e posibil sa fi fost sarcina?

e posibil sa fi fost sarcina? | Autor: boticelina

Link direct la acest mesaj

Va intreb pentru ca nu stiu ce sa cred. De vreo citeva luni lucrez la proiectul BB, cu monitorizarea ovulatiei,picioare pe pereti..., stiti voi. si sper...#13;#10;#13;#10;Dar sa va povestesc. Acum cca 2 luni mi s-a zis ca urma sa merg pt o saptamina in strainatate. Stiind ca implica 4 avioane, carat bagaje, stat in picioare, am refuzat sa merg dar cum n-avea cine sa ma inlocuiasca, a trebuit pina la urma sa accept. Ciclul ar fi trbuit sa-mi vina (daca nu eram) cam in a doua zi de delegatie.#13;#10;#13;#10;Mi-am luat cu mine doua teste de sarcina (sure check), am schimbat cu bine primele 2 avioane, simptome de sarcina nu aveam - doar niste intepaturi in sinul stang; eu oricum nu am dureri nici la ciclu, nici la ovulatie; ovulatia o simt dar nu ma doare. Ciclu este realativ regulat, ultimile 4 luni a fost la 28, 26, 25 si 27 de zile.#13;#10;#13;#10;Si ma pun pe asteptat... in z28, seara, am stors un pic de pipi si am facut un test... slab pozitiv dar in mai multe minute decat scria pe prospect.#13;#10;#13;#10;A doua zi insa, tragedie, am iesit sa ma plimb si m-a lovit o masina, m-a trintit si m-a lovit destul de tare, nu atit incat sa necesit spitalizare, adica am plecat pe picioarele mele, zdrelite dar intregi.#13;#10;#13;#10;Si ciclul tot nu-mi venea. In z31, fac un nou test de sarcina, cu urina de dimineata - negativ, dar negativ de tot. Mi-a venit in z32, fara dureri si m-a tinut 2 zile.#13;#10;#13;#10;Insa ma intreb, o fi fost sarcina sau acel prin test a fost fals pozitiv? Am citit undeva ca daca exista anumite proteine in urina, un test de sarcina se poate pozitiva, dar dupa mai mult timp, ca in cazul meu.

pisici si floricele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasima spune:

Draga Mara,
Este foarte greu sa mai sti acum. Dar, iti voi povesti ce am patit inaite de primul meu bebe. Septembrie 2002 am incepot tratament(3 luni tratament pt. stimulare ovulatie, in paralel grafic cu temperatura, dupa aceea 3 luni pauza tratament) Imi doream un bebe de 5 ani. La sfarsitul lunii octombrie mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani, dar eram intr-o perioada foarte stresanta(aveam pe langa job si o afacere proprie si lucram de la 6 dim. la 1-2 noaptea). Am facut test de sacina si surpriza, ca si la tine testul s-a pozitivat liniuta cu greu pute fi vazuta si a aparut mai tarziu de timpul indicat in prospect. Dupa 2 zile test - se vedea putin mai bine, fericire! Dupa alte cateva zile iar test - ceva mai bine. In tot acest timp desi am stat la pat, am avut probleme fiind in certuri cu asociata mea (fosta foarte buna prietena); stres cat incape... Au trecut cele 2 saptamani si intr-o dimineata totul a luat sfarsit...
Medicul meu mi-a spus ca nu poate sa-si dea seama, dar testul putea sa fie fals pozitiv , dar daca am fost cumva insarcinata el crede ca intr-o luna doua - trei am sa vin cu vesti bune. Nu l-am crezut. In februarie 2003 mi-a intarziat menstruatia 2 zile. Am facut test; la fel cu greu zaream liniuta care a aparut dupa mult timp. Am fugit direct la medic. Mi-a spus asa: "Exista toate indiciile ca este sarcina,( nu mai tin bine minte spunea ceva de corp galben, a facut poza ecografiei - se vedea un punctulet), dar e prematur sa ma pronunt. Hai peste 1-2 saptamani." In tot acest timp am continuat sa fac teste. Se vedeau tot mai clar si se pozitivau tot mai repede.Astazi "punctuletul" se numeste Ioana si are aproape 2 anisori.
In concluzie, daca a fost sarcina ia partea buna a lucrurilor s-ar putea repeta. Succes, eu cred ca esti pe drumul cel bun!!!
Pupici.

Simo mami lu' Ioana si Catinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BOTICELINA, daca a fost sau nu sarcina, asta numai DD stie. Uite, am facut luna trecuta in z25 un test de sarcina. Se vedea slab si a doua liniuta, dar dupa 2 zile m-au invadat rushii ca in fiecare luna. Au mai fost fete cu testele de sarcina slab pozitive si carora le-a venit CM-ul. Nu te mai gandi daca a fost, gandeste-te ca trebuie sa fie bine pana la urma si atunci vei fi pe faza si nu se va intampla ca data trecuta.
Succes si spor la treaba

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BOTICELINA eu zic sa te uiti inspre viitor nu inspre trecut....asa numai iti faci fel si fel de ganduri,e o taina acum daca a fost sau nu bebe dar dupa cum a spus si Catty au mai fost fete care aveau teste slab pozitive si nu erau gravi.mult succes si sa te "auzim"cat de repede la odiseea sarcinii!

pupici

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu am citit de curind ca exista fals negativ, dar niciodata fals pozitiv. la fiecare sarcina(trei pina acuma) am stat mai mult decit scria pe proiect, si la a doua a aparut o liniuta atit de firava c-am mai luat un test. acuma nu poti stii daca a fost sarcina sau nu, cum spunea cineva mergi mai departe si nu te mai gindi la ce a fost, e clar ca si faptul ca te-a lovit masina n-a ajutat daca era o sarcina, eu, am pierdut sarcina la 12 saptamini si nu am fost lovita de masina, deci e nevoie de atit de putin sa se incline balanta....poate ca a fost o sarcina, nu trebuie neaparat sa ai semne, eu, la a treia nu prea am avut nici eu semne, si o data aveam toate semnele si nici macar nu eram...., dar cu ce te ajuta sa stii acuma? ai mai mare grija de tine pe viitor si va fi bine, iti doresc sa ramii gravida cind vrei tu de repede, si sa fii fericita.

Flavia +7, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PEPSI sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Va multumesc mult pentru raspuns si pentru incurajari. Incerc sa gindesc pozitiv si sper sa vina si la mine minunea mica. #13;#10;#13;#10;Dupa accident am vizitat cu grupul o manastire minunata de acolo si nu pot sa va spun ce liniste s-a asternut in sufletul meu. Asa ca sper ca DD sa-si indrepte privirea si catre mine si daca a fost stie de ce l-a luat la El.#13;#10;#13;#10;Sarcina usoara Pepsi si copiii durdulii tuturor fetelor.

pisici si floricele

Mergi la inceput