Aspirante optimiste > 20 ani (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

catty.......nu mai merge idiotu ' asta de mess..........de aia nu mai sunt p-acolo! o sa fac reclamatzie la sef ca nu-mi asigura toate conditiile necesare ca sa muncesc cu spor........
poate pana plec se rezolva problema. pupici

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, vad ca e liniste mare pe aici. Urasc schimbarile de fus orar. In primele saptamani de cand se da ora inapoi mor de somn si de nervi. Cred ca am o pasarica pe creier care nu ma lasa in pace sa respir si eu.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Catty si eu iau Branca Ursului dar nu stiam ca pe perioada ovul. treb. sa intrerupi.asa e sau am inteles eu gresit ?Eu am facut laparoscopie care nu e f. dureroasa dar am ramas cu niste dureri insuport. la CM.Eu am facut trat pt. reglarea prolactinei care era de 3ori mai mare am facut tratam. (8 luni) acum e bine.Daca pana in feb. nu fac bb fac insam. artificila, despre acest procedeu nu stiu f. multe , sper sa imi spune-ti cate ceva dintre cele care au facut (doare,pret ,dureaza mult,sanse de reusita).Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor va multumesc mult pt sustinere Inca nu am scapat de problema si sper sa fie cat mai repede, ca sa o pot lua de la capat.

Mychydutza te rog sa ma treci inapoi pe lista aspirantelor, ca se pare ca m-am grabit sa ma pun la gravide!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gata Laura draga , s-a rezolvat! insa am eu asa o presimtire ca nu o stai prea mult aici! oricum iti doresc sanatate multa si multa , multa putere.
te pup.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Laura Ioana imi pare nespus de rau pentru ca ai patit asa ceva. Sper sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta cit mai usor si sa capeti incredere ca data viitoare o sa fie bine.
Iti inteleg suferinta, mai ales ca am suferit si eu un avort spontan.
Dar cum nu tine de noi, ci de ce vrea cel de sus, trebuie sa ne revenim repede ca sa o putem lua de la capat.
Ai mare grija de tine, si daca trebuie sa faci chiuretaj nu mai sta ca se poate intimpla sa faci vreo infectie si e mai grav.
Acum trebuie sa te gindesti la tine, iar noi toate de pe forum ne gindim la tine, si te sustinem
pupici dulci, si mult mult curaj si sanatate.

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Catty.....Corinuk......Mychy......Nu intra nimeni pe messenger!?!?!?!

Laura, ma bucur mult ca ne-ai scris. Am citit ce ai postat la "Durerea....". Nu stii cat de mult ne-a socat vestea pe toate. Ma rog sa iti dea DD putere sa treci si peste asta si sa te apuci iar de treaba. Sanatate multa si te pup dulce!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ancutza, te pup si eu. Azi nu prea am avut timp sa intru pe forum....dar v-am citit....la tine rushi sau bb ceva?!?!?!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai nimic,nu am nici o simptoma(de bb sau de CM),dar am un test negativ.

anca
poze nunta

Mergi la inceput