Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MIO,
super nasii vostrii si sa stii ca si eu as fi reactionat la fel,poate m-as fi suparat un pic,dar nu as fi facut un asa tam-tam si ...acum ca si-a dat drumul la gura...,deja mi s-a luat de ea a persoana...,mi-e greata.Multumesc de incurajari.

Fetelor,vreau si eu sa pun poze si nu ma pot loga pe mailul comun.S-a schimbat cumva parola ...,sau trebuie sa-mi fac repede o cafea?

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Dandusa nu este afacerea mea, sunt angajata si sunt economist. Iar economistii stau cu c... lipit de scaun. E drept ca e mai mult stres si treaba cu capatana, dar inca mai merge. In plus e bine, ca daca chiar nu mai pot intr-o zi, ma ridic si plec. Asta e si nu imi spune nimeni nimic.
Ramsan pupic... asa am spus si eu... daca bebe mai vrea, mami il mai tine!

Laura si bebe strumf 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Mio75, bafta multa si tie maine la control! Sa dea DD sa scapam cu bine!
Stie cineva ceva de Adina si Dolores?

Ana 39w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Saryta....hmmm....tu zici de poze sexy....pai daca as fi si eu la fel de slaba ca tine si ca Dandusa...as face si eu poze din alea....dar altfel nu aveti ce sa vedeti decat cum mi se revarsa slaninile........voi aratati bine....

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Hai Adina!!!Cred ca esti/ te apropii foarte mult de momentul intalnirii cu bebita ta . Refacere rapida si o bebita frumoasa mancacioasa si sanatoasa!
Doloresdc.David s-a hotarat sa vina pe lume ma rog t voi. Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

"Va pup si eu.de dimineata sunt in sala de travaliu si e groaznic sa auzi tipete,urlete,dar cind auzi broscute e minunat.S-a scurtat colul,am contractii in continuare ,perfuzie in mina,singe pentru analize mi-au luat o gramada si ce e mai rau eca sint fara chilotei pe mine.David e mai mare ca saptamini si are aprox 2800kg .Va iubesc din tot sufletul"

MESAJ PRIMIT DE LA DOLORES ACUM 1 MINUT!!!

dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Acum am venit si vazut alte 2 fete care se pregatesc:

ADINA SI DOLORES nastere usoara, sa va refaceti repede si mult curaj, bebelusi sanatosi.

Am fost la banca, m-am luat de paznicul care era acolo ca m-a pus sa astept -pe un scaun, ce-i drept- si cand au venit unii care-au intrebat de d-na x, a dat sa-i bage inaintea mea si mi-au sarit dracii. I-am zis ce-am avut de zis, si am intrat imediat, n-a mai trebuit sa astept. Dupa aceea ii povesteam lui Marius si ma busea rasul cand imi aduceam aminte cum am explodat si ce mutra avea ala.
Deci creditul mi-a fost aprobat, doar ca acum e sfarsit de luna si de-abia miercuri imi da banii.

Ma duc sa mananc si revin.

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Zina, Deny, Kokorina, Cipi - felicitari mamicilor! Sa va refaceti rapid! Bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!
Va asteptam cu vesti cand ajungeti acasa!
Bun Venit fetelor noi!
Pup toate burticile!
Imi era tare dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Dolores, suntem langa tine!
Adina o fi nascut? o chemase la 11.30... Doamne ajuta!

Ana 39w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dolores........suntem alaturi de tine...

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput