cheaguri de sange ...
hey
am o alta problema..o tin din pb in probleme.
.in ultimul timp a inceput sa-mi vina ciclu mai mult cheaguri de sange decat nromal...am observat ca se intampla mai mult de dupa cauterizare.
voua vi se intampla asa ceva?trebuie sa beau ceva ceaiuri sau care este cauza?
Raspunsuri
Gargaritza spune:
Buna!
Cauterizarea cand este facuta???
Este posibil sa se curete locul cauterizarii.
La mine asa a fost.
lyvya spune:
am crezut ca am trecut de faza curatarii..cauterizarea a fost facuta in iulie,pe la sfarsit..si am avut at o sangerare,apoi nu mi-a mai venit ciclu pana luna trecuta..si acum iar dar cu foarte multe cheaguri,sper ca nu am patit iar ceva

Gargaritza spune:
Hmmmmmmmm....ciudat!
Dupa cauterizare ai mai fost la medic?
Daca din iulie pana in august nu ai avut menstruatie este posibil sa fie asta cauza.
Eu as mai face o vizita ginecologului.
OrbuGabi spune:
lyvya asa am si eu inca dupa ce am nascut,tinand cont ca baiatul are acum un an si o luna,eu m-am obisnuit deja .Dar daca stiu fetele mai multe ma sa urmaresc si eu acest subiect,sa vad ce scriu.
Gabriela
mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravan
Martin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">poze
si filmulete
alina costin spune:
Am avut si eu o rana ,dar nu am ajuns la cauterizare,am scapat cu tratament,dar in urma tratamentului 3 luni am avut aceleasi probleme ca si tine,apoi mi-a venit menstruatia mai devreme cu 2 saptamini si apoi s-a reglat si totul este ok fara alte interventii.
Alina
MaryP spune:
quote:
Originally posted by lyvya
mi-am facut o ecografie si am niste chistulete pe ovare,se poate sa fie si de la asta?
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
SIGUR!
PS> si eu am avut aceasta problema
Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
Idaira spune:
Reiterez..mergi la un gine bun pt un trat corespunzator(eventual si cu echo in manuta daca nu cumva o sa vrea sa-ti faca alta-in cazul asta mai bine,ai doua pareri).