Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)
Raspunsuri - Pagina 29
roxana c. spune:
Otilia, felicitari! Sa creasca mare , frumos si destept, iar tie refacere grabnica.

HAI ALMO!

Cine se mai inscrie azi?
Roxana
36+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dianocica spune:
otilia felicitari, sa ti traiasca bebelul si sa fiti sanatosi amandoi
ruxandrasb nu eu eram cu umarl dislocat dar nu e nici un bai, suntem multe mamici...
ama.lia nici eu nu pre ma mai inteleg cu iubitul cum ar trebui. cred ca si el e un pic stresat si nu isi da seama ca putin mai e.noi tre sa punem termopane si nemernicii aia ne au tot amanat si vin de abia la sf saptamanii viitoare ceea ce e un pic cam tarziu. si nu ne intelegem nici cu patutul...(poveste mai veche)
eu am incercat sa i spun cat m a ajutat DC si ce importante sunt fetele de pe forum, cate chestii am aflat si cat m au linistit discutiile cu voi, mai ales ca nu stoim doar o mamica de varsta noastra care oricum e f ocupata cu bebelul ei si nu are timp de explicatii si sfaturi toata ziua. am incercat sa i zic sa intre si el la sectiunea pt tatici, poate il mai ajuta... ma intreba ce tre sa faca daca ma apuca depresia post partum. i am zis ca habar n am, eu de abia stiu ce tre sa fac eu.
asa ca va incerc cu o tema a zilei: ce ne facem cu iubitii?
dianocica,
34s
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ruxandrasb nu eu eram cu umarl dislocat dar nu e nici un bai, suntem multe mamici...
Scuze, era vb de carla2005.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
carla2005 spune:
Felicitari noilor
si bebeilor lor!
Hop m-am trezit si eu, mai tarziu ca deobicei! V-am spus de ieri ca mie mi s-a lasat burtika
, acum am loc sa bag pumnul intre coaste si burtika, oare mai sta bebelina acolo inca 2 saptamani cel putin? Voi ce stiti despre lasatul burticii?
carla2005
35+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc din suflet tuturor pt raspunsuri! M-am linistit!
De acum o sa fiu cuminte si o sa stau mai mult in pat :)
Felicitari tuturor celor care au mai nascut, sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si voiosi si sa ii ajute Dumnezeu toata viatza!
Pupicei, Ingeras
33+
Maya
ramsan spune:
Buna dimineata burtici si mamici!!
Sa fie sanatos bebe Norbert al Otiliei, sa fie cumintel si sa-i aduca numai bucurii mamei! 
Daconst iti multumim pentru vestea buna pe care ne-ai adus-o 
ALMO sa fie totul bine, iti tinem pumnii si iti dorim refacere rapida dupa nasterea printesei tale 

Claudiu (de Dandusa) la cursurile Lamaze pe care le-am facut ni s-a spus ca bebe are un relfex de supt foarte puternic in primele doua ore de la nastere (de aceea se si recomanda punerea lui la san imediat dupa nastere), dupa care are o perioada de somn/repaus de aprox. 24 de ore (in care nu trebuie trezit, ci trebuie lasat sa faca ce vrea el ca doar a muncit si el ca sa se poata naste). Dupa acestea 24 de ore are din nou reflex puternic de supt... si apoi intra in normal... cam asa merg lucrurile si sa nu ne asteptam sa vrea tzitzi imediat. Oricum ar fi e bine sa fie pus la san cat timp el este activ, treaz in primele zile de la nastere ca sa beneficieze de colostru si prin alaptare sa se previna angorjarea sanilor (in febra laptelui)...
Voi nu trebuie sa va ingrijorati de mutritele pe care le face bebelina, iar reactiile pe care le are ea acum sunt mai mult instinctive (ex. ochisorii ii va tine mai mult inchisi pentru ca lumina prea puternica o jeneaza, se sperie de zgomote puternice si chiar de propriile ei manutze). Sa va fie sanatoasa Crinutza!
Azi pentru cine mai facem galerie? Se mai inscrie cineva?
Va doresc sa aveti o zi frumoasa!
Ramona
39s1z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:
Am vorbit la tel. cu Roxana (adik Bambo) si se simte f bine, nu a avut nevoie de epiziotomie, era cu bebelina ei alaturi si vroia sa se odihneasca putin.
Nici bebe Antonia nu prea vrea sa suga, dar se stie deja ca este normal in functie de reflexul asta de supt care apare la ore fixe.
Bambo a nascut pana la urma natural ca ii iesise din spate cateterul de la epidurala
- se mai intampla! De aceea "epidurala" ei nu si-a facut efectul.
Gata cu stirile de ultima ora.. va

Ramona
39s1z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
dianocica spune:
carla2005nu te ingrijora, bebelul se intoarce si se pregateste de nastere cu 2-5 saptamani inainte. in unele cazuri, un pic mai aproape de termen, mai ales daca nu e prima nastere. dar oricum depinde de la pers la pers. oricum nu te ingrijora, e un semn foarte bun mai ales daca vrei sa nasti natural, inseamna ca si el se pregateste si nu e nici o graba. eu de abia astept sa se intoarca ca nu mai pot deloc sa respir cand incepe el si se impinge...
dianocica,
34s
asiza spune:
Carla, nu stiu daca e neaparat cazul sa te ingrijorezi cum ca vei naste inainte de termen pentru ca burtica s-a lasat! Eu am burtica lasata de la inceputul sarcinii cred si incape lejer o palma intre sani si burtok...
Voi deschide eu capitol nou!
Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
ingeras26a spune:
Alexandra, ma bucur tare mult ca iti place numele...mie mi se pare pur, simplu si frumos. Problema este insa ca nu stiu cu ce nume de Sfant sa-l asociez, daca iti vine vreo idee, spune-mi si mie te rog!
Leutz :) este tare rau :)
Dandusa, Bamboletta, Oti BRAVOOOOO! inca o data!!!
Pupicei, Ingeras
33+
Maya