peretzi izolatzi- se mai face mucegai?

peretzi izolatzi- se mai face mucegai? | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

buna!
ne gandim si noi la renovari...
problema cea mai mare la noi e mucegaiul,pe perretzii exteriori tot reapare orice am face...noi vrem sa izolam termic apartamentul,oare atunci scapam de mucegai?
i s-a intamplat cuiva sa faca izolarea si totusi mucegaiul sa persiste?

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminitacl spune:

nu am auzit sa se faca mucegai dupa izolare. dar mai sti?ar fi culmaea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Sper sa nu fie nici un fel de problema dupa izolatie pentru ca am cheltuia destul de mult pana acum.Noi am facut pe exterior deoarece stam la parter si nu am vrut sa ne ia din spatiul camerei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

va multzumesc de mesaje si mai astept pareri

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ce putin teoretic ar trebui sa nu mai apara.Acuma depinde de conditii,de incalzire si de aerisire.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

noi am pus polistiren pe peretii exteriori al apartamentului si nu s-a mai facut mucegai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca trebuie sa izolezi pe ambele parti...de pomana faci in interior daca vine mucegaiul din exterior. Exista o gramada de aparate de a masura nivelul de umiditate din perete...sa eviti cheltuielile inutile si rezolvarea problemelor dupa ureche mai bine cauti un expert sa-ti dea o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Cred ca trebuie sa izolezi pe ambele parti...de pomana faci in interior daca vine mucegaiul din exterior. Exista o gramada de aparate de a masura nivelul de umiditate din perete...sa eviti cheltuielile inutile si rezolvarea problemelor dupa ureche mai bine cauti un expert sa-ti dea o solutie.

pe exterior nu am cum sa izolez,deoarece stau la etajul 3

anca @ alex.bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

pai in cazul cand ai cum e bine sa pui izolatie pe ambele parti ( afara poliesten - inauntru rigips) daca ai cum
noi am pus inauntru rigisp ca pe exterior nu se putea ( etj 7) si nici urma de mucegai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca trebuie tot blocul izolat. Tu pui o placa izolanta pe perete si in spatele ei o sa faci condens (si in timp mucegai) de la diferenta de temperatura (placa aia tine cald si peretele rece). aici conteaza ce grad de umezeala ai in casa....( de la centrala...de la termopane...blabla)...ventilatie ...cum izoleaza peretele exterior....
daca pui numa in casa doar mai ametesti putin situatia....dar sa nu apari peste citiva ani ca peretele ( ala adevarat ) din spatele placii este distrus total.
situatia asta depinde de la apt la apt...la unul poate sa sa fie ok si la altul este tragedie...deci 1 caz este diferit de altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pana administratia blocului izoleaza exteriorul, te umpli de mucegai. noi am pus la interior de cativa ani buni si n-avem nici urma de igrasie. nu vreti sa stiti cum era inainte de a izola...

Mergi la inceput