Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by microbu

Salut si de la noi!

Nu prea am timp sa scriu, sa dorm, sa mananc, doar ce apuc sa va citesc. Ma incapatanez sa citesc TOT, sa stiu ce mai faceti .
Sper sa nu se supere nimeni ca nu scriu prea des, poate chiar mai omit pe cineva in postarile mele, mai uit sa felicit toti puiutii care fac o luna, 2luni, 3luni (acum!) sau proaspetii crestini.
Stiu ca ma intelegeti, suntem si noi la inceput si pe scurt vreau sa spun FELICITARI MII SI PUPICI SUTE DE MII PENTRU TOTI BEBELUSHII NOSTRI, PENTRU MAMICI, TATICI SI CELE CATEVA GRAVIDUTE CE-AU MAI RAMAS !!!

Despre noi va spun pe scurt codul: COLICI.
Mi se rupe inima cand o vad ce tare se chinuie, mai ales noaptea. Doctora mi-a zis sa-i dau Sab Simplex de 3ori/zi iar noaptea sa-i pun o picatura pe suzeta daca plange. Dar nu e destul, micuta se tine de burtica si plange. Voi cum administrati picaturile de colici ziua, noaptea? Sa-i mai dau si altceva inafara de Sab Simplex si Baby Drink?
Si ochisorul ii curge in continuare, mai ales dupa ce venim de afara. Ba mai mult a inceput si celalat sa curga. Am schimbat picaturile Tobrex cu Tobradex si tot aia e.
Mai nou a inceput sa manance mult, cam 90-100ml si daca se agita f tare plus sughitat, varsa mult laptic. Mi-a varsat cam de 3 ori intr-o saptamana.
Am o intrebare: In 2sapt de la externare a luat 700g, nu e cam mult? Avea 3230g la externare si vineri la 2sapt avea 3930g. Aseara am cantarit-o iar si are 4090g. NU E MULT? Nu vreau copil obez!!!

Offfff, cat am mai scris sper ca nu v-am plictisit .

Fiecare zi este o binecuvantare, fiecare zambet al ei ma innebuneste de fericire, fiecare sunet sau miscare a manutelor, privire ma fac cea mai fericita din tot universul !!! Am o fetita frumoasa foc, cumintica, putin rasfatata (ca asa le sta bine printeselor) si cu o personalitate f puternica. O ADOOOOR !!!

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi

Poate fi din cauza ca si-a marit cantitatea de lapte prea brusc si da afara surplusul..
Observ ca multe mamici ne batem cu aceasta problema..uff

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, foarte frumoasa povestea nasterii lui Vladut, mi-au dat lacrimile.
As scrie si eu povestea nasterii Mariei dar nu ma simt inspirata
Azi ne mutam si noi la noi acasa. Nu e totul gata 100% dar ce mai avem de facut se poate face si cu bebe in casa. Pentru mine nicaieri nu-i mai bine ca aici, la mama, dar pentru bebele meu e mai bine dincolo. Asa ca ma bucur ca ne mutam chiar daca stiu ca mie personal imi va fi infinit mai greu...
Fetelor, voi mai stiti ceva de cri19? Mi-e dor de ea...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Fetele care folositi debridat lamuriti-ma si pe mine cum se prepara ca mi-am prins urechile:se pune apa in flacon pana la linia de sus si apoi se da cu capacelul o masura de 2,5 ml de 3 ori pe zi?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Se pune apa fiarta si racita sau apa plata pana la semn si scrii undeva data prepararii. Eu ii dau cate 1 ml de 3-4 ori pe zi. Pediatra mi-a zis ca se da cate un ml la fiecare kg.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Am o intrebare pentru fetele care , ce metoda contraceptiva folositi?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

exluton.

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

quote:

Fetele care folositi debridat lamuriti-ma si pe mine cum se prepara ca mi-am prins urechile:se pune apa in flacon pana la linia de sus si apoi se da cu capacelul o masura de 2,5 ml de 3 ori pe zi?

Stefan Andrei

Se pune apa fiarta si racita sau apa plata pana la semn si scrii undeva data prepararii. Eu ii dau cate 1 ml de 3-4 ori pe zi. Pediatra mi-a zis ca se da cate un ml la fiecare kg.

POZE EU SI DAVID

Multumesc mult Mexxa.Mirabelac.
Cum ii dai ml respectiv?tragi cu pipeta din sticla?

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by cata14

am si eu o intrebare la mamici ... voi ati slabit? cat?
eu in 6 saptamani am slabit 17.5 kg din cele 22 depuse dar mi-e teama ca raman cu astea care mai sunt. mie nu mi s-a retras burtica de tot. voua? daca aveti timp si chef sa raspundeti sper sa apuc si eu sa citesc maine si sa nu mi-o ia timpul inainte ... ca de obicei in ultimele 6 sapt.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Eu sunt tare suparata pe kg astea. Eu am pus 26, la nastere am dat doar 7 jos si in 10 zile de cand suntem acasa am mai dat 5. Asa ca as mai avea de dat jos 14 Iar de burta nu mai zic nimic.... ca parca mai am o surioara pentru Maia acolo...
Tu cum ai reusit sa dai asa mult in 6 sapt?

Diana de Maia (18.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna!

am revenit si noi dupa cateva zile de pauza!
sambata ne-am botezat. am obs ca si alessia l-a botezat pe armand, dupa ce ca e nascut la doar cateva minute diferenta de alexia. asa ca, e prea mare coincidenta! al nostru e!

pufy, felicitari si voua pt crestinul nicolas!

am pus pozele!

noi suntem taaaaare cumintele! se verifica treaba cu botezul, e alexia de o cumintenie dubioasa de la botez incoace!

iata un zambet!

altfel, suntem bine, alexia rade incontinuu, mai nou de vreo 3 zile si cu zgomot! scoatem deja o multime de sunete, in fiecare zi altele noi! cand e de ras si de fericire zicem tare "gaaaaaaaaaaa" iar cand e de suparare "meeeeeeeee".

lexi, multumim pt felicitari! maria e superba! nu degeaba te bateam la cap cu pozele! seamana leit cu cristi! acum ca v-ati mutat inapoi acasa poate ne vedem odata prin carol! pacat ca s-a stricat vremea!

abia astept sa va citesc si eu povestile! am citit-o pe a mexxei, si e intr-adevar emotionanta! merita sa fie pe prima pag, e un exemplu!

am vizionat TOATE pozele! avem niste bebei tari de tot! niste "bucurii" care-s si frumoase pe deasupra!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:

quote:
Originally posted by Mirabelac

quote:

Stefan Andrei

POZE EU SI DAVID

Multumesc mult Mexxa.Mirabelac.
Cum ii dai ml respectiv?tragi cu pipeta din sticla?

Stefan Andrei

Nuuu, are doza din plastic.

POZE EU SI DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Ups Mirabela stai ca nu inteleg..eu am un capacel de la sticluta care are cea mai mica diviziune 2,5 ml...in plus nu as putea sa ii dau sa bea din capacel...nu cred ca ar nimeri nici jumate in gurita lui..

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

[quote]Originally posted by microbu

Salut si de la noi!

Nu prea am timp sa scriu, sa dorm, sa mananc, doar ce apuc sa va citesc. Ma incapatanez sa citesc TOT, sa stiu ce mai faceti .
Sper sa nu se supere nimeni ca nu scriu prea des, poate chiar mai omit pe cineva in postarile mele, mai uit sa felicit toti puiutii care fac o luna, 2luni, 3luni (acum!) sau proaspetii crestini.
Stiu ca ma intelegeti, suntem si noi la inceput si pe scurt vreau sa spun FELICITARI MII SI PUPICI SUTE DE MII PENTRU TOTI BEBELUSHII NOSTRI, PENTRU MAMICI, TATICI SI CELE CATEVA GRAVIDUTE CE-AU MAI RAMAS !!!

Despre noi va spun pe scurt codul: COLICI.
Mi se rupe inima cand o vad ce tare se chinuie, mai ales noaptea. Doctora mi-a zis sa-i dau Sab Simplex de 3ori/zi iar noaptea sa-i pun o picatura pe suzeta daca plange. Dar nu e destul, micuta se tine de burtica si plange. Voi cum administrati picaturile de colici ziua, noaptea? Sa-i mai dau si altceva inafara de Sab Simplex si Baby Drink?
Si ochisorul ii curge in continuare, mai ales dupa ce venim de afara. Ba mai mult a inceput si celalat sa curga. Am schimbat picaturile Tobrex cu Tobradex si tot aia e.
Mai nou a inceput sa manance mult, cam 90-100ml si daca se agita f tare plus sughitat, varsa mult laptic. Mi-a varsat cam de 3 ori intr-o saptamana.
Am o intrebare: In 2sapt de la externare a luat 700g, nu e cam mult? Avea 3230g la externare si vineri la 2sapt avea 3930g. Aseara am cantarit-o iar si are 4090g. NU E MULT? Nu vreau copil obez!!!

Offfff, cat am mai scris sper ca nu v-am plictisit .

Fiecare zi este o binecuvantare, fiecare zambet al ei ma innebuneste de fericire, fiecare sunet sau miscare a manutelor, privire ma fac cea mai fericita din tot universul !!! Am o fetita frumoasa foc, cumintica, putin rasfatata (ca asa le sta bine printeselor) si cu o personalitate f puternica. O ADOOOOR !!!

Nu cred ca a luat mult 700g in 2 sapt. Bebica ema a luat 350g intr-o saptamana. E adevarata ca e mancacioasa foc, dar dr a zis ca e ok. Au inceput si la noi colicii, din pacate...

Text

Diana de Maia (18.10.06)

Mergi la inceput