ASE - pasii pentru scoaterea diplomei

ASE - pasii pentru scoaterea diplomei | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Cine-mi spune si mie repede care's pasii (si eventual actele de care am nevoie) ca sa-mi pot scoate diploma de studii de la facultate. Am terminat ASE-ul de ceva vreme, dar spre rusinea mea n-am fost acolo nici pana in ziua de azi sa-mi ridic diploma, si uite ca saptamana viitoare am nevoie urgenta de ea.
Stiu ca imi dau aia o fisa si tre sa merg sa iau multe semnaturi pe ea....dar altceva nu mai stiu nimic.
Heelp, cine si-a scos-o de curand imi spune si mie cum se procedeaza?

Sorry....nu merge cautarea si eu ma cam grabesc, daca s-a mai discutat, un link e suficient, si puteti inchide subiectul

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu stiu ca iti trebuie doar buletinul si o fisa de completat, nu trebuie semnaturi pe ea daca ai terminat de cel putin un an.
Diplomele sunt completate tot, trebuie doar cautata de cine o elibereaza.
Si eu trebuie sa ajung si pe mine m-ar fi interesat ce program au de sarbatori ca o sa fiu acasa de pe 23 dec -6 ian si trebuie neaparat sa o ridic si eu.
Are cineva idee?

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca sunteti absolventi ai promtiilor 2001-2005 la Zi si 2001-2006 la IDD nu mai aveti nevoie de fisa de lichidare!
Buletinul si taxa pentru diploma,15 sau 30 RON in functie de forma de invatamant!

Nana,s-ar putea sa fie deschis in perioada 27-29 la diplome dar nu este nimic sigur!Ma intreaba-ma cu 1-2 saptamani inainte!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

valentina....si daca suntam absolventi mai vechi?
Ca eu am ani buni de cand am terminat, adica vreo 7 (1995-1999) . Am terminat, mi-am luat adeverinta, mi-am facut schimbarile in cartea de munca si de atunci n-am mai avut nevoie de diploma. Mai isi aduc aminte astia de la contabilitate de la mine o data de doua ori pe an sa ma intrebe de hartie....da' cum ei nu m-au stresat sa le aduc diploma, si cum nici in alta parte n-am avut nevoie de ea....zace undeva in arhiva ase-ului.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyy s-ar putea sa ai nevoie de Fisa de lichidare totusi,in rest la fel.M-am uitat mai bine si taxele sunt 15 RON pana in 2005.Pentru absolventii din 2005-2006 taxa este 45 RON.Asta daca ati absolvit ASE-ul.Daca doar ati dat licenta aici,deci ati terminat o facultate particulara se schimba foaia!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Eu am absolvit ase-ul.
Stiu ca pe vremea mea trebuia fisa aia mizerabila, cu toate semnaturile, ca am mai avut o tentativa la un momentdat si m-am enervat ca voiau semnaturile fix in ordinea de pe lista, adica daca prima era biblioteca moxa, urma apoi biblioteca centrala si apoi caminul moxa trebuia sa merg la prima biblioteca, sa ma intorc la ase apoi pentru urmatoarea semnatura si apoi sa ma reintorc in moxa la camin. M-am certat cu aia atunci acolo, ca n-am putut intelege de ce naiba nu pot lua toate semnaturile dintr-o locatie in acelasi timp, si tre sa fac dute vino intre ele. Asta a fost motivul pentru care a trecut atata timp si nu mi-am luat diploma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Daca sunteti absolventi ai promtiilor 2001-2005 la Zi si 2001-2006 la IDD nu mai aveti nevoie de fisa de lichidare!
Buletinul si taxa pentru diploma,15 sau 30 RON in functie de forma de invatamant!

Nana,s-ar putea sa fie deschis in perioada 27-29 la diplome dar nu este nimic sigur!Ma intreaba-ma cu 1-2 saptamani inainte!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Multumesc mult. O sa te mai intreb atunci aproape.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Mickyy,in sfirsit s-au gandit si ei sa ne ceara o statistica cu toti debitorii ca sa nu va mai plimbe daca nu e cazul.De aceea acum pentru promotiile care le-am zis nu se mai cere fisa de lichidare!Cat despre faptul ca te-au plimbat,ca trebuia intr-o anumita ordine au fost niste nesimtiti!Singura cerinta este ca trebuie semnatura de la contabilitate ultima!
Nana,mai vorbim!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

valentina, pana la urma eu tot n-am inteles, doar la noile promotii e valabila regula asta, sau si in cazul meu?
Si inca o intrebare, cam cat dureaza pana pot scoate diploma? Unde tre sa merg cu saru'mana ca sa o iau mai repede? De fapt mie-mi e suficienta si o copie, daca as stii ca asa dureaza mai putin.

Mergi la inceput

Micky,cu sarumana nu (prea)mai merge!Vi cu buletinul,platesti taxa la casierie,vreo 15 min dureaza daca e coada,te intorci la diplome,stai la coada si ti-o da pe loc!the end
Asta cu fisa de lichidare,ti-am zis,e valabila din 2001 incoace in principiu dar lasa-ma luni sa intreb daca se aplica si pentru tine,din 99 si iti spun!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Eu luni dimineata la prima ora vreau sa fiu la secretariat sa-mi rezolv problema, sigur n-o sa mai apar pe forum dimineata aia.
Chiar, de la ce ora deschide "secretariatul"? Ca presupun ca acolo trebuie sa merg.

Mergi la inceput