Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by mephala30

ei...oare nu m-am gandit? ca doar nu-s la primul copil...asa ca-i dau lapte cand ii e sete (doar primele jeturi tin de sete, nu?)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Esti tare daca rezisti in stilul asta! Mai ales ca mai ai un bebe... Eu ii dau si cate putin ceai mai ales cand sughite (asta f. des, a inceput si noaptea...)

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Off sunt asa de stresata....azi cred ca ma duc cu Sebastian inapoi la doctorita..sa ii faca ceva..nu stiu dar nu mai rezist sa il vad cum da laptele afara...apoi plange.Mai devreme cred ca a dat mai bine din jumatatea de cantaitate care a mancat-o si debridatul...uff
Azi-noapte m-am uutat la ea din jumate in jumate de ora ca mie friga sa nu se innece...uff groaznic
Inni Eloise..foarte frumoase povestile...mi-au dat lacrimile.
Nici eu nu am facut acea depresie...a fact-o sotu si pentru mine
Pufy frumoase pozele.
Vad ca incepe sa adoarma in brate..poate se mai linisteste

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am pus si noi pozici proaspete in album. Azi am zis ca-i fac niste poze cand ii fac baita.
Si noi facem azi 3 saptamani!
Revenim, mergem sa papam! Sa facem lapte bun si hranitor!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Carmen ce dieta ai inceput vreau si eu. Eu am pus pe mine 15 kg si am dat jos doar 7 dar vreau sa dau jos inca 10 .De cand am nascut cred ca am mai pus un kg pe mine.Sunt dispe ca nu am haine cu ce sa ma imbrac iar din cauza tzatzaelor nici nu-mi gasesc haine (camasi,geci..), iar la pantaloni nici nu mai vorbesc.

www.elady.ro/articole/Regim-si-Diete/Dieta-cu-suc-de-grapefruit.html" target="_blank">de aici am luat-o si am personalizat-o putin, adica nu e batuta in cuie: suc beau mai putin, ca schimba gustul laptelui si Teo protesteaza, mai bag cate un mar inainte de culcare, cand ma loveste foamea tare...

eu am pus 25 de kile si am scapat doar de 9.
Nu ma mai suport, asa ca am bagat dieta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Caemen! Nu doar primele jeturi tin de sete!

Laptele matern are o proprietate importanta aceea de a se modifica in timp ce bebe suge dupa nevoile lui. Dca ii e sete atunci tine de apa iar daca ii e foame de foame. Se spune ca doar laptele matern
are aceasta proprietate.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Fetele care folositi debridat lamuriti-ma si pe mine cum se prepara ca mi-am prins urechile:se pune apa in flacon pana la linia de sus si apoi se da cu capacelul o masura de 2,5 ml de 3 ori pe zi?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

HEI MAMICI !!

Am si eu nevoie de sfatul sau parerea voastra daca se poate.

Papusica noastra papa la 2 ore de obicei insa acum 2 seri nu stiu de ce s-a terzit dinora in ora si papa ff putin adormea si iar o luam de la capat totat noaptea. A doua zi am zis GATA program de 3 ore. Chiar in ziua aia am prelungit-o iar pana la 2 ore apoi 2 ore jumate si apoi la 3. Toate bune insa acum mancand la 3 ore este ff flamanda ...ce era ea inainte papacioasa dar acum ...ca i se lungesc urechile de foame...mananca lacom si la final regurgiteaza de vreo 3 ori. Ce s aii fac sa revin cu ea la 2 ore ca sa manance mai des si mai putin sau sa o las asa...pana i se adapteaza stomacelul?

Si inca ceva. Ce ceai dati la bb si cat...daca le dati desigur? Eu i-am dat de ieri Babycalm ca s ao mai pacalesc pana la 3 ore insa fiind insetata sau infometata mi se pare ca bea cam mult...vreu 40 ml si nu vreau asa ...

Ramomar La multi ani sa fii fericita si sa va bucurati de bebe. Numai impliniri si realizari

Inni, Eloise si Mirabelac v-am citit povestile . Sunt superbe si emotionante . De cand tot zic ca o scriu si eu....

Pufy ff frumoase pozele sa va traiasca bb crestinat.

Va pup si astept raspunsurile voastre

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

lullabay da asa se prepara...dar vezi ca apa trebui sa fie fiarta si racita.

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Caemen! Nu doar primele jeturi tin de sete!

Laptele matern are o proprietate importanta aceea de a se modifica in timp ce bebe suge dupa nevoile lui. Dca ii e sete atunci tine de apa iar daca ii e foame de foame. Se spune ca doar laptele matern
are aceasta proprietate.

in fine, m-am exprimat eu 'sucit'...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Salut si de la noi!

Nu prea am timp sa scriu, sa dorm, sa mananc, doar ce apuc sa va citesc. Ma incapatanez sa citesc TOT, sa stiu ce mai faceti .
Sper sa nu se supere nimeni ca nu scriu prea des, poate chiar mai omit pe cineva in postarile mele, mai uit sa felicit toti puiutii care fac o luna, 2luni, 3luni (acum!) sau proaspetii crestini.
Stiu ca ma intelegeti, suntem si noi la inceput si pe scurt vreau sa spun FELICITARI MII SI PUPICI SUTE DE MII PENTRU TOTI BEBELUSHII NOSTRI, PENTRU MAMICI, TATICI SI CELE CATEVA GRAVIDUTE CE-AU MAI RAMAS !!!

Despre noi va spun pe scurt codul: COLICI.
Mi se rupe inima cand o vad ce tare se chinuie, mai ales noaptea. Doctora mi-a zis sa-i dau Sab Simplex de 3ori/zi iar noaptea sa-i pun o picatura pe suzeta daca plange. Dar nu e destul, micuta se tine de burtica si plange. Voi cum administrati picaturile de colici ziua, noaptea? Sa-i mai dau si altceva inafara de Sab Simplex si Baby Drink?
Si ochisorul ii curge in continuare, mai ales dupa ce venim de afara. Ba mai mult a inceput si celalat sa curga. Am schimbat picaturile Tobrex cu Tobradex si tot aia e.
Mai nou a inceput sa manance mult, cam 90-100ml si daca se agita f tare plus sughitat, varsa mult laptic. Mi-a varsat cam de 3 ori intr-o saptamana.
Am o intrebare: In 2sapt de la externare a luat 700g, nu e cam mult? Avea 3230g la externare si vineri la 2sapt avea 3930g. Aseara am cantarit-o iar si are 4090g. NU E MULT? Nu vreau copil obez!!!

Offfff, cat am mai scris sper ca nu v-am plictisit .

Fiecare zi este o binecuvantare, fiecare zambet al ei ma innebuneste de fericire, fiecare sunet sau miscare a manutelor, privire ma fac cea mai fericita din tot universul !!! Am o fetita frumoasa foc, cumintica, putin rasfatata (ca asa le sta bine printeselor) si cu o personalitate f puternica. O ADOOOOR !!!

Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
Poze noi

Mergi la inceput