meclon crema intravaginala

meclon crema intravaginala | Autor: elen

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

A facut cineva tratament cu aceasta crema? Sunt in saptamana a 12 a si doctorul a vazut o iritatie si mi-a recomandat un tratament de 7 zile, insa pe prospect scrie ca numai daca-i musai in timpul sarcinii , iar pe net am gasit ca e la medicamentele cu restrictie ridicata in timpul sarcinii. Asa ca am ...un nod in gat

Astept opiniile voastre si va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mie mi-a dat cand eram insarcinata,Meclon ovule si a zis ca sunt safe in sarcina.Foloseste cu incredere daca dr. ti-a zis ca-i ok.
Sanatate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

si eu am aceeasi problema, dar cu o alta crema: canesten. mi se ridica parul in cap de suparare ca nu stiu ce sa fac: sa iau sau sa nu iau?

numai bine!

7+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Initial creeata de elen

Buna fetelor

A facut cineva tratament cu aceasta crema? Sunt in saptamana a 12 a si doctorul a vazut o iritatie si mi-a recomandat un tratament de 7 zile, insa pe prospect scrie ca numai daca-i musai in timpul sarcinii , iar pe net am gasit ca e la medicamentele cu restrictie ridicata in timpul sarcinii. Asa ca am ...un nod in gat

Astept opiniile voastre si va pup

dar pe tine te supara acea iritatie? eu nu neg faptul ca unii medici au experienta si pot da trat fara sa mai faca analize. totusi sarcina e o perioada speciala si nu poti risca. o analiza de secretie ar fi indicata inainte de inceperea trat.

sanatate multa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

buna

facusem si analiza si colroborat cu analiza mi-a dat crema
eu nu simt nimic, adica ma simt ok:), dar psihic nu.,..dupa ce am citit pe net despre crema...

sper ca fac bine daca o utilizez...

Mergi la inceput