Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (4)
Raspunsuri - Pagina 24
Luna75 spune:
Anca,sa nu uiti sa mentionezi si cate kg.iti doresti sa slabesti.
bidu75,ma bucur ca ai trecut pe la noi si multa sanatate copilasului.Sa auzim numai de bine!
Mariana,ce ai de mancat pentru zilele astea?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
acina spune:
Sarumana pt primire fetelor.
Chiar imi imaginam cum as fi aratat la 110 cm si 80 kg .

Danitin am fost in vacanta in Tm .Eu sunt din Bucuresti.
Luna75 am degeaba aparatele alea in casa, zac de ceva ani pe acolo, eu sunt o lenesa.Prefer sa ma joc cu fimiu .
Unde mai pui ca aseara am mancat prostii de la kfc 
Merci ca m-ai pus pe listuta.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
kriss79 spune:
Buna dimineata
Luna, multam de floricele..sper sa merg in jos, treptat,cu perseverenta.
Ancuto(ancadragoman), ne revedem si aici! te pupicesc si succes la regim!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Kriss pupici si noroc si tie.
Eu am mai scapat de un kg
.
Vreau si eu in listuta.....
anca
poze nunta
Incercari bb
Moira spune:
Buna fetelor,
Iaca am revenit si eu pe aici dupa o perioada (sper sa ma mai primit
, insa v-am citit tot timpul si chiar am imprumutat o serie de idei de la voi. Intre timp, dupa ce ajunsesem aproape de greuatea dorita (de la 56 la 53 iar scopul era sa ajung la 52), am fost acasa, apoi a venit sora la mine, ceea ce inseamna ca m-am relaxat si am mancat normal. Vestea neplacuta este ca efortul meu de doua luni a fost in van pentru ca azi dimineata aveam 55,5 kg
).
Acum am un nou target: pana la Craciun sa ajung la 52 kg.
Am vazut ca s-au mai alaturat cateva fete la subiect, le doresc si eu bun venit si rezultate buna si cu efort minim.
Plus felicitarile de rigoare pentru fetele care deja au rezultate.
Va pup pe toate si bafta multa
Cu drag,
Moira
ancadragoman spune:
Ma scuzati fetelor acum am vazut ca sunt in lista.
Eu vreau sa ajung la 60 de kg.
anca
poze nunta
Incercari bb
Madachan spune:
Mai fetelor,ce se mai duc kg astea la voi!!!!Eu stagnez,in 3 zile de dieta scarsdale nu ma dat nimic jos...offf. E adevarat,am mai trisat putin ,dar nu am mancat dulciuri deolc,eu care sunt moarta dupa ele!!!Unde mai pui ca azi am facut un chec cu mere pt. sot si baiat si nu am gustat deloc...si eu ma mir de unde atata voinata la mine! Sper ca pana luni sa se cunoasca ceva la cantar ca altfel ma demoralizez .
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Madachan spune:
Daca la inceptu credeam ca o sa scap de 3 kg intr-o saptamana,acum nu mai cred in povesti. Promit solemn ca o sa donez porcului de Craciun 3 kg ,pana cel tarziu in ajun.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Sorina-Alexa spune:
Mada
Luna,saru' mana,esti o draguta
Eu sunt la gratar acum(la ziua cumnatei),dar nu ma ating de pastrama,carnati sau de carnea de porc...promit.
Haideti fetelor,sa ne punem ambitia ca pana Craciun sa scapam de burtica si sa ne permitem o rochita sexy pe noi.
Pupici tuturor,un weekend excelent!
Sorina&Alexa
Luna75 spune:
Moira,bine te-ai intors printre noi!Chiar azi dimineata am facut un mic "inventar",si am observat ca unele fete lipsesc de mai bine de doua luni.Mi-am permis sa sterg numele a doua dezertate si le-am inlocuit cu fetele nou-sosite,sper sa nu fie cu suparare insa 2 luni fara raport inseamna dezinteres total fata de grup.
Din pacate a trebuit sa iti scot floarea,dar sper sa reapara in curand.
Madalina si Sorina,aveti rabdare cu slabitul,deoarece ultimele kg.se dezlipesc cel mai greu.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.