unde se pot duce la spalat covoare?
facem curatenia generala de toamna si as vrea sa imi duc covoarele la spalatorie.am inteles ca exista spalatorii auto unde fac si asa ceva, dar nu stiu daca sunt sau nu conditionati de vreme/soare/caldura sau pot spala/usca tot timpul anului.
am un covor destul de mic si trei carpete, deci nu e cine stie ce munca...oare cat costa si cat timp dureaza toata afacerea?
multumesc.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
Andra28 spune:
Da, spalatoriile auto sunt conditionate de vreme in ceea ce priveste uscarea covoarelor. De obicei dureaza 2 sau trei zile si costa cam 25-30 000 lei/mp.
Dar sa stii ca am vazut si la City Mall, la curatatorie anunt ca primesc covoare. Acolo pretul se percepe la kilogram si daca nu ma insel era de 12 RON/kg.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
lulu77 spune:
Da , si la noi le poti spala tot la Spalatoriile auto care ofera acest serviciu sau la Curatatorii.
Preturile...chiar nu le stiu.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
katty spune:
Este o spalatorie auto in Pantelimon (langa Mc Donalds-ul de la Morarilor) unde era vara asta 60.000 lei/mp, dar am vazut si in Dr. Taberei la Indiana (in spatele cofetariei), era prin primavara 30.000 lei/mp. Poate intre timp s-au mai schimbat tarifele, dar ramane de vazut....
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Ubi spune:
Noi le-am dus la Nufarul (de fapt, vin ei acasa si le iau si le aduc tot ei inapoi). 318.04.85 (130.000 mp a fost la noi)
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
mariailin spune:
Iti recomand sa eviti spalatoriile auto. Eu ama vut o experienta neplacuta cu covorul exact la spalatoria de la morarilor.
Am dus covorul acolo asta vara si l-am luat mirosind a acru de nu puteai sa stai in sufragerie. Si de parca nu era de ajuns au stricat culorile. A trebuit sa-l ducem la nufarul unde a fost ceva mai scump dar mi-au adus covorul ca nou.
Aveau pentru uscatul covoarelor o camaruta mica, mica cu bare unde tineau covoarele. Ce n-am inteles eu este de ce nu l-au scos afara ca erau 35 de grade. Poate pt. ca spalatoria e la etaj.
Maria
katty spune:
quote:
Originally posted by mariailin
Iti recomand sa eviti spalatoriile auto. Eu ama vut o experienta neplacuta cu covorul exact la spalatoria de la morarilor.
Am dus covorul acolo asta vara si l-am luat mirosind a acru de nu puteai sa stai in sufragerie. Si de parca nu era de ajuns au stricat culorile. A trebuit sa-l ducem la nufarul unde a fost ceva mai scump dar mi-au adus covorul ca nou.
Aveau pentru uscatul covoarelor o camaruta mica, mica cu bare unde tineau covoarele. Ce n-am inteles eu este de ce nu l-au scos afara ca erau 35 de grade. Poate pt. ca spalatoria e la etaj.
Maria
Mult'am de informatii, Maria! Noi atata ne-am taraganat cu dusul la spalat la spalatorie, ca pana la urma ni le-a spalat cineva, o colega a sotului!!! Dar e utila orice informatie!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
bumbacel spune:
La Nufarul e super ok.Costa cam 10RON/mp dar eu am fost foarte multumita.Suni, il iau de acasa si ti-l aduc acasa. Totul dureaza maxim 4 zile.
Spor la treaba
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...