Asizul si Ramsan..piticii incheie aliante cu alti pitici...daca nu stiu sa citesc..io citeam 10 miscari pe ora...erau de fapt 10 miscari in 4 ore...ce sa faci cu panicarzi ca mine..nika. Deci, piticii pe baricade si purecii pe porc. Joi deparazitam si creier (programare gineco) si porc (programare veterinar).
30+
bamboletta spune:
buna dimineata burtici ne-am trezit si noi si top la calculator
Azi sper sa reusim sa montam patutul bebelinei ca tot am amanat
Mirona-peste 1 sapt vei fi mamica
Aka-imi pare rau,cred ca e dureros uite multi la noi cu soacra e asa daca noi nu sunam sau nu ne ducem 2 luni pe acolo nu se sinchiseste prea mult sa vada ce facem asta e dragoste cu forta nu se poate in schimb cu mami al meu e tocmai invers ma suna si ma bazaie la tel in fiecare zi doar sa ma intrebe daca sunt bine si cateodata ma enerveaza ca ma suna asa des
Lorym-ai aparut ce face Catrinel?nici un semn?
Atudor
Nastere usoara si bebelin sanatos si mancacios
Mayaione
Ramsan-da m-am facut lenesa stau cuminte probabil morcovul nu-mi da voie
Ruxandra_sb-eu am avut la parintii mei o pisicuta la care tineam f mult si normal cum stateam la casa umbla mereu prin curte si se mai ducea si prin alte curti dar intr-o zi mi-au itravit-o nu stiu ce i-au dat doar ca pisicuta mea nu mai vroia sa manance si s-a chinuit asa vreo 2 sapt ,am dus-o la veterinar si mi-a zis ca e racita si sa-i dau nu stiu ce tratament,eu nu stiam ca e otravita,pana ce intr-o zi a murit
Aveti mare grija de cutu cutu al vostru ca lumea e rea
pupici
Bamboletta 38 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"