Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 27
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by inni
M-au impresionat povestile voastre. Mirabela, pe a ta am citit-o azi-noapte. Si m-am gandit la tine mult de tot (n-ai sughitat?). Va doresc sa ramaneti pt. totdeauna o familie fericita.
Iti multumesc mult inni, la fel si voua va doresc. Eu n-am sughitat dar David m-a terorizat cu sughitatul, el de obicei nu sughite noaptea, a fost prima data... deci tu erai???
tie si lui Ami.Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
gripo spune:
Laura Ioana
incerc sa fiu optimista
Romania
Piatra- Neamt
1950 Mesaje
Trimise - 30/10/2006 : 17:12:04
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor se pare ca sarcina mea e oprita in evolutie...sunt terminata de plans, de dimineata o tzin asa...dr a zis ca de sambata vazuse ceva ca nu e bine, dar nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu-mi strice we...azi am refacut analiza bhcg si , unde sapt trecuta era 50, azi era 1,5......iar la eco mare lucru fatza de sambata nu s-a vazut....
mi-a zis sa mai fac un test de sarcina dimineata si sapt viit sa repet analiza la sange, dar asta mai mult ca sa ma conving eu.....laboranta cica a spus sa refac analiza luni....iar daca pana atunci incep sa sangerez (am oprit tratamentul si ar trebui sa sangerez daca sarcina e pierduta) sa merg la dr sa ma cureteze.....
cam pana aici mi-a fost sa ma bucur....m-am hotarat si voi merge la Marinescu in control inainte sa am o noua sarcina.....voi face taote analizele, ptc e a 3-a sarcina oprita in evolutie si nu mai pot!!!!!!!!!!
Se pare ca am felicitat-o prea devreme, din nefericire. Nici nu stiu ce Dumnezeu poti sa mai spui, cand unui om ii e data atata suferinta.
Da, o nenorocire si cu baietelul lui Try, eu citesc in mod constant, si de fiecare data ma ingrozesc, si ma intreb cum o putea duce atatea?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Crisnemes spune:
Cristina Goji tu in ce cartier stai?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Raluca_u spune:
Buna fetelor,
eu sunt o viitoare mamica de nov - dec.
pentru ca stiu ca ADINAZOT mai scria si la voi si chiar e si pe listuta voastra am vrut sa va anunt ca 

S-A NASCUT ALESSIA ASTAZI 

Adina a nascut natural acum vreo ora si inca nu avem alte detalii, cand le primim vi le transmitem si voua.
o zi frumoasa
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
am uitat sa va spun
FETITA ESTE LA INCUBATOR ACUM,ARE 2900KG SI SCOR APGAR 9.
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
eloise spune:
Toata ziua n-am avut net din cauza vantului si a ploii.
Mexxa unde ai vazut tu ninsoare? Nu ninge deloc, nici pomeneala, asta ar mai lipsi
!!!
Pufymic, Alessia, Ralukutza sa va traiasca pruncusorii proaspat botezati! Pufy am vazut pozele, wow ce elegant era Nicolas, un mic aristocrat!
Cici am vazut pozitele, ce bebelina scumpica, si ce freza are si ea! Rivalizam, rivalizam!
Va multumesc si eu tuturor pentru ca ati avut rabdare sa cititi povestea puiului meu si pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat!
Intr-adevar, desi asemanatoare, fiecare poveste e totusi unica si incarcata de emotii mari. Inni, da, ar fi fain sa se imprieteneasca si micutii nostri si sa duca mai departe traditia DC(chiardaca ne-ar barfi nitzelush pe noi, babacii).
M-am intristat sa citesc despre Try si Laura Ioana. Le doresc mult mult bine si Dumnezeu sa isi intoarca fata spre suferintele lor
Andra si
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
adameasca spune:
Inni, zau m-ai facut sa rad,
Tre sa le facem cunostinta la fetele noastre. Nu acuma, cand or intelege si ele ceva din lumea care le inconjoara.
Fi-mea a dormit azi cat de cat, numa ca eu n-am apucat, ca atunci cand dormea Ilinca Luk era treaz si invers. Nici pomeneala de somn peste zi pentru mine saptamana asta... Poate sapt viitoare cand va merge Luk iar la gradi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Sabana spune:
Buna seara,
sunt o mamica de la iulie august 2006 (unele dtr voi poate isi mai amintesc de mine). Vad ca multe ati nascut deja. Mai aveti un pic si va mutati la scutece. Cele care sunteti cu botezul, daca aveti nevoie de fotograf, sotul meu se ocupa. A facut diverse poze si la noi la mamici de iulie august. Imi dati PM si va dau detalii.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
sheryll spune:
Buna fetelor !
Ma gandeam ca va gasesc la clubul scutecelor .
Am nascut si eu pe 25 oct la ora 9 prin cezariana cu ceva complicatii o fetita Bianca 3400g , 50 cm , scor Apgar 9 la Spitalul judetean Galati . Am stat in spital de pe 23 pana astazi . O sa revin cu povestea operatiei acum sper sa dorm si eu caci in spital nu am reusit sa dorm decat 8 ore in 7 zile.
sheryll mamica de Bianca
mephala30 spune:
Sheryll, Adinazot, felicitari si sa va traiasca bebelusii!
Cecilia, sa-ti traiasca scumpele fete! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze