Nu stiu daca subiectul meu isi are locul aici , sint tare confuza...daca totusi nu-si are locul aici , rog moderatorii sa-l inchida...
Povestea mea: FIV facut cu ovule donate, sarcina confirmata cu valori hormonale f. bune , la 6 saptamini si 2 zile , la primul echo s-au vazut doua inimioare vesele batind. Din noua valoriile hormonale f.f. bune, chiar pt. tripleti , dupa spusa doctorului , trebuie acum chiar sa ma bucur de aceasta sarcina , zice el... seara am inceput sa am pierdere de singe putin , mai tirziu sub dus, am pierdut o mare bucata de endometru (scuzati-mi detaliile ....), si astfel a inceput sfirsitul...spital , echo -nu se mai vedea nimic etc...
Acum intrebarea mea este: a mai trecut cineva prin asa ceva? Adica totul ca la carte , inimioarele batind si la citeva ore totul era pierdut??? Tot ce am gasit pe internet sint povesti cind fatul sau fructul moare , nu mai creste , nu mai are puls si dureaza saptamini pina cind este expulzat de organism , intrucit prima data trebuie sa scada valoarea hormonului de sarcina...
Sint cumplit de speriata , ma tot gindesc ca trebuie sa fie ceva capital gresit in corpul meu...
Daca cineva recunoaste ceva in povestea mea , o rog din suflet sa -mi scrie.
Multumesc mult,
Catalina.
P.s. Mihaela(Iliuta), Curcubeu , Silveana, Dascha -
va port in suflet si sper ca sfirsitul povestei voastre sa fie fericit , dar vedeti se poate reusi , in ciuda faptului ca la mine s-a terminat astfel...
De ce nu intri la Durerea unei pierderi de sarcina ?, acolo vei afla mai multe pareri si sfaturi.Aproximativ , toate fetele de acolo sunt in aceeasi situatie.
Imi pare tare rau pt. cele intamplate.
Noi 2 singurei
Uite aici subiectul despre care vorbea irlandeza:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86671
Oana_B
I love pink!