dezamagire, suparare...
Raspunsuri - Pagina 3

blackpanterro spune:
Copilul asta, daca sufera de asa ceva are nevoie de ajutor specializat.Datorita faptului ca e la creier e clar ca are crize, nu e nimic diavolesc in asta, este un copil bolnav care nu se vindeca cu matanii si alte tampenii bisericesti ci cu ajutor medical de specialitate.Parerea mea e sa caute doctori buni si sa vada ce e de facut sa ii faca viata suportabila.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Marilena12 spune:
Draga Panterutzo, fereasca-te Dumnezeu sa ai vreodata nevoie de "matanii si tampenii bisericesti"! Poate daca mergi pe la manastiri vei vedea cu ochii tai reactii ale unor oameni pentru care medicina si stiinta au ramas mute cu desavarsire, si ale caror sperante au ramas aceste ultime metode. De ce oare bolnavii psihic nu devin violenti cand sunt atinsi cu aghiasma sau Mir, si indracitii sustin toti ca ii ard? Exista o mare diferenta intre aceste 2 categorii. Evident, copilasul saracutul trebuie mai intai investigat si tratat, dar daca nu merge cu nimic, eu recomand postul si rugaciunea, Sfintele Taine si alergarea cu smerenie la Dumnezeu care ne poate vindeca de toate!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006

blackpanterro spune:
Cate cazuri de cancer, leucemie, Sida a vindecat biserica?Boala copilasului o poti asemui acestora ca gravitate.Pana una alta tratamentele de specialitate ii tin pe oamenii astia in viata.Cand voi auzi ca prin rugaciune s-a vindecat cineva de asa boli poate voi crede.
Cum naiba sa crezi(vb in general) in oameni posedati, si alte dinastea, eu cred ca puterea sugestiei e extraordinara si daca crezi cu toata taria in ceva se va intampla.La fel ca si in cazul placebo-urilor.Probabil de aceea atatea "cazuri" de posedari, pt ca lumea asta crede, nimeni nu se gandeste ca oamenii aia ar putea fi grav bolnavi.
Sustin in continuare ca acest copilas ar trebui sa primeasca ajutor medical si nu bisericesc.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

irina.c. spune:
quote:sunt nenumarate cazuri de cancer si alte boli grave vindecate prin rugaciunile bisericii si ale sfintilor sai.Dar ,,ferice de cine nu a vazut si a crezut,,.Irina si
Originally posted by blackpanterro
Cate cazuri de cancer, leucemie, Sida a vindecat biserica?Boala copilasului o poti asemui acestora ca gravitate.Pana una alta tratamentele de specialitate ii tin pe oamenii astia in viata.Cand voi auzi ca prin rugaciune s-a vindecat cineva de asa boli poate voi crede.
Cum naiba sa crezi(vb in general) in oameni posedati, si alte dinastea, eu cred ca puterea sugestiei e extraordinara si daca crezi cu toata taria in ceva se va intampla.La fel ca si in cazul placebo-urilor.Probabil de aceea atatea "cazuri" de posedari, pt ca lumea asta crede, nimeni nu se gandeste ca oamenii aia ar putea fi grav bolnavi.
Sustin in continuare ca acest copilas ar trebui sa primeasca ajutor medical si nu bisericesc.Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Marilena12 spune:
Nu numai ca sunt multe afectiuni grave vindecate prin post si rugaciune si mai ales prin Sf. Taine, dar eu nu despre astea vorbeam ci despre persoane indracite sau posedate. Cine nu stie, sa mearga pe la manastiri chiar si numai de curiozitate si o sa se convinga, mai ales la slujba Sf. Maslu. Eu am expus un exemplu, pe care nu l-ai luat in seama. Bolnavii, de orice boala ar suferi ei, evident fara a fi posedati, nu reactioneaza violent atunci cand sunt atinsi de ceea ce numim "sfintenii", adica aghiasma, Mir, Sf. Impartasanie, etc. Pe cand indracitii fac crize doar in asemenea circumstante, chiar atunci cand sunt atinsi cu crucea. Si lipsit de credinta in puterea lui Dumnezeu si in harul Sf. Duh, te socheaza vederea unui indracit si manifestarile lui. Poti vedea si pe net, pe diferite site-uri ortodoxe, filmulete cu Sf. Taina a Maslului si dezlegari, cu molitfele Sf. Vasile cel Mare, in scop de exorcizare. Si nu sunt scenarii, sunt multe persoane in afara de mine care au vazut cu ochii lor si care, in general vad si dincolo de varful propriului nas. Multi dintre cei care sufera de asemenea tulburari au fost ani de zile considerati d.p.d.v. medical, clinic sanatosi si au ajuns sa creada ultima varianta, doar cand stiinta si medicina au ramas mute cu desavarsire.

ariel_7000 spune:
baiatul se simte rau in continuare...din pacate tratamentul contra salmonellei nu a reusit, la ultima analiza i-au gasit iar infectia...plus de asta a facut si gastrita medicamentoasa de la antibioticele pe care le-a luat....
din pacate, mamica lui este cu moralul la pamant...s-a certat si cu colega mea care o indruma spre biserica...dar am incercat sa aplanez conflictul si acum cred ca e pe cale de rezolvare...
femeia care sta cu el a sugerat ca de la Sfantul Maslu i se trag lui toate problemele, iar mamica lui i-a reprosat colegei mele asta si ea s-a suparat...
oricum mama lui a fost in continuare cu el la maslu, s-au spovedit si impartasit...
la centrul la care trebuiau sa mearga nu au mai ajuns...toata lumea s-a evaporat...cei care voiau sa-i ajute au disparut cu totii si nu mai sunt de gasit...
si eu cred in autosugestie, dar cred ca rugaciunile si credinta sunt un mod bun de autosugestie...si mai cred ca pot exista si miracole...
eu de fapt cred intr-o combinatie intre aceste "ingrediente"...
pacat insa ca d.p.d.v. medical inca nus e cunoaste nici o solutie...
alina si alexandra

Marilena12 spune:
Ariel, dar la alti medici au fost? Poate reusesc altii cu alte tratamente sau cu antibiotice administrate altfel, ca sa nu-i mai afecteze stomacelul. In alta ordine de idei ar fi bine sa continue sa mearga la Maslu, si ma bucur sa aud ca s-a impartasit si mamica. Sa speram ca se vor rezolva necazurile lor