Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Roxanica,eu as face asa cum spune ginecologul, pentru ca el vede zilnic gravidute si s-a confruntat cu tot felul de situatii de-a lungul carierei, sunt convinsa. In plus, bebe este deja dezvoltat cum trebuie si nu cred ca il mai pot afecta 2-3 pastilute, dar stresul si oboseala provocate de mancarimi cred ca i-ar dauna mai mult. Parerea mea! Ai grija de tine!
Carla2005,schimb-o urgent pe nesimtita aia care-si spune medic de familie! E de neconceput! Cum sa te puna pe drumuri asa aiurea si cum isi permite sa-ti vorbeasca asa, cand este platita din banii tai, practic???

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

Multumim ROXANA!!!!esti o draguta ca ne incurajezi chiar avem nevoie ,ca dupa cum vezi mai toate de nov-dec santem emotionate si chiar speriate de ce ne-asteapta.
Sa ai o sarcina usoara , si daca ai intrebari nu ezita sa le pui si noi la randul nostru am mai apelat la alte mamici....
Sanatate multa si sarcina usoar tuturor din odiseea voastra

*bya*37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Salutare, fetelor!
Doamne, nici nu pot sa scriu, nici nu stiu cu ce sa incep macar.....
S-o luam in ordine:
In primul rand, felicitari noilor mamicute,Porumbita si Atudor pentru cea mai mare realizare a lor:bebeii,si urez multa sanatate la cei mici,si refacere rapida la mamici.Bravo voua!!!!!!!!!!!!!!!
Acu':Dandusa Bamboleta

Fetelor, va tin pumnii,strans, strans,cu toate ca poate ati si nascut pana acum.daca nu, tot ce e mai usor in nastere sa se intample la voi,sa aveti curaj,putere multa,ca la urma urmei, chiar daca doare, sfarsitul e extraordinar.sa dea Domnul sa va tineti cat mai curand bebelusii in brate,sa ii aveti sanatosi ,sa va refaceti repede si sa veniti curand acasa, cu vesti pentru noi, cele care stam la rand.
Claudiu, in cazul tau, jos palaria! Prompt si la obiect! Multumim de vesti si transmite-i Danei multi pupici de la mine,si unul mare si apasat pentru cea mica,cand o fi sa vina pe lume.

Ramonica

Lorym

Si voua, multa ,multa putere,curaj,nastere usoara, sanatate voua si celor mici,laptic mult si sa vina repede,si sa va reneniti cat de repede! Pupici multi!!!!!!!!!! Ma gandesc la voi,si va tin pumnii strans sa treaca usor si repede.

Of, fetelor,atatea vesti.......atatia bebei.....
ce mai ,am ramas muta cand am vazut noutatile.....
Sa va mai zic de mine? E bine acum totul,si cu mine, si cu Kaveh....A trecut furtuna,slava Domnului.Ieri am fost de nebuni pe afara, cu fetita,in parcul de distractii,a fost super.Eu am in continuare junghiuri din alea nenorocite in spate,si abia astept sa se intample si la mine marele eveniment.Am inceput sa ma agit un pic, merg si pe running machine,ca de alergat nu prea pot,beau ceai de frunze de zmeura, deocamdata fara nici un efect,ma alerg cu Kaveh pe unde apuc,doar,doar o determin pe domnisoara Georgia sa iasa mai repede.Mor cand ma gandesc la inducere, in vreo doua saptamani,daca nu s-o intampla pana atunci,si de-aia vreau sa fac tot posibilul sa rezolv problema repede.
Oare ce face Dolores? Transmiteti-i,va rog, pupici multi de la mine, daca luati legatura cu ea.Numai bine pt ea si Davidutul ei.

Va pup pe toate, gagici,ma car la ale mele treburi si ma intru eu un pic mai tarziu.

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

di IASI unde se poate face un DOPPLER sambata?exista cabinete care au program si sambata?Va rog poate ma ajutati si cu un numar de telefon ,adresa sau macar repere cum se poate ajunge .
Cu multumiri

*bya*37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DANDUSA
FELICITARI TATI CLUADIU! Nu degeaba vorba aia "CINE SE ASEAMANA, SE ADUNA!!!!" DANDUSA este extraordinara cu fix, fix-ul ei..... Are DNP-ul pe 01.11.2006 si fix, fix, fix pe 01.11.2006 va naste!!!! Se pare ca a fost de bun augur baita de aseara......
BAMBOLETTA CURAJ MAMI!!!!

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

desi m am trezit si eu la niste ore specatculos de mici a cazut netul si de abia acum am reusit sa intreu pe dial-up (doamne, e odios) si citesc de zor.

donia si eu am 34sapt si am ceea ce cred eu ca sunt BH. adica mi sa intareste burtica f tare, de abia pot sa ma misc si am de vreo sapt niste dureri ca la menstruatie, de spate. exact cand mi se intareste burtica. ma tin cate 5-10min.

carla2005 si eu iau nospa dar nu mi se pare ca ar avea vreun efect. de fapt cred ca au dar nu imediat. cand iau no spa sunt mai putine, gen 1-2, cand nu iau ma tin si cateva ore(cu pauze, normal)

mie nu mi vine sa cred. fetelor, ati auzit ca a venit noiembrie si ati inceput? dandusa, bamboletta ,lorym, acum si ramsan

roxanica2006 eu n am habar de tratamente dar iti spun ceva ce mi a zis dr mea si mi s a parut super ok. pt orice medicament iei in sarcina e imp sa cantaresti cat rau face lui bb (si majoritatea nu se recomanda pt ca nu sunt testate suficient nu pt ca fac rau) medicamentul in sine + starea proasta a lui mami si cat bine ii face medicamentul lui mami. in cazul tau, e clar ca ai fost f stresata. deci nu iti mai fa probleme.alege untratament si fa-l cateva zile ca sa vezi daca funct sau nu. eu una as avea incredere in dermatolog,dar e alegerea ta

acum trebuie sa plec,dar intru mai pe seara sa va mai citesc

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

DANDUSA
FELICITARI TATI CLUADIU! Nu degeaba vorba aia "CINE SE ASEAMANA, SE ADUNA!!!!" DANDUSA este extraordinara cu fix, fix-ul ei..... Are DNP-ul pe 01.11.2006 si fix, fix, fix pe 01.11.2006 va naste!!!! Se pare ca a fost de bun augur baita de aseara......
BAMBOLETTA CURAJ MAMI!!!!

Mirela 37+ Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

roxanica2006 bine ca te-ai hotarat sa iei ceva pana la urma! sa stii ca si eu m-am intrebat cu utrogestanul daca e ok ori ba acum, in ultimul trimestru, dar l-am luat de frica sa nu vina Stefania prea devreme. L-am luat dupa controlul din sapt 33 pana in sapt 35. Cate 2 /zi (mi-a fost parca frica sa iau 4, cate mi-a dat dr.) parerile sunt atat de impartite, si in romania si in strainatate, incat am hotarat si eu la mom. respectiv sa-mi ascult doctorul. Si bine am facut, contractiile pt care luam utrogestan au mai trecut, acum nu mai iau, vad ce zice luni, la control.
Deci, mami, nu-ti mai face atatea griji, poate te mai calmeaza, ca sa nu chinuiesti bb-le cu insomniile si starea nasoala data de mancarimi.

Amalia 36+ si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Fetelor, pe mine m-a apucat cheful de de luni. daca tot nu am luat nimic pt bebe inca, macar in curatenie sa vina!

Alexandra, ce mai faci?

Amalia 35s6z si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bamboletta,uuuuh,am dormit chiar prea bine,10 ore!!! ca vaca.
roxanica
,nasoala treaba la tine,adevarul e ca iti e frica sa faci un tratament cand nu e perimi sin sarcina,chiar dca medicul ityi spune ca el a inecrcat pe gravide.. a icnercat pe un nr limitat,el nu e laborator.
si mai ales ccand e vorba de perfuzii!
trebuie sa mai ceri pareri,ca nu prea e cazul sa risti.
danita,daaa,a fost noaptea cu zgriptzii.au venit copii la mine,mascati,sa ma sperie.
am vazut poze cu burtic de lulyc la nisip si apik.

quote:
Originally posted by dandusa

mi s-a rupt apa si am eliminat si dopul...,trebuie sa fug.va dau de stire si va pup.

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

azi noapte a fugit dandusa la spital!!!! tinem pumnii,draga mea,sa iasa totul bine,si repede,si fara dureri !!!hai,Crinuta!!

Mergi la inceput