Iasule, mandra cetate (44)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Am terminat si de dansat si de baut si de mancat...Chiar asa...oare tortul Adrianei (care intre noi fie vorba a fost demential) l-am terminat?Sau mai facem si maine o intalnire la Dana? Eu promit ca fac poze.Mai multe decat am facut azi
Miha
adi69 spune:
Miha ,da' n-aveai somn as'noapte?
Foarte faine poze ai facut...
Ia sa vad ce-am pozat si pun si eu.
Adriana
papa-bun
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Neee...de la tortul tau mi se trage... Numai torturi si creme si coloranti si forme de tot felul am in fata ochilor! Ti-am zis si aseara si acum ma repet: ffff bun tortul,iar ideea de prezentare absolut geniala.
Miha
adi69 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adi69
Neee...de la tortul tau mi se trage... Numai torturi si creme si coloranti si forme de tot felul am in fata ochilor! Ti-am zis si aseara si acum ma repet: ffff bun tortul,iar ideea de prezentare absolut geniala.
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Eu ma bucur ca v-a placut,dar nota mea pt tort nu a fost maxima..din pacate,m-am cam grabit si nu l-am insiropat indeajuns...iar prezentarea,am zis ca daca tot ne-am intalnit si ne cunoastem datorita forumului...sa-i dedic un tortuletz..acolo..
Recunosc ca ar fi fost mai insirata ornarea tortului sub forma de dovleac sau vrajitoare ceva dar ..n-am fost in "filing"..
Adriana
papa-bun
aime spune:
'neata!
Dau si ma uit la poze, Miha ...
Eu nu reusesc deloc sa le incarc pe yahoo , imi apare o tampita de reclama exact acolo unde tre' sa dau select si ma enerveaza ...sper sa ma descurc eu cumva.
In alta ordine de idei, mie mi-a placut tare mult la bostaniada, adica noua , tortul nu mai zic ce mi-a placut , atmosfera, totul. Sper s-o repetam cat mai curand si de ce nu...cat mai des .
Pupici la toata lumea, dar mai ales lui Bobo
aime si Vladimir
mariussimiuc spune:
Adriana,esti modesta. Lasa ca ai sa-l faci data viitoare in orice alta forma vrei tu. Imi spui,te rog, ce fel de smantana folosesti pt frisca? Azi vreau sa-i fac sotului o masinuta! Si sa vad,daca tot ies la cumparaturi,poate gasesc si ceva colorant.
Aime,aseara Robert a adormit cu Dodo si s-a trezit cu Dodo. Cred ca l-a si visat aseara,ca la un moment dat il striga prin somn.
Miha
adi69 spune:
Frisca pt crema folosesc Dorna rosie32% iar pt decor Hulala.
Am facut frisca si am ornat un tort si din smantana de la Delisio cu 26% grasimi si un plic de intaritor .
Adriana
papa-bun
carmenp spune:
`neata si de la mine,
cre` ca fu tare bun tortu` aseara pen` ca adi e-o profesionista da` nici cu zmeurata aia nu mi-e rusine, mneammm, tare buna o fost. in alta ordine de idei, ma bucur ca v-am cunoscut pe unele dintre voi, imi pare rau ca n-am putut sta mai mult, da` data aviatoare promit sa plec ultima
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
anasol spune:
neta gagici,vad ca fu distractie mare,fff bine,astept si io intalnirea urmatoare sper sa fie anul acesta,mi-e asa o ciuda,,,,,,mai ales dupa tort
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)