COPILUL MEU S-A FACUT INGERAS
Raspunsuri - Pagina 10
ariana2005 spune:
rodica, e groaznic ce ti s-a intamplat..sa-ti de Dumnezeu putere sa mergi mai departe..se zice ca timpul le rezolva pe toate, vom vedea daca la noi functioneaza..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
floris_diana spune:
Imi pare rau ca nu te pot ajuta in nici un fel...copilasii care nu traiesc pe pamant ne asteapta in ceruri,asta e singura alinare
ilina spune:
Stiu cum e sa treci prin asa cosmar,copilasul meu a trait doar 4 zile...
Sa nu dea Domnul sa-si vada cineva copilul in sicriu ....e cumplit
Sa ne-ajute Dumnezeu cu viitorii copii!!!
esmeralda14 spune:
Inca nu-mi pot reveni,pling si lacrimile nu vor sa se opreasca.E teribil atunci cind o fiinta care abia a vazut lumina pleaca catre ingerasi.Iti inteleg suferinta rodicadan pentru ca eu am trecut printr-o situatie asemanatoare,ce-i drept,nu era pruncul meu dar ce importanta are al cui e pruncul.Cind il tii in brate,ii urmaresti respiratia iar la un moment dat intelegi ca a respirat pentru ultima oara.............e srtigator la cer.Am trecut printr-o perioada extraordinar de grea dupa ce copilasul de doar 21 de zile a murit in bratele mele.Oriunde vedeam noi-nascuti evitam sa privesc sau sa ma aflu in incaperea in care se aflau.Atunci cind am ramas insarcinata primul gind a fost "Doamne,daca moare si al meu?Nu vreau sa mai trec prin acele clipe de groaza".Insa o parte din mine se bucura iar cind au inceput toxicozele prea puternice (stiind ca asta ar fi fost motivul din care plaminii micutului decedat nu-s-au dizvoltat)a cazut cerul peste mine.Acum cind imi privesc fetita dulce inteleg ca Dumnezeu exista si le are pe toate in paza.Rodicadan fii curajoasa,caci Dumnezeu le vede pe toate si el iti va darui alta minune care sa te mingiie si sa-ti spuna MAMI.