copiii abandonati.....informatie
Raspunsuri - Pagina 2
Rozi spune:
Am stricat subiectul Ninei si-mi cer iertare.
Nina, poti incepe prin a intreba la sectiile de prescolari abandonati de prin spitale daca te primesc. Din ce stiu eu, insa, sunt reticenti in aceasta privinta - este vorba de dreptul copiilor la o viata privata, nu mai stiu acum terminologia, dar stiu ca am intampinat probleme pentru ca nu aveam voie nici sa-i vedem, nici sa-i atingem, in spital (sau in orfelinate) sunt reguli legate de igiena si de securitate a copiilor.
Asta ca persoana fizica.
Cred insa ca ai putea incerca la o organizatie non profit care are ca obiect de activitate ajutorarea copiilor, ei pot avea mai usor acces, sunt persoane juridice si altfel se discuta. Daca vrei, te pot pune in contact cu o astfel de organizatie.
lilib72 spune:
Nina daca doresti sa faci voluntariat si eu te pot recomanda unei asociatii.Te felicit pt. initiativa ta!
ninabulina spune:
imi doresc sa fac voluntariat deoarce observ ca putinul timp liber pe care il am il pierd fara nici un folos....si cel mai mult mi-as dori sa lucrez cu copiii pt ca eu mi-am iubit foarte mult copilaria si o iubesc si as dori ca si ei sa poata sa spuna asa ceva
ninabulina spune:
aaaa....si nu stiu la cine sa ma adresez nefiind din capitala(eu sunt studenta)....iar in legatura cu botezul inteleg opiniile tuturor pt ca in zilele astea exista fel si fel de oameni care mai de care (nimic nu e sigur, nimic nu are sensul care ar trebui sa-l aiba)...eu imi doresc a fi nasa spirituala a unui copil pt a putea sa-l ajut mai indeaproape, pt ai fi mai aproape de suflet nu pt a ma evapora in timp
irina_g spune:
Nina,
Asta era ideea de final, sa participi cat mai mult in viata finului, nu sa te evapori cind ai chef sau cind nu iti mai convine ceva.
Eu vorbesc in general insa cei care vor sa fie nasi sa se gindeasca de 2 ori inainte de a face acest pas.
Nasii si finii sunt legati spiritual forever.
Nina, te admir pentru ce vrei sa faci si iti daruiesc o si un
vreau sa spun ca nu am mintit cu nimic cind am spus ca nu mai avem nasi asa ca cine se ofrica se oftica pentru ca adevarul doare.
Cu asta am incheiat subiectul nasi.
Irina si Mihai
gabrielgts spune:
salut nu stiu cum sa va spun...caut un copil abandonat.de fapt caut copilul meu.in luna a 02-2006 am avut o relatie cu o fata...nu a fost o relatie serioasa a fost mai mult o aventura.acum cateva zile am scris cu ea pe mess. si mia spus la la vreamea aia a ramas insarcinata si ca a plecat in italia de teama sa nu afle parinti ei.acolo a nascut un baiat pe care la abandonat in spital.copilul sa nascut pe 8-11-2006.am incercat sa vb. cu ea mai mult sa aflu mai multe informatii si nu mai vrea sa ma ajute sa-l gasesc insista sa las lucrurile asa.eu nu pot sa fac asta cu toate ca situatia mea este alta.sunt casatorit si am un baiat in varsta de 12 ani.stiu ca nu este bine ce am facut dar acum este prea tarziu sa mai vb despre asta.tot ce vreau este sa gasesc copilul.nu stiu ce am sa fac mai departe.nu am nimic cu care sa dovedesc ceva .am doar discutiile care le-am avut cu ea pe mess.si o poza cu copilulprimita prin mms.
ioanaalice spune:
quote:
cind am spus ca nu mai avem nasi asa ca cine se ofrica se oftica pentru ca adevarul doare.
?!
ioana, mama lui Mihai
ioanaalice spune:
gabrielgts, intereseaza-te la Directia de Protectie a Copilului (DPC)- la primarie. Dar daca a fost abandonat in Italia, slabe sanse sa primesti vreo informatie, iar daca a fost adoptat, bucura-te ca are o familie care sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca.
ioana, mama lui Mihai
Manuelita spune:
@ Gabriel
nu ma pricep, dar eu as suna la primaria orasului in carese afla fata, le-as spune povestea si as intreba la ce institutii ma pot interesa de copil.
Daca insa mama nu si-a dat nici numele la nastere ( cred ca au si ei acele babybasket in care poti lasa pur si simplu copilul...
Pe ea nu o poti convinge sa-ti spuna?
Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.