Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
Salut fetele!
In primul rand mult curaj, sanatate si nasteri usoare pentru mamicile care tocmai se pregatesc: Dolores, Adina si Atudor! Sa va dea DD bebelusi sanatosi ca asta ceea ce ne dorim toate!
In al doilea rand felicitari proaspetelor mamici si aceleeasi urari de bine si ,ulti pupici!
In al treilea rand hop si eu pe aci. Adica la munca. Sambata seara am tras si noi o fuga la spital, cu contractii la fix 5 min, dureroase, dar nu ceva exagerat. Ne-a vazut doctorita de garda, colul inchis! Mi-a spus ca daca vreau ma interneaza, dar in continuare doua in pat. Asa ca am refuzat, si ne-am dus acasa. Am luat 3 No-spa si la un moment dat ne-am linistit. Aseara eram chemata la control la doctorita mea, asa ca ne-am dus din nou la spital: colul in continuare scurtat si permeabil, dar inchis si dur. Asa ca se pare ca bebelusul meu mai vrea la mami in burtica. Si mami nu se supara.![]()
Deci se pare ca voi mai fi prezenta pe aici ceva timp! Oricum, nu ma certati ca de azi nu mai exagerez cu serviciul, daca sunt obosita sau ma doare ceva fuguta acasa IN PAT!
Pupicei multi!!!!
Laura
si bebe strumf
37+
dandusa spune:
Buna dimineata fetelor.Am dormit bine de tot,am si sforait...,dar de cite ori ma ridicam sa merg la baie...,ma luau durerile de ligamente si tare greu imi mai era sa ridic piciorul din podea ca sa pot pasi,asta este lucrul care ma deranjeaza acum ...,mi-am facut repede ceva de papa si lapticul nelipsit si am sarit pe calculator.Azi sint singura...,mama este la Bucuresti cu niste treburi urgente iar Claudiu a plecat la treaba lui .Azi ma delectez cu un curs la care m--am inscris de pe net,deci am de invatat...si cu voi binenteles...,dragele mele.
Eu nu pot vedea pozele Bambolettei,Alexandrei si nici pe ale lui Dolores nu le pot vedea.Am sa mai incerc.
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa
alexandra_25 spune:
Buna burticutele mele dragi.....eu nu sunt matinala niciodata....
.....adica eram....cand mergeam inca la servici...!
Si azi noapte am dormit bine....parca se zicea ca inainte de a naste ne simtim mai relaxate si mai odihnite...cine stie....
Azi dimineata am fost sa-mi fac analiza de urina si saptamana asta ma duc la ultimul eco...sper sa fie bine pana la capat...
Mirona....chiar nu am observat de stelutze.....
Aelita...acum poti sa le vezi in album...e o balenutza cu o bluzita neagra.....
.....aseara nu am reusit sa pun pozele in albumul meu....

Dolores......suntem alaturi de tine....iti tinem pumnii si sa dea DD sa fie bine......

...si curaj!
Adinazot.....si tu?.....vai fetelor azi maine....ma asteapta si pe mine..sa ne tii la curent si iti tinem pumnii....
chris80.....ai ajuns acasa?....
Adinutza.....ne
..pentru tine...si incepem galeria...

........Hai adinutza....!!!!!Va fi totul bine!....

Asiza....

Ramsan...tu pe unde umblii??????....
...acum am vazut mesajul tau...ma bucur ca esti ok!
Chinico...ma bucur ca esti ok...curaj si tie...si sa vezi ca va fi totul ok!
Laura13...inca mergi la servici??????......cum mai rezisti...chinui bebelina...

Dandusa....
..acum poti sa te uiti in albumul comun...
V-am pupat si astept numai vesti bune.....
HAI DOLORES...

HAI ADINUTZA....

alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
dianocica spune:
mai fetelor, am plecat si eu un pic si tusti 2 pagini noi. dar stiu ca avem activitate sapt asta.
hai sa va povestesc ceva. am iesit pana la colt unde am un magazin lumea copiilor sa iau cate ceva ca in sfarsit am bani. am zis sa iau vreo 5 mil sa fie, cine stie ce minunatie gasesc si tre s-o iau acum. am plecat io frumusel, vorbind la telefon tot drumul si plangandu ma ca ce vreme nasoala, ca nu e picior de om pe strada, acum m am gasit eu sa plec la cumparaturi... vrand sa intru in magazin zic sa scot banii ca i am pus in buz de la spate la blugi si sa nu imi cada ca buzunaru' ala nu mai sta in pozitia in care trebuia ca de cand cu burta... si ce sa vezi? bani nu. caut in toate buzunarele-nimic. ne panicam un pic si zic, asta e, ma intorc acasa, poate i am lasat pe altundeva. 500m mai in spate ghici ce statea insirat pe trotuar. o chita de hartiute de 500 pe care le plouase bine si nu reusea vantul sa le ridice... toti banutii lui david. asa ca i a luat mama fix 21 de produse si bodyuri si bluzite si pantalonasi si fas... tot tacamul.(nu ii luasemm aproape nimic pana acum)
deci saru-mana lu' ingerasu ala mic care a vegheat sa nu ramana puiutu' fara hainute si noroc cu vremea asta nasoala de care nu ma mai plang deloc
dianocica,
34s
alexandra_25 spune:
inca o incercare cu pozele....
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
saryta spune:
Ramo, Bambo - tocmai ce am reusit sa pun pozele pe public caci bineinteles ca erau pe privat acu puteti sa ma vedeti ce sexy sunt.
Multi 

la toata lumea. Tocmai ce ma uit si eu la burticutele voastre dupa ce le vad pe toate apar si laudele. Pa.
Mariana - 36+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
bamboletta spune:
in sfarsit am reusit sa vad si eu pozele
toate
frumoase
ale lui Dolores,Alexandra dar pe ale Sarytei inca nu le-am vazut
ma duc sa ma caut poate nu am vazut eu bine ![]()
Asiza-mersi mult
acum am reusit
Laura13-se pare ca bebelinul nu vrea sa vina inca,dar tu tot la servici esti

Tot cate 2 in pat?
vai nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi,dar daca dai ceva banuti nu se rezolva??poate se gaseste ceva si macar singure in pat sa stam
cu durerile care vor fi asta mai lipsea sa ne mai lovim de o persoana prin pat 
Dandusa-cum a zis si Asiza trebuie sa te loghezi ca sa vezi pozele 
Dianocica-ce noroc ai avut 

Bamboletta
37s 6z
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
porumbita80 spune:
DOLORES SI ADINA CU DUMNEZEU INAINTE curaj totul o sa fie ok
Stela
39w+MARIO GABRIEL
dandusa spune:
CRISTINA,
ai dreptate ,ai mare dreptate...,mi se rupe sufletul cind ma gindesc la ea...,dar nu mai este cum era odat'.Asta este...
,multumesc mult!!!
MIRONA,
si tu ai mare dreptate...,mie mi-este greu pentru ca inainte de toate mi-a fost prietena si chiar cea mai buna prietena...,pina cind a intrat Claudiu in viata mea si m-a acut sa vad muuuulte lucruri pe care eu nu le vedeam.Am sa-l ascult pe el de acum incolo...,el nu ia decizii cu sufletul ci mai degraba cu capul...,multumesc mult 
CHRIS,
m-am gindit ca ar fi bine sa salvez paginile scrise de voi si sa i le trimit...,poate asa va intelege cit greseste...,dar sincer nu cred ca merita efortul...,multumesc mult
AELITA,
asa este incearca sa ma impresioneze si-mi aduce aminte de prieteni comuni si de rude...,cica ...,"cum le voi spune eu lor ca nu va mai botezam?"...,ca si cum ei sint mai importanti si parca se simte tradata...,m-am lamurit....si pentru asta va multumesc
Si eu cred la fel ...,nasia nu este un contract pe care trebuie sa-l respecti si nu ai cum sa te declari..invins asa cum pretinde ea...,pe linga asta ...imi tot baga un prverb in fata"daca vrei sa ai dusmani ,cununa-ti cei mai buni prieteni",asta imi spunea ea...
DOLORES,
m-ai blocat....,te duci la spital?

,sintem alaturi de tine si ai mare grija de bebe.Sa ne dai vesti curind.Fii tare!!!
ADINUTA,
bafta multa,sa dea domnul sa fie bine,fii tare si tu ca noi sintem alaturi de tine!!!
DIANOCICA,
cred ca pe "bebelusultau.ro",poti da comanda de saltea...,marimea care o doresti.Nu sint sigura,am sa caut pe net.
CHRIS,
da si eu la fel,am luat un cos separat pentru lucrurile lui bb si am sa le spal separat.Asa mi se pare mai indicat..
ROXANICA,
parca iti luasei unguent de galbenele?!?Nu te dai cu el?Ma gindeam acum ...,daca incerci o crema de bbelusi ,pentru iritatii(bepanten)...,ce zici?
ATUDOR,
fii tare si ai sa vezi ca totul va fi bine.Mai este putin pina la marele eveniment si trebuie sa te pregatesti,nu?
ASIZA,
te pooooop tare ca nu am mai facut-o de muuult
CRISTINA,
sa vii cu vesti de la control...,sa nu ne lasi asa...,sa asteptam,sintem nerabdatoare.
SARYTA,
super pozele cu burtica ,esti frumoasa foc,mamica sexy!!
RUXANDRA,
ai idee ce mult ma ajutati voi sa inteleg situatia?Sintei extraordinare si de-asta va iubesc...,Claudiu este foarte incintat ca in sfirsit am realizat ce groaznica era situatia si ca mi-am schimbat parerea ...,cit a mai incercat si el saracu'...,dar voi m-ati ajutat s-o definitivez,multumesc mult
CARLA,te pupic dulce si multumesc din suflet
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa