Mos Craciun de inchiriat
Postez aici pentru ca am nevoie de raspunsuri mai multe si mai rapide. Imi cer scuze daca nu e locul potrivit.
Avem nevoie pentru serbarea de la gradinita de un Mos Craciun care sa vina cu sacul si sa spuna cateva vorbe copiilor in timp ce imparte cadouri. Stiti voi, scenariul obisnuit.
Ma intereseaza unde il gasesc si cat costa pentru a comunica parintilor si a lua o hotarare daca inchiriem unul sau cumparam un costum si costumam un neprofesionist.
Va multumesc!
Fetele mele
Raspunsuri
pepenash spune:
Pentru petrecerea de anul trecut a firmei am apelat la www.myparty.ro/" target="_blank">Media Art Show si am avut un Mos Craciun si doi clovni. Costul a fost de 300 euro, daca imi amintesc bine. Oricum, preturile variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi numarul de copii cu care va sta de vorba Mos Craciun, durata petrecerii, etc. Anul trecut se gaseau si mosi mai ieftini, dar cel pe care l-am avut noi era actor si si-a jucat rolul in consecinta. Alta varianta pentru www.moscraciunsicraciunite.home.ro/index.html" target="_blank">Mos Craciun.
joxy spune:
Daca subiectele se incadreaza la un anumit forum, ele acolo trebuie postate. Se accepta si exceptii, dar sa fie situatii urgente.
Iar... pana la Craciun mai este destul.
Va rog sa intelegeti asta.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
dana d spune:
E clar, cu asta mi-ai ingropat subiectul la cos. Nici nu stiam de sectiunea asta, asa ca probabil ca foarte multa lume nu stie.
Deci s-a rezolvat, nu exista un Mos accesibil pentru grupa mica de la gradinita noastra, sa le spun parintilor sa cumpere un costum.
Si nu mai e asa de mult, acum ar fi momentul sa cautam, sa rezervam..
Eu ma gandeam ca locul subiectului meu e la "parintii intreaba, parintii raspund" acolo tot mai intra cineva.
Fetele mele
miruta spune:
Dana d , noi am avut 2 ani la rand un Mos tare dragut , a fost actor , este batran , cu barba alba si reala si se pricepe de minune la copii.Anul trecut , dupa serbare , cand a venit cu sacul nu s-a rezumat doar la a da cadourile ci i-a distrat pe copii cu glume si cantece , a fost super original si s-a incadrat de minune in tipologia unui Mos Craciun .Anul acesta il vom cauta din nou, in mod sigur .Daca te intereseaza , iti pot da un numar de telefon , doar ca el sta in sector 4 , nu stiu daca ajunge si prin alte sectoare .Dar poti incerca .Iar pretul a fost simbolic , cate 60000 lei de copil ( am uitat sa-ti zic ,e vorba de o gradinita de stat ).
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
moko spune:
pot spune si eu cum s-a intamplat in anii trecuti la gradinitele in care am lucrat:
-in 2002, doamna directoare a gradinitei a vorbit cu unul din parintii copiilor, care a venit imbracat in Mos si a impartit cadourile( gradinita era foarte mica si serbarea s-a tinut cu toate grupele) - toate bune si frumoase , pana cand copilul respectivului "mos" si-a recunoscut tatal dupa- VERIGHETA!!
- in 2003, alta gradinita, grupa mica, parintii au ales sa inchiriem un Mos "profesionist" ,actor, cu costum frumos si...cam atat!..a impartit daruri, a spus "cu placere" dupa fiecare "multumesc" primit si le-a facut repede "vant" piticilor plangaciosi!- Esec rasunator! - o gramada de bani dati absolut aiurea!
- 2004 si 2005 am imprumutat ideea unei colege si am confectionat "CARTEA MOSULUI"- in care fiecare copil avea pagina lui, cu o fotografie data de parinti si cateva cuvinte despre el( de exemplu: " Andrei, spiridusii mei mi-au spus ca tu esti un baietel foooarte cuminte si istet, dar nu prea vrei sa mamanci la gradinita. Daca imi promiti ca vei manca mai bine, MOsul iti va da un cadou frumos!... pentru fiecare copil, intro-ul era personalizat-chiar si cu cate o nazbatie facuta la gradinita sau acasa).carticica ramane la grupa si copiii o pot analiza in detaliu.Mos am facut un neprofesionist care, pentru o suma minora, s-a descurcat remarcabil ( ulterior a fost mos la mai multe grupe din gradinita mea, iar pentru anul acesta are cereri si din alte parti( copiii mei au plecat in clasa I si deja inceput mamicile sa ma sune pentru a le imprumuta "mosul" pentru serbarea de la scoala)
-anul acesta am grupa nou infiintata si nu stiu cum vom hotari- oricum , nu vom renunta la Cartea Mosului.
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
OmBun spune:
Foarte ciudat ! Sunt un "Mos" care am postat cateva relatii despre subiect.
Cu toate ca nu am dat decat informatii, fara date de contact, mesajul meu a fost sters pentru ca fac publicitate !!!
In acelasi timp link-urile de mai sus au ramas...
Ciudat...
dana d spune:
Miruta, este exact ce caut eu, un mos cat mai real si oarecum profesionist. Intamplator in sectorul 4 e si gradinita noastra tot de stat, "Casuta piticilor" se cheama, in apropiere de Selgros Berceni. Si pretul e mai la indemana noastra, ar putea fi si putin mai mult daca e cazul. Deci trimite-mi si mie nr de telefon, prin PM sau cum vrei. banuiesc ca serbarilese fac cam in aceleasi zile si vrem sa vorbim de acum sa retinem o ora, doua din timpul mosului in acea ultima saptamana de scoala.
Moko, multumesc pentru sugestii, interesanta ideea cu cartea mosului, o sa o spun educatoarelor.
Fetele mele
moko spune:
quote:
Originally posted by dana d
Miruta, este exact ce caut eu, un mos cat mai real si oarecum profesionist. Intamplator in sectorul 4 e si gradinita noastra tot de stat, "Casuta piticilor" se cheama, in apropiere de Selgros Berceni. Si pretul e mai la indemana noastra, ar putea si si putin mai mult daca e cazul. Deci trimite-mi si mie nr de telefon, prin PM sau cum vrei. banuiesc ca serbarilese fac cam in aceleasi zile si vrem sa vorbim de acum sa retinem o ora, doua din timpul mosului in acea ultima saptamana de scoala.
Moko, multumesc pentru sugestii, interesanta ideea cu cartea mosului, o sa o spun educatoarelor.
Fetele mele
nu cred ca mai e nevoie sa le dai ideea asta educatoarelor de la grupa ta- ele sunt inventatoarele Cartii!! sunt educatoare la aceeasi gradinita unde invata fetita ta( acum am vazut fotografiile si am si recunoscut-o!). Iar mosul meu din anii trecuti a fost "impartit frateste" cu doamnele de la grupa mica II ( noi suntem grupa mica I).. ce mica este lumea!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
dana d spune:
moko, ahaaaa, deci sunteti grupa mica I de la parter?!, Chiar ca e mica lumea! Hai ca mai inainte de a intra aici am ajuns la PM unde ti-am si raspuns dar nu eram inca lamurita la ce gradinita esti. Deci esti educatoare la gr mica I, o sa te caut cum ajung la gradinita. Noi tragem chiulul saptamana asta ca tot este vacanta, asa ca...
Nu ma mira ca D-ra Laura ar fi inventatoarea cartii mosului, totusi noua la sedinta nu ne-a spus nimic despre asta desi am discutat despre serbare si Mos.
OmBun, ma intereseaza! imi pare rau ca nu ti-am vazut mesajele pana acum. daca nu te lasa altfel poti sa-mi trimit PM sau mail la dana_d777@yahoo.com
Fetele mele
dana d spune:
Am intrat in Noiembrie si nu am gasit nici un Mos. Nu-mi vine sa cred ca nu exista.
Fetele mele