Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
Am venit acasa de la sucul din oras unde ne-am intilnit cu multi prieteni dragi si tare frumos a fost...
Cind am ajuns acasa ...,muream de nearabdare sa verific e-mailul sa vad daca am ceva scris de la nasa ,pentru ca la tel convorbirea s-a terminat urit,apoi eu i-am scris un e-mail si am incercat sa-i explic ce mai aveam...de explicat ...,asa ca acum asteptam raspuns de la ea.Mi-a scris un roman ca de obicei si pe linga faptul ca a avut grija sa ma faca sa ma simt groaznic pentru decizia luata...si-a amintit de niste lucruri care nu i-au convenit la nunta.Deci cu alte cuvinte si-a dat drumul la gura...si a inceput sa turuie ca o nebuna...atitea prostii ..,incit chiar mi-a facut greata.Eu as fi vrut sa raminem prieteni ...,ca si pina acum...,dar ea ...nu mai vrea...,lucru care ma socheaza...,nu pot ajunge la nici o concluzie .Pentru ea...,faptul ca nu este nasa copilului nostru inseamna ca o tradam,ca o jignim,ca nu ne pasa de sentimentele ei,ca ...tot ce poate fi mai groaznic pe lumea asta.Mi-a scris foarte urit si-atunci ...,dupa ce am citit mesajul...l-am intrebat pe Claudiu..."ce fac?"..,"ce-i scriu?"...,iar el a fost foarte scurt si mi-a zis..."nimic!!!"Eu m-am blocat...si asa am facut...,char mi s-a facut scirba la reprosurile pe care ni le face acum...,si de care noi nu stiam ...,vis-a-vis de nunta!!!Este incredibil cum niste prieteni dragi...,se schimba si mai apoi se transforma in dusmani...,pentru ca acum asta simt ...,ca ne urasc!!!
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre ,sa stiti ca le-am citit pe toate impreuna cu Claudiu...,iar el nu facea sa-mi spuna decit..."vezi?"...,"vezi ca si fetele zic ce zic eu?"...
Sper sa-mi revin ,pentru ca ma simt tare rau si sincer nu am vrut sa ajung aici...,numai ca este mai bine acum decit mai tirziu...Viata merge inainte si exact cum ati spus si voi...noi decidem cine ne boteaza copilasul si nimeni altcineva...
dandusa 39 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
Teutz spune:
Stie cineva cate mesaje sunt moderate la inceput? Au trecut 10 minute si mesajele mele inca nu pot fi vazute de celelalte burtici!!
Teutz 32 Alexia Iarina
carla2005 spune:
Am reusit sa imi fac semnatura frumoasa !
Asiza sper sa ramana asa cu capul in jos, si mie mi se pare ca ar mai avea loc sa se intoarca, dar cateodata parca misca altfel si imi e frica sa nu o apuce tumbele!
Stresurile mele pe ziua de zis sunt intorsul copilului si streptococul de grup B, pe aici prin Pitesti nu gasesc unde sa fac analiza. Plus ca ma gandesc la toate prostiile, oricum am inteles ca analiza asta se face in orice spital obligatoriu inainte de nastere!
carla2005 35+ Alexandra Maria
carla2005 spune:
carla2005incearca sa nu te mai superi din cauza nasilor, eu una pentru copil as alege niste nasi pe care sa ma pot baza la o adica, si nu ma refer la partea materiala aici! Ori faptul ca-ti reproseaza lucruri de la nunta, acum a saptea zi dupa scripturi nu mi se pare un lucru tocmai corect...ce incredere sa mai ai in ei ! Stai linistita si fa asa cum crezi tu si sotul tau ca e mai bine!
carla2005 35+ Alexandra Maria
Teutz spune:
Vad ca si dupa 20 de minute mesajele mele sunt tot ne-moderate! Ma duc la culcare! Noapte buna si somn usor, burtici!!!
Teutz 32 Alexia Iarina
cristina1974 spune:
Dolores,am vazut ca si tu esti in dilema, daca ai inceput sa pierzi dopul sau nu.....La Iasmina a fost ca un jeleu, pur si simplu,marisor,pe care l-am si simtit in chiloti, inainte de a-l vedea.Scuze pentru exprimare, da' altfel nu stiu cum sa zic.Asa a fost in prima zi.Dupa aia,in urmatoarele zile, am mai vazut chestii din astea,pe absorbant,dar de dimensiuni mai mici, insa de aceeasi consistenta.Dupa vreo doua zile,m-am trezit dimineata uda,ca si cum m-as fi scapat pe mine.Eu am pus asta pe seama caldurii care era atunci,dat fiind faptul ca eram in Dubai si erau vreo 30 de grade ,la sfarsitul lui septembrie.Deci nu mi-am facut probleme prea mari.M-am spalat, mi-am schimbat lenjeria, si inapoi la ale mele.Numai ca iar m-am simtit uda,dupa scurt timp,asa ca mi-am schimbat chilotii de vreo zece ori in interval de cateva ore.Dar nu am avut dureri,sau altfel de discomfort.Pe dupa-amiaza am inceput sa simt ca un fel de crampe, si nevoia acuta de a merge la toaleta.Organismul meu se pregatea, dar eu, tuta de mine, habar nu aveam. Inca imi inchipuiam ca fac pe mine, fara sa vreau. Si asta, pana pe la ora sase seara, cand deja ma durea de ma vaitam.Am ajuns la clinica la ora 8 si jumate,cu dilatatie 7,si imi venea sa mut mobila de pe acolo,si sa jur sus si tare, ca eu copii nu mai fac toata viata mea.La 11 fara 20 noaptea,am nascut-o pe Iasmina,fara dureri, pentru ca la spital mi-am pus epidurala, Dzeu stie cum au reusit,la dilatatia aia.Tura asta, cu Georgia, ce am eliminat eu seamana cu o chestie asa, mai fara forma,mai moale decat data trecuta, dar mult mai vascoasa si mai opalescenta decat data trecuta. Si s-a intamplat o data numai,deocamdata.Acu',stau si eu si cuget, si ma duc la baie non stop,sa vad daca a mai aparut ceva,insa nimic. Singurele noutati ar fi niste junghiuri teribile in spate, in partea lombara,care ma tin un pic si apoi dispar, insa cat timp le am ,nu pot nici sa respir de durere.sper sa te fi ajutat.Pupici si ,oricum ar fi, nu te panica. iti garantez ca instinctul tau iti va spune cand vine momentul.
Carla, eu ,personal, nu cred ca bebele se mai poate intoarce acum, din pozitia cefalica in pelviana,de exemplu. Este destul de mare, acum, la 35 saptamani,si,sincer, nu prea mai are loc sa se intoarca.Numai bine.
Chris80,tu esti de belea.Si eu chitaiam si ma vaitam de nu stiam ce-i cu mine,si ziceam la toti ca Iasmina o sa fie singura,si ca o sa ii cumpar papusi multe, multe,si gata, insa dupa ce te vezi cu bebelina, iti jur ca ai sa uiti durerile din timpul sarcinii. Nu zic de durerile nasterii, ca stiu ca tu faci cezariana,asa ca nu e cazul.E foarte bine cand sunt mai multi frati,altfel se dezvolta, altfel se simt, cand se aduna impreuna,eventual cu familiile lor. Intreaba fetele care au mai multe surori, ele stiu despre ce vorbesc eu.Eu as mai face copii,nu m-as opri numai la doi, insa nu mai imi permit din cauza timpului.Si asa, fetitele mele or sa aiba baby-sitter,cea mica va fi chiar de timpuriu in situatia asta,pentru ca eu trebuie sa ma intorc repede la firma.Nu pot sa petrec prea mult timp cu ele, sa ma bucur de cresterea lor,asa ca nu are rost sa ma mai gandesc la bebe 3.
36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
asiza spune:
Chinico, pe unde esti??? Hai mai spune-ne vreo doua vorbe ca sa fim linistite ca si tu, si bb sunteti ok......Si tu, Desiree???? Ce mai faci?
Dolores, am vazut pozele cu burtik de David!!!! Foarte frumoasa mamica!!! Si ce frumos buchet de trandafiri ai primit de la Cristi...
Alex, si burtica ta am vazut-o si Mark poate fi multumit de mamicuta lui frumoasa...
Fetelor, e clar ca toate am pus ceva kg, dar le venim noi de hac DUPA...important e sa fie bb-ii bine, sanatosi...trebuie sa pun si eu ceva poze, numa' ca nu reusesc sa ma montez...o s-o fac curand!!!
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dolores spune:
am pus poze in albumul comun...
dolores 35+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."