Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Raspunsuri - Pagina 2
kriss79 spune:
Selectezi grupul de persoane cu mouse-ul si dai de la format, culoare..si alegi culoarea
Poze
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Eu sunt Z10 si am inceput teste de ov, de fapt de ieri am inceput, dar deocamdata sunt negative..
hai pe cine mai felicitam sau cui ii facem galerie?
Poze
Incercari bebik
Cristina
mychydutza spune:
hai ca mi=a iesit. daca nu va plac culorile astept sugestii..............va pup
mihaela
Bianca B spune:
Aha, ai schimbat culorile! Ma plangeam la capitolul trecut ca ce mare s-a facut lista albastra, dar sa sti ca acum nu am intrat ca sa ma plang ce mare e lista ...purpurie ci ca sa va urez o sera romantica si weekend frumos si sa va cu drag
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
mychydutza spune:
da, le-am schimbat. de fapt nici nu mai stiu cum erau inainte. va doresc si eu tuturor we placut si numai bine..........poate se proceeaza ceva in we asta.
........in legatuta cu rendezvous-ul de maine, o sa ma uit de dimineatza pe forum sa vad daca a mai postat cineva. cred ca imi ajunge pt azi. va pup dulce........
mihaela
corinuk spune:
Mychydutza sper ca noua pagina sa ne aduca ,cat mai multe greavidutze!Daca ne intalnim maine mai vedem,Andra nu mi-a mai zis nimic..intram pe DC si vedem maine dimineata!Eu astept rushii maine este ziua 30!Deocamdata nici un semn dar oricum ii atsept parca am sindrom PM!VA PUP SI NOAPTE BUNA PTR CELE CARE FAC NANI,DISTRACTIE PLACUTA PTR CEI CE IES IN ORAS,SPOR LA TREABA PTR CEI CARE !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
AndraZ spune:
Corinuk, Mychydutza!!!!Mai sunteti ? eu acum am ajuns acasa. am umblat la cumparaturi toata ziua!adica m-am relaxate ok sa ne vedem maine.
hai sa ne "äuzim" la ora 11 pe messenger, ca putem vb mai usor. adresa mea este andra_zaharia2004@yahoo.com.
va pup!
Andra
"Cere si ti se va da!"
valicutza spune:
buna fetelor
nu stiu dak ma mai tineti minte
am intrat sa va pupicesc dulce
sunt si eu in tara pt o scurta vacanta.
vreau si eu un bebitz
mychydutza spune:
andra deja te am adaugat in mess list. ramane doar Corinuk
Corinuk poate poti pe mess . adresa mea e mychydutza@yahoo.com