Cluburi de dans

Cluburi de dans | Autor: dianas

Link direct la acest mesaj

Am observat in ultima vreme ca nu mai am deloc timp pentru mine. Nu mai am niciun hobby, nu mai am timp sa ma intalnesc cu prietenii... si am devenit cam posaca. Asa ca am hotarat ca vreau sa fac ceva ce-mi place si ma priveste doar pe mine (nu intreaga familie). Vreau sa ma inscriu la un club/o scoala de dans sportiv. Deci e musai sa fie dans sportiv, nu de amatori.

Acum problema este ca dansurile se incep de pe la 4-5 ani, iar eu am 26 . Oare sant cam depasita de situatie? Oare voi gasi un club prin Bucuresti unde, daca ma duc, nu voi fi cea mai batrana (si penibila)?

Ma refer la dansuri profesioniste nu de amatori... Pt ca... marturisec ca ma si visez participand la competitii... si va rog sa nu radeti de mine...

Asadar, ma gandeam la clubul "Mihai Petre" sau ceva care are legatura cu Federatia Romana de Dans Sportiv... Stie cineva vreun club de dans sportiv si daca da, exista si amatori trecuti de 20 de ani? Cum e, imi recomanda cineva ceva?

dianas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Nu e nimeni pe aici care sa danseze? Nu-i place nimanui dansul? E si o buna metoda de a slabi... de a te distra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

diana, nu esti penibila!!! Si eu am tot 26 de ani si am acelasi vis ca si tine. Din pacate cred ca este prea tarziu pentru a participa la concursurile de profesionisti, insa exista si concursuri pentru amatori. So...daca te multumesti cu atat... Insa este nevoie de foarte multa pregatire, timp si energie investite (cu timpul e mai grav) si un partener pe masura! Sunt cateva cluburi de dans ale caror adrese la gasesti pe internet...eu zic sa iei legatura cu cei de acolo si sa vezi ce iti recomanda. Si daca poti, tine-ma si pe mine la curent. Iti doresc succes....si eu vreau demult sa ma apuc de treaba asta dar pana acum, din pacate, nu am reusit.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2992" target="_blank"> STRIGAT DISPERAT-IONUT STEGARU=AJUTOR!
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am un coleg de servici care este si dansator profesionist. Activeaza la scoala de dans sportiv Pro Swing. Chiar zilele astea se pregateste sa plece la 2 concursuri intenationale. Daca te intereseaza amanunte spune-mi si-ti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

iepumic,i-am dat dianei amanunte pe PM,ca sa nu fim acuzati de reclama pe aici,daca vrei,iti "povestesc" si tie.
De concurat,poti concura pina la 35 de ani.E munca,dar si satisfactie.Niciodata nu-i tirziu!

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

1) Clubul "Mihai Petre" din Bucuresti, tel. 0745/11.55.71
e-mail mihaipetre@gmail.com

2) Clubul condus de Angela Suiu, in sediul Liceului "Lazar"

3) Clubul de dans condus de Jeni Iordache, la Scoala de Ambliopi, tel. 0722/67.27.72

4) Clubul de dans condus de Gh. Raducanu, tel. 0722/43.11.52

5) Federatia Romana de Dans Sportiv - tel. 021/212.28.02, www.dancesport.ro

Acestea sunt cateva salvate de mine mai demult. Acelasi vis il am si eu, insa sotul "nu prea le are cu dansul", asa ca... Iar acum cu bebe mic acasa e si mai dificil.

Mult succes!!!

Si tine-ne la curent!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ah, uite si un subiect mai vechi in care gasesti ceva informatii:

http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35018

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Multumesc la toate pentru raspunsuri. Ma intereseaza toate detaliile, asa ca daca are cineva detalii poate sa le expuna, fie pe forum, fie pe Pm ca sa nu facem reclama.

Cand gasesc un club si - cel mai grav - un partener de dans (!!!) incep treaba Deocamdata suntem doar eu si preietena mea, ne tot pregatim si tot cautam o scoala doar ca nu avem parteneri de dans...

Brendamitran - ti-am raspuns pe PM
Geniest - astept detaliile despre Pro Swing
mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu as merge, din pacate eu sunt din Iasi ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Club Sportiv PRO SWING
Bucuresti, Str. Aghata Barsescu, Nr.10, Bl.V19, Sc. 1, Ap. 15, sector 3, jud. Bucuresti
e-mail: cmihaiu@hotmail.com
tel./fax: 0723-169067, 021-3234184 contact: Costinel Mihaiu

Telefonul colegului meu care antreneaza este: 0723 305950

Mergi la inceput