Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Pai si Diana baga acum trei bibe pe zi,sau chiar patru,dar ale ei sunt din alea de 130 ml Si in rest papa binisor,dar daca seamana pe mine,ce sa-i fac?
Prin magazine? Ce-s alea? Ca eu daca apuc sa ma bag in doua cu haine din fatza blocului e mult!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
Am plecat la nani,noapte buna la toata lumea!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
LunaNoua spune:
Wow, Cristina, dar tu esti intr-adevar mama eroina sa stai 6-7 ore afara Bravo tie, bine ca te tine rabdarea. Eu dau o tura de cartier... si gata ca imi vine sa ma urc pe blocuri de plictiseala Noroc ca acum a inceput sa ii placa prin parcuri.. si acolo mai dau din maini, dar tot adorm cand o dau pe leagane. Ah....dar si de asta are grija Daria, ca mai nou, se da pe leagane in picioare
Bombo, Jasmine nu e nici vorba grasuna. E tare draguta si simpatica, si inteligenta, si tot ce trebuie
... iar Razvanel e baiat mare !! Are trebuie baietii! Voinicosi !!
Noi am fost la socrela azi, a trebuit executata o lucrare in regim de urgenta si neaparat!!!!! Vopsitul portii!!! A tras socrela o vopsea verde ca frunza codrului, de se vede de la intrarea in Fagaras, si Silviu, o fost sclav toata ziua. Si-a pus vopsea si in ochi si nas ... si noroc ca pantaloni avea pe el Si .. prin urmare, cu toata agitatia, cu bunicii pe capul ei, matusi si verisori, Daria mea .. mi-a tras o agitatie...de nu o mai recunosteam. Draguta de ea, tot timpul o aduc asa agitata si sacaita cand merg pe la "hai la buni", "hai la tanti" ... hai la "mama zmeului"...
Lumi, eu am pus-o in premergator. Habar nu am care era riscul, dar nu pare sa aiba nik Daria.
Miri, ti-a scazut glicemia pt ca .. ai papat dulcele ala pentru analiza provocata .. si organismul ti-a produs multa, multa insulina ca sa o prelucreze si...din inertie, a produs mai mult decat trebuia, pentru ca asa mult dulce a fost un soc, si prea multa insulita ti-a scazut glicemia sub cota obisnuita. Ai inteles ceva din explicaceala asta ? Las' ca trece starea. Papa ceva fructe.
gata.. s-a extenuat neuronul. Noapte buna gagici
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
Giova spune:
Apropo de usturoi...am fost la un restaurant gen cel de care vorbea bianca si am mancat un platou de 2 pers., 1,5 kg carne. Mai mult de jumate l-am luat la pachet. Clau a cerut musdei de usturoi si i-a dat lui Marco. S-a pus asta pe un urlat...mama-mama.
Moni ii place pe topogan, nu credeam dar uite ca e un curajos.
Astery ce bine ca mai scri si tu. Felicitari pt. mersul de-a busilea!!! Eu cel mai mult stau 3,5-4 ore afara, dar in 2 reprize.
Denisa suntem ok cu mutatul. Unde sunt pozele ca nu le vad?
Maraki este nasol, dar bine ca l-a lasat acasa cateva ore si sper ca ati fost singuri, nu cu tot clanul pe cap.
Ali, Anasebe, Bombo, Deea si celelalte si pe maine.
Ce mai conteaza cine e cel mai batran si cine e cel mai tanar (eu, cred), care a facut bebe? conteaza ca avem niste comori si splendori de bebei toti unul si unul; niste copii sanatosi si super reusiti.
SE SCHIMBA ORA!!!!!! Cum nu stiu, sa nu ma intrebati.
.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
'Neatza ! Ia uitati ce matinala ma facu fiica-mea Numai eu oi fi duminica p-aci! Ca tot imi beau cafeaua!
Intai la multi ani lui ANGELOS si sa-i vina taticul cat mai repede acasa!
GIOVA vezi ca pozele Denisei sunt in drop la adresa dragost.Nu a pus linkul ,asa ca mi-am sfarmat creierii sa-mi amintesc litera de dupa dragos ,ca altfel venea cu dupa mine ca nu le-am vazut Bine ca mi-a revenit memoria cat de cat
DEEA si la socru-meu e vopsit nu numai gardul si poarta in verde ci si casa Imi place mie verdele ,dar nici chiar asa
Cum ziceam, fiica-mea mi-a dat desteptarea la 7 (8 ora veche) si vezi sa nu mai doarma.Bodoganeste in tzarc acum,ca in pat m-a deselat si n-am mai rezistat.Am si filmat-o ca tot n-aveam ce face http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20061029&ctime=083419
Iar aici ia privitzi ce i-am pus in cap cand am plecat la buni:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20061028&ctime=171801
mirela10 spune:
LA MULTI ANI LUI FRATELINO,SA CRESTI MARE SI SANATOS PUIULE SI SA-I BUCURI PE PARINTI!!!!!!!!
MONI,dupa cum vezi si eu sunt pe aici.fi-miu cu dinti si gaze ...si eu rontzai de la 7.00 de cand m-am sculat.
azi tre sa-mi pregatesc un discursdespre viata romanilor in spania ,ca vrea prietenul nostru care-i reporter la BBC sa ne ia un interviu.ca daca tot se pregateste romania sa intre in uniune si el s-a nimerit pe aici cu ocazia meciului...dar o sa se difuzeze in ianuarie de abea.despre meci o sa transmita zilele astea...
ANAM,felicitari pt masina,ce model este,ca parca nu ai zis.esti deja soferita?
ASTERY,sa stii ca ne era un dor nebun de voi,asa ca intra si tu mai des.cu iesitul afara ai batut recordul si ai detronat-o pe mama...
DENISA,mai dar tu ai vreun diagnostic la durerile astea de oase?esti purtatoare de streptococ betahemolitic cumva?fa-ti un exudat faringian,ca asta da reumatism,un factor reumatoid din sange...sanatate multa
MIRI,in mare si eu am aceeasi explicatie care ti-a dat-o deea.organismul tau A produs o cantitate f mare de insulina sa neutralizeez glucoza aia...si stai linistita ca eu in 3 ore cat a durat proba am stat mai mult lesinata pe o targa si rezultatul a iesit superbun.dar a fost groaznic,in viata mea nu mai fac asta
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
ANAS ,tu esti suparata pe noi,de ce nu mai povestesti si tu de tiberica?intri asa pe fuga
GIO,deci i-a placut usturoiul sau nu?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
asteryaro spune:
LA MULTI ANISORI Angelos de mamica Maraki! Sa cresti mare si sa fii la fel de cumintel!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
nicoleta raducu spune:
'Neatza secta!
Moni..mortala Dia...Pupa mama miscacioasa..Bai,sora geamana cu Daria care m-a chiaunit nene azi de la 7 punct...Asta e..miscacioasele mamii...
ANGELOS DE MARAKI..LA MULTI ANI!!!
Fetele..noi suntem bien..am fost plimbarete..de joi pina ieri am tras o scurta iesire la Sinaia..a fost super..Dariuta mea a fost o zburdalnica..in rest...toata ziua trancanim...silabe pe limba ei...si luam toata casa la de-a busilea....
Cu dintii..tot naspa..ca nu ne mai ies si noua..offf...Ma tot intreb daca n-o fi vreun deficit de Vitamina D???
In rest,azi mergem in vizita la socri...suntem invitati la masa..
Si...lene generala..nu ne laudam cu mare lucru...
Va pupam pe toti..fara exceptie...si va dorim o duminica frumoasa!!!!
monica70 spune:
MIRELA spor la compus discursuri!
ASTERY cam scurtutza azi!