Buna fetelor
A facut cineva tratament cu aceasta crema? Sunt in saptamana a 12 a si doctorul a vazut o iritatie si mi-a recomandat un tratament de 7 zile, insa pe prospect scrie ca numai daca-i musai in timpul sarcinii , iar pe net am gasit ca e la medicamentele cu restrictie ridicata in timpul sarcinii. Asa ca am ...un nod in gat
Astept opiniile voastre si va pup
Mie mi-a dat cand eram insarcinata,Meclon ovule si a zis ca sunt safe in sarcina.Foloseste cu incredere daca dr. ti-a zis ca-i ok.
Sanatate!
si eu am aceeasi problema, dar cu o alta crema: canesten. mi se ridica parul in cap de suparare ca nu stiu ce sa fac: sa iau sau sa nu iau?
numai bine! 7+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
quote:
Initial creeata de elen
Buna fetelor
A facut cineva tratament cu aceasta crema? Sunt in saptamana a 12 a si doctorul a vazut o iritatie si mi-a recomandat un tratament de 7 zile, insa pe prospect scrie ca numai daca-i musai in timpul sarcinii , iar pe net am gasit ca e la medicamentele cu restrictie ridicata in timpul sarcinii. Asa ca am ...un nod in gat
Astept opiniile voastre si va pup
buna
facusem si analiza si colroborat cu analiza mi-a dat crema
eu nu simt nimic, adica ma simt ok:), dar psihic nu.,..dupa ce am citit pe net despre crema...
sper ca fac bine daca o utilizez...