cand iese fata?
Raspunsuri - Pagina 8
samadhi spune:
MIRELAM - mi-am facut metoda la mine a iesit corect eu imi schimbasem sangele in 2001 anul in care am conceput-o pe Maxima iar fostul sot cu un an inainte.Deci a iesit fetita.Corect !
Dar are si CORALY dreptate , conteaza foarte mult acel mucus care se schimba si temperatura bazala trebuie luata in consideratie. Problema acum la mine e ca sunt putin racita si iau medicamente , antibiotice, poate asta influenta ovulatia de sapt. viitoare ??????...... Poate sa-mi raspunda cineva???? Va multumesc.
coraly spune:
Mirela, lumineaza-ma si pe mine. te rog!
Dupa calculul tau, cu 4+ la femei si 3+ la barbati, ar iesi ca sotul si l-a schimbat in 2002, iar eu in 2003. In 2005 am nascut un baietel. Deci?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
piticasigogosica spune:
Stiu eu cum se fac fetele cu parul cret(ondulat)
Cica insarcinata fiind pui rumegus pe foc (foc de lemne).Dar atentie rumegusul trebuie sa fie "proaspat" si frumos,cret
Mai era ceva...trebuie spus un descantec ,dar nu il stiu.Macar o rugaciune.
poze
Iri 9 si Iris
danavasile spune:
Posted - 01/11/2006 : 16:28:47
--------------------------------------------------------------------------------
Stiu eu cum se fac fetele cu parul cret(ondulat)
Cica insarcinata fiind pui rumegus pe foc (foc de lemne).Dar atentie rumegusul trebuie sa fie "proaspat" si frumos,cret
Mai era ceva...trebuie spus un descantec ,dar nu il stiu.Macar o rugaciune
super tare
Caprioara spune:
Mai Anca, te rog, lamureste-ma ce-i cu pestisorii "proaspeti"? De ce? Ce importanta are asta? Ca eu va spusei ca l-am conceput dupa Postul Pastelui (abstinenta lunga) si a iesit baiat...
quote:
Originally posted by anca tanasica
Mey...io una n.am ramas niciodata gravi cu foitele...dar la ele trebe sa tii cont sa le folosesti corect...asta.i una...
apoi mediul bazic din vagin se poate obtine si cu o simpla spalatura cu bicarbonat inainte...
io foitele le.am folosit la bariera...nu ca sa fac fata...ca din cate va spusei voiam baiat...si ca de fapt gravi am ramas a doua oara(in seara minunata de 14 martie 2003!calculasem io fix ca in ziua aia am ovulat!) sta chezasie ca in paranoia mea sa fie "pestisorii" proaspeti prima oara am folosit foite si preze......
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
[/quote]
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud