Modele de salarizare

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumytinc spune:

buna Marius!

Intru prima data pe acest forum, in speranta ca am sa aflu raspuns la dilema mea....
sunt angajata la firma de la 01.08.2007 cu un salariu in cartea de munca de 1000 ron, neschimbat in tot acest timp. La data de 1 iunie raman in concediu de odihna timp de 16 zile lucratoare, si anume pana in data de 23 iunie inclusiv. Din 24 iunie intru in prenatal (mentionez ca DPN este 5 iulie).
As dori sa stiu care este baza de calcul pt concediile mele. multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumytinc spune:

mai bine zis, as dori sa stiu exact metoda de calcul la plata salariului in concediu de odihna si suma cuvenita......si deasemenea suma de care o sa beneficiez in cele 126 zile de concediu prenatal/postnatal.
Sunt total pe dinafara cu aceste lucruri....si nu as vrea sa fiu trasa pe sfoara :).....stiu ca in concediu de odihna, salariul ramane neschimbat(adica esti platit ca si cum ai veni la munca....am dreptate?)
Va rog sa ma lamuriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Baza de calcul este formata din veniturile brute realizate de tine in ultimele 6 luni anterioare intrarii in prenatal ponderate cu 85% si raportate la total nr zile lucratoare cuprinse in acel interval de 6 luni.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by lumytinc

mai bine zis, as dori sa stiu exact metoda de calcul la plata salariului in concediu de odihna si suma cuvenita......si deasemenea suma de care o sa beneficiez in cele 126 zile de concediu prenatal/postnatal.
Sunt total pe dinafara cu aceste lucruri....si nu as vrea sa fiu trasa pe sfoara :).....stiu ca in concediu de odihna, salariul ramane neschimbat(adica esti platit ca si cum ai veni la munca....am dreptate?)
Va rog sa ma lamuriti!

Iar indemnizatia pentru o zi de concediu de odihna este media zilnica a veniturilor din ultimele 3 luni anterioare plecarii in CO, dar nu mai putin de salariul tarifar zilnic plus sporurile permanente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragi gravidute si mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.htmlVa multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Baza de calcul este formata din veniturile brute realizate de tine in ultimele 6 luni anterioare intrarii in prenatal ponderate cu 85% si raportate la total nr zile lucratoare cuprinse in acel interval de 6 luni.

Si poti face o cerere prin care sa primesti, cel putin 6 saptamani, salariul intreg (firma suporta diferenta fata de indemnizatia pt concediul de maternitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Am si eu o intrebare:

Am fost in concediu medical doua zile, platit cu 85%, pentru ca baietelul meu de 2 ani si o luna a avut rinofaringita. Intrebarea mea este cine plateste acest concediu medical? E platit de casa de asigurari de sanatate, sau de firma?

Multumesc anticipat!

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Ce cod este scris pe CM?

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Pe concediul medical apare codul de indemnizatie 09, iar cod diagnostic e 515.

Multumesc

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Este suportat integral de la buget. Partea de 2 zile sau cate au fost.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput