Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 4
amameda spune:
Vai, ce frumos ati facut listuta! Se cerea o schimbare.
Cam lunga lista de aspirante si cam scurta la gravidute. Poate noul capitol ne poarta noroc.
Bine ai venit nichi si sa te transferi rapid la odisee.
MEDA
nichi spune:
Buna dimineata!Vreau sa fiu si eu pe lista aspirantelor alaturi de voi,dar sa nu zabovim f. mult,eu acum sunt optimista fiindca mi-au iesit analizele bine,nu mai tb. sa iau nimic.Sa vedem daca am noroc,sper sa dea Domnul!
Laura Ioana spune:
Sa fie intr-un ceas cu noroc noul capitol
Anca ai facut testul? SA stii ca ma gandesc la tine
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Carmen_Marieta spune:
buna seara aspirante dragi, eu nu am mai intrat demult pt ca acasa nu merge site-ul nu se deschide( am vb cu cei de la net, dar nu stiu cand se va rezolva).
FELICITARI DIN SUFLET NOILOR ... sa aveti o sarcina cat mai usoara si bb sanatosi.
Fetelor dak a-ti sti ce rezultate ies dupa 9 luni!!!! Ieri am fost la maternitate( a nascut matusa mea) si am vazut prichindelul.... Doamne ce minunatie !!!!!!!!!
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
corinuk spune:
Buna seara!Se vede ca este week-end caci putina lume pe aici..
Carmen ce mai faci?Esti cam aglomerata nu?Vezi cum iti repari defefectiunile alea ce ne este dor de tine!
Andra,Mychydutza
Eu z 30 trebuiau sa vina rushii de obicei vin la fix..normal ca m-am dus sa imi cumpar test si ..nimc..nu aveam eu norocul asta!
Nichi welcome!
pupicei la toate fetele!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
corinuk spune:
Fetelor am fost intamplator la baie unde era testuletul Ozone normal ca m-am mai uitat odata si inafara de liniuta rosi de control in dreptul liniutei T se vede o liniuta alba iesita in evidenta asa dar nu este colorata!I s-a mai intamplat cuiva asemanator?
Stiu ca testul se citeste in 5 minute dar acum au mai trecut 3 ore?
Va rog sa imi raspundeti si mie!
Anca tu ce faci?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Carmen_Marieta spune:
Corinuk iubita si mie imi este dor de voi, de asta am dat copilul la o parte si am trecut la calculator.... lasa ca repar eu cal;c si vin alaturi de voi....
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.