Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)
Raspunsuri - Pagina 11
doradora spune:
cine zicea ca scapa de umflaturi cu nefrix? fericito! la mine nici gand, nici pomeneala, il iau doar ca sa nu zic ca nu fac nimic, dar tot cu labele amortite ma trezesc si nu pot inchide pumnul. in timpul zilei ba sunt amortite degetele, ba sunt umflate, cred ca si dureroase, deja m-am obisnuit. dr spune ca se cheama sindrom de tunel carpian, nu e simplu edem, asa ca astept sa apara bebelina ca sa imi recapat si eu mobilitatea mainilor. oricum, nu pot sa desfac singura o sticla noua de apa, pt ca nu am forta, nu ma inchei singura la sutien si nici nu ma deschei, ca e unghiul nasol pt mainile mele...dar nu mai e mult si trece.
chris 34+ alexandra
carla2005 spune:
Mai am o problema la 35+ saptamani copilul se mai poate intoarce? Bebita mea e cu capul in jos de la 24 de saptamani, la ultimul ecograf acum trei zile tot cu capul in jos era, sa stau linistita sau se mai poate intoarce pana la nastere? Oricum meicul mi-a zis sa mai fac o ecografie la 38 de spatamani!
carla2005 35+
doradora spune:
dolores-3 surori si un frate! si eu care ma miaun in timpul sarcinii, si ma schimb de pe un picior pe altul daca sa avem sau nu nr. 2...
chris 34+ alexandra
asiza spune:
carla, daca scrii intre doua paranteze drepte cuvantul "baietel", va rezulta ...daca scrii "fetita", va rezulta ...sa NU pui si ghilimelele...
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
doradora spune:
mergi in profil personal, mai bagi o data parola, di ajungi la semnatura. dupa nume pui in paranteze patrate gravi, fara spatii libere,iar dupa numele copilului scrii tot in paranteza baietel sau fetita, dupa caz, si apare caruciorul roz sau albastru.
quote:
Originally posted by carla2005
Fetelor mi-am facut semnatura, dar de unde o luati voi pe tanti cu caruciorul roz sau bleu, si pe tanti cu burtica fiindca eu nu am avut de unde sa aleg!
carla2005 35+
chris 34+ alexandra
Teutz spune:
Carla, pentru tanti cu burtica scrii intre paranteze drepte gravi si o sa-ti apara
Noroc cu Mirona, ca nici eu nu stiam sa-mi fac samnatura si o scriam de fiecare data. Multumesc, Mirona!
Teutz 32 Alexia Iarina
dolores spune:
roxana.eu nici nu indrazneasc sa ma mai cantaresc
saryta, frumoasa burtik
aelita super scoica...imi place
dolores 35+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
dolores spune:
quote:
Originally posted by chris80
dolores-3 surori si un frate! si eu care ma miaun in timpul sarcinii, si ma schimb de pe un picior pe altul daca sa avem sau nu nr. 2...
chris 34+ alexandra
dolores 35+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
asiza spune:
Carla, slabe sanse sa se mai intoarca bb la 35+...nu prea ar mai avea loc, nu de alta...
Dandusa, varianta ideala mi s-a parut si mie cu doua perechi de nasi, ca sa impaci si capra si varza, insa apoi vazand ca au existat ceva probleme cu cei din Bucuresti, eu as zice sa-i chemati pe cei din Constanta si basta...voi decideti si faceti asa cum va spune sufletul!
Roxana, ce pot eu sa-ti spun e ca NU esti tu campioana cu kg in plus...mi-e si rusine sa spun cat am pus...nu ma tem ca nu le voi da jos, pentru ca fitness, aerobic, masaj si alte cele scrie pe fruntea mea (mai ales ca am si predat step-aerobic), insa ma tem sa nu pun in pericol sanatatea mea sau pe a lui bb pana va fi sa nasc...ma voi sfatui cu medicul cand merg la control...
Fetelor, azi am fost la Zina la spital...e bine, arata chiar foarte bine, mai are bineinteles unele dureri de la cezariana, absolut suportabile m-a asigurat...BB Rares e si el super ok, bea laptic de la san deja...din pacate nu l-am vazut decat intr-o poza, ca-l luasera asistentele de la neonatologie sa-l cantareasca si sa-l schimbe, insa e un bb super-frumos...Cam astea sunt noutatile despre proaspata mamica, bineinteles ca abia asteapta sa mearga acasa...
Va pup pe toate...
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Teutz spune:
Mesajele mele sunt inca moderate si trece ceva timp pana cand voi le puteti vedea, asa ca uneori raspunsurile mele vin cu intarziere, cand problema s-a rezolvat deja.
Teutz 32 Alexia Iarina