Mamici de noiembrie - decembrie 2006(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Roxana,sa fii sanatoasa! Mai ai pana la 30 ,cat am pus eu cu Iasmina.
Tura asta am pus exact 10 kg pana acum,dar stii cum am sa le dau jos? Imediat....numai cand ma gandesc la cat stres si alergatura ma asteapta dupa ce nasc,deja incep sa slabesc.Plus ca vreau sa fac fitness din nou, electrostimulare si masaj,asta ca sa dau repede jos ce am pus pe mine.Burtica e totul,ca in rest nu am nimic ,insa m-am procopsit cu un pic de celulita,eu...care nu aveam nici urma de asa ceva.
nu-i nimic, Georgia sa fie sanatoasa,si ,bineinteles Iasminica mea, ca le dau eu jos pe toate, plus nesuferita de celulita.

36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Azi am lenevit cu tati in pat apoi ne-am dus la cumparaturi la supermarket si cum am ajuns acasa top la calculator sa vad daca a mai aparut vreun bebe

Mio75-nastere usoara,maine pleci la cluj la spital si astepti sa vina bebe nu?

Chris80-esti tare de tot cu ochelari de soare la tv

Dianocica-daca tot v-au facut cadou patutul ,folositi-l pe ala pana mai creste bebe si dupa o sa luati voi altul

Dolores-interesant articolul am citit asa in mare

Dandusa- ce tare ai fost la faza cu Claudiu ca nu a vrut sa faca dragoste
Cat despre nasi cam dificila situatia,nici noi nu prea vrem sa ne boteze nasii de cununie da ei deja s-au pregatit si nu avem ce face ma gandisem si eu la doua perechi de nasi dar vom vedea,faceti cum credeti coi ca e mai bine

Miki04- bine ai venit

Aelita-super scoica ,imi place tare mult

Alexandra25-nu am reusit sa-ti vad burtica

Roxana_c-eu zic sa mergi la banca dureaza prea mult deja ar fi trebuit sa-ti dea raspunsul,asa macar stii daca i-ti da sau nu,macar incerci la alta banca succes

Bamboletta 37s 5z bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

la capitolul kg noi stam destul de bine - 11.5 kg.
Oricum mi se pare ca parca ar fi 20 de kg.

tocmai am vorbit cu finuta mea din germania care se intoarce in tara saptamana care vine. ma ruga sa nu nasc pana vine ea sa ma vada si ea cu burtica, dar am dezamagit-o cand i-am spus ca daca ar fi dupa mine la noapte as naste. fetelor asa de greu ma misc de nu mai pot.

maine am primele cursuri la facultate asta si am de gand sa ma duc pana acolo sa vad cum e. asa imi e de dor de facultate si stiu ca de data asta nu va mai fi ca inainte tot sunt curioasa.

pupici si sa aveti o noapte linistita.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare burtici, tocmai ce ne-am intors de la o nunta si eu tare as fi vrut sa mai stau ....asa fara copii, la sarit in sus dar nu s-a putut caci Anghel are alta nunta unde canta si.....gata eu acasa.
Am mai pus niste poze cu burticuta si cred ca astea or sa fie cam ultimile mele poze cu burticica maricica .... caci zic eu ca mi-am facut norma la copii mai las si pe altii.
Le-am pus in Burticuta maricica sper sa va placa.

Fetelor va urez noapte buna si somn usor caci imi ajunge pt. ziua de azi ..... va .Pa.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita te pup...si tot nu mi-ai satisfacut curiozitatea

dandusa ce tare ai fost la faza: Cica ...,pai hai acum...,eu zic acum nu mai am eu chef si oricum te las pina dupa botez sa ma astepti!!!Bulangiu...Vede el...ce-o sa-i mai placa sa faca vizite nocturne la baie...,m-am prapadit de ras
referitor la nashi..ce sa zic...pe mine cred ca m-ar deranja un pic sa nu fiu si nasha de botez la copilul parinitilor carora le-am fosta nasha de cununie..dar asta depinde de multe lucruri..voi de ce anu ati vrut sa-i pastrati pe aceeasi???ce sa zic....si eu am fost pusa intr-o situatie asemanatoare, numai ca nasha mea de cununie imi este si sora...si atunci am zis..indiferent de cati vor sa ne boteze copilul, ii vom pastra pe cei de la cununie.multa bafta si sa iei decizia cea mai buna

dolores 35+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cristina, si eu am pus kg destule la celelalte sarcini, si de la 54 kg cat am avut cand m-am maritat, am ajuns -pana sa raman gravida acum- la 81. De fapt eu eram convinsa ca am 75, atat imi arata cantarul pe care il aveam.Am incercat multe cure de slabire, si pot spune ca dau jos destul de usor, dar vara dau jos si iarna fac ce fac si le recuperez. Asta este, ma pun pe cura dupa ce nasc. Azi-noapte am visat ca alaptam si aveam lapte destul. La mine visele sunt cam pe invers fata de realitate, si cum nici la fete n-am avut lapte....e clara treaba.

Bamboletta, am dat telefon lunea trecuta si mi-au spus ca au cereri foarte multe si dureaza mai mult. Maine ma duc acolo, asta-i clar.

Raluca, daca tu simti kg asa, inchipuie-ti cum le simt eu pe ale mele, si cred ca merg mai leganata decat rata, iar balena-i mic copil pe langa mine, cel putin asa ma simt. Noroc ca am lift, altfel cred ca pana la et 2 imi trebuiau 2 ore sa urc.

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am plecat la culcare, va dau cate un si va doresc o noapte in care sa dormiti neintoarse, cu cat mai putine drumuri la .
Pe maine!

Roxana36+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Miki 04, bine ai venit in ! Sper sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara!
Panaa, de 3-4 saptamani simt pulsatii in vagin atunci cand bebelina se misca mai tare, dar cred ca e in regula. Nu am avut dureri sau intepaturi. Doar pulsatii si gadilaturi.
Dandusa, eu cred ca parintii copilului aleg nasii de botez. Nu vad de ce trebuie sa se supere nasii vostri de cununie daca nu vor fi si nasi de botez! Asta-i buna! Pe noi ne-au intrebat nasii de cununie daca vrem sa ne fie si nasi de botez si am fost de acord. Dar daca nu ne-ar fi convenit sa ne boteze ei fetita, le-am fi spus si sunt convinsa ca, desi nu le-ar fi picat prea bine, nu s-ar fi suparat. Daca sotul tau nu-i vrea si pace pe cei din Bucuresti, asta e. Cred ca trebuie sa fii de aceeasi parte a baricadei cu el. Eu asa as face. Pana la urma, e mai bine sa faci asa cum crezi tu ca va fi mai bine pentru tine si pentru familia ta, nu pentru nasi.
Pupici pentru burtici!

Teutz 32w Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ramsan e super ok...noi suntem 3 surori si ne-am cununat intre noi..si cum doar una are deja copil, cea mai mica, nasha a fost sora mijlocie..si tot asa..pupici

dandusa..am citit si urmatorul mesaj in care ziceai ca au gresit fatza de voi si ca vroiati sa si scapati de ei..atunci..asta este...urmeaza-ti sotul daca tu crezi ca nu mai merita nici-o sansa ...poate doar ca prieteni..e o decizie foarte greu de luat...

cristina te rog sa-mi zici si mie cum arata dopul de acum si cum arata cel de la iasmina..multumesc

dolores 35+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor mi-am facut semnatura, dar de unde o luati voi pe tanti cu caruciorul roz sau bleu, si pe tanti cu burtica fiindca eu nu am avut de unde sa aleg!

carla2005 35+

Mergi la inceput