revelion la viena

revelion la viena | Autor: xandra28

Link direct la acest mesaj

Anul acesta de revelion plec la viena!
Am prins o oferta la targul de turism, 3 zile viena si 2 budapesta (hotel de 3 stele, nu chiar in centru), cu autocarul, 315 EUR/ pers, asta fara masa de revelion. Apropos, daca intereseaza pe cineva, dati pm, sunt locuri destule.
Intrebarea mea ar fi: de sarbatori gasim ceva deschis, muzee, magazine, atractii turistice? Asta pt ca intervalul ales de noi este 29.12-03.01, din care 30.12-01.02 in viena, si sper sa am totusi ce vizita si cumpara, ca altfel voi fi f dezamagita!
Si despre revelion, ce sugestii aveti? Ar merge un revelion pe strada? Si taxiuri oare gasesc in noaptea de rev? ca n-am chef sa fac cuie pe strazi pana dimineata.
Astept pareri.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Anda, revelionul pe strada este super, noi am facut asta de 2 ori, doar sa nu fie prea frig, dar si atunci va mai incalziti cu vin fiert...
Magazinele sint deschise pe 30 decembrie normal (chiar mai lung), iar pe 31 pina la ora 12-13. Pe 1 ianuarie totul este inchis. Nu stiu despre muzee si obiective turistice, dar ma gindesc ca tot pe acolo.
Cu taxiurile e mai problematic, insa mijloacele de transport in comun circula toata noaptea. Distractie placuta!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput