Iasule, mandra cetate (44)
Raspunsuri - Pagina 12
GabrielaG spune:
Da, da , o zmeurata buna, buna....dar e bine de baut seara...
Darria ti-am trimis un pm.
Eu am vazut anunt lipit pe stalpi cu gradinita Pennila, dar nu stiu nde este. E in zon aTatarasi? Vreau si eu mai multe info despre ea.
Multumim,
Gabriela si baietii
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Buna dimineata si-o zmeurata sa treaca greata!
Adriana
papa-bun
Buna buna!!
Miha
adi69 spune:
E buna de baut seara ,da dimineata taie greata..hihi,la cei care au baut seara..eu n-am baut da am mancat ieri niste zacusca si m-am trezit cu greata-n gat de dimineata.Stiam ca o sa-mi fie rau da n-am rezistat,ca infulecau ai mei amandoi cu o pofta!
Din cate am inteles de la Cenia ,gradinita e undeva din Podu de Fier spre Tatarasi,de fapt spre Little Texas.
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
Eu ma stranut de alaltaieri,si cred ca se prinde (ori s-a prins deja?) o raceala de capul meu.Ma dor si oasele si spatele(vad ca nu-s sangura pe aici)si n-am chef de nik.
Mai e si uratenia asta de vreme afara...daca ninge la munte eu ma mut acolo!Care mai vine cu mine?
Adriana
papa-bun
Darria spune:
Andreia: cu radacinoasele procedez la fel, nu am unde sa le pun in cutie cu nisip pt. iarna. Dar dovlecei nu mai gasesc acum si-i vreau pt. fetita de aceea doresc romanesti, fara chimicale.
herra spune:
quote:
Originally posted by elbi
'neata,mamici!
anasolsi celelalte cu dureri de spate: intr-adevar durera poate avea multiple cauze, dar mai bine faceti o radiografie si vedeti poate fi o tasare sau o bombare a discului;e mai grav daca iradiaza durerea in picior. Dar e mai bine sa previi, poate se amelioreaza cu fizioterapie, daca nu tot pe masa de operatie(astea le stiu, ca al meu e in domeniu si nici n-ati crede cate persoane au astfel de probleme si chiar la varste de 18, 20 de ani)...
maria si baietii: hady (15 martie 2002),aly(22 iulie 2005)
cum adica e in domeniu?
mai da niste amanunte, ca si sotul meu are probleme cu spatele, poate am nevoie de "o pila"!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
mariussimiuc spune:
quote:
Mai e si uratenia asta de vreme afara...daca ninge la munte eu ma mut acolo!Care mai vine cu mine?
Eu,bineinteles. Mergem singure sau luam si fameleonu'?
Miha
ralnied1 spune:
quote:
Care mai vine cu mine?
eu sunt prima pe lista!!!!!!!!!!!
La munte este deja zapada!
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
GabrielaG spune:
Nicoleta, imi spusese o amica de un centru de zi (cresa) pt copii mai mici de 3 ani facuta de biserica adventista in Alexandru sau Dacia. Daca te intereseaza amanunte spune-mi si caut prin agenda nr de tel si alte informatii.
Pupici,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Unde e zapada,ca acu fug..
Eu as merge cu mandra mea ca si ei ii place zapada
Adriana
papa-bun