Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 23
GETY spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Buna seara mamicutelor
Hop si eu cu intrebari. Sper sa ma puteti ajuta cumva.
1. Nu stiu ce se intampla cu laptele meu dar Luca nu se satura si gata. Sta la san si suge cate o ora jumate, dupa care tot ii este fomel (am laptic slava Domnului). Cat am sta in spital s-a saturat, nu au fost probleme, dar duminica trecuta cand am ajuns acasa aveam rana la ambii sani si curgea lapte cu sange si nu i-am dat sa suga pana ce mi-a trecut. Iam dat lapte praf. Sa fie oare asta cauza? Aseara a supt tot o ora jumate dupa care i-am dat completare, iar dupa o ora a inceput sa vomite atat de mult incat a scos si pe nas si m-am speriat de tot atata
Ce sa fac, ca nu stiu?
2. Fetele cu cezariana dupa cat timp ati facut dus? Eu mi-am scos firele a 8-a zi si mi-a spus asistenta sa tin pansat acolo cel putin o saptamana, dar am uitat sa intreb cum e cu baia.
Aveam atatea intrebari dar am uitat. Atat mi-am amintit.Revin poate mai tarziu cu alte intrebari.
Cine poate sa-mi raspunda ii multumesc.la toate mamicile, bebei si gravidutele
Scumpik_lui, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
skumpik_lui, eu la saptamana dupa ce a scos firul am facut dus.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Crisnemes spune:
Eloise o persoana deja a citit povestea nasterii lui Vladut. Multa sanatate si bucurii alaturi de el. Sf. Paraschiva o sa-l ocroteasca mereu.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
Susa spune:
buna ziua dragi mamici si gravidutze daca au mai ramas...
noi suntem bine...colicii s-au rarit simtitor, dermatita de pe fata a disparut si suntem baietei mari ca gangurim si radem la mami cand ne canta cantecele de pe cutiuta muzicala(vezi poze,filmulet)(sa vedem daca ne place vreun BB fetita)
Vreme tare urata si la Brasov...suntem suparici ca nu mai putem iesi azi afara...ca tare ne place..
Fetelor eu mi-am luat un aparat Vibra Belt..si m-am apucat de masat toate cele...mi-e frica insa sa-l pun pe burtica din cauza cezarienei...am si uitat ca am fost operata , dar totusi...stiti ceva despre asta?
Si acum cu urarile...
Ignatica sa-ti traiasca David si felicitari pt luarea in greutate asa de bine...
MIrabela, Inni si Eloise(superb par are Vladut)...foarte emotionante povestile voastre , poate apuc si eu intr-o zi sa o scriu pe a mea
Pufy sa-ti traiasca crestinul...tare haios imbracat super pozicile.
Adriana Mica "La Multi Ani!" si multa sanatate langa puiutul vostru.
Adinazot nastere usoara 

Va pup pe toate si numai sanatate voua si puiutilor...
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
Crisnemes spune:
Pufy- barbat Nicolas, ce sa zic la costum, eee, cred ca o sa aiba multe pretendente cand o sa creasca mare.
Si seamana bine cu mamica lui.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Va multumesc tuturor pt. aprecierile povestii nasterii lui David!
Fetelor, schimbarea asta a orei mi-a dat peste cap programul copilului... ora de somn era pe la 10 dupa baita, acum mi-a adormit fara baie, ce sa fac??? sa-l trezesc??? voi ce faceti cand adoarme inainte de baie???
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
Mirabela, eu aseara trebuia sa-i fac baie, dar pentru ca a fost asa linistita si a dormit mult, fara s-o chinuie colicii, am preferat s-o culc asa, mai murdarica, si-i fac baie azi. si doarme si acum, la mine in brate.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CamiSol spune:
Buna !
Mirabela, Inni, Eloise superbe povesti. La toate mi-au dat lacrimile. Va doresc din suflet multa sanantate voua si bb-ilor si mult mult noroc. 
La Multi Ani Adriana si Ramomar(scuze intarzierea) multa sanatate si noroc!
Adina nastere usoara si bb sanatos!
Pufy, multa sanatate micutului crestin si sa aveti parte numai de bucurii!
intre timp s-a trezit si Luca iar acum scriu cu el in brate. Cred ca are si el colici. plange cam un sfert de ora seara de ma doare inima cand il vad. i-am luat sab simplex , dar vroiam sa va intreb cum il adminstrati? ca in prospect? cate 15 pic inainte de alaptare? ce altceva este ma bun pt colici??
merci mult 
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by gripo
Mirabelac, ai un caracter super tare, si aici nu ma refer numai la sarcina pierduta(experienta traita si de mine) ci si la experienta horror cu nasterea, mai rar o persoana asa puternica, altele ar fi facut pe putin o depresie.
RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Iti multumesc, aporopo de depresie, toata sarcina mi-a fost frica de depresia post-natala si ma gandeam ca n-o sa pot avea grija de bebe dar n-am avut nici un strop... colegele de salon plangeau toate, eu n-aveam nik, chiar le incurajam... o singura data am plans, dar de fericire, ma uitam la David si nu-mi venea sa cred ca e bine, sanatos, la cate ganduri negative avusesem toata sarcina...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
GETY spune:
pe mine m-a furnicat pielea pe tot corpul, citindu-va povestile voastre si a puiutilor vostri!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
[b]Te-ai gandit ca poate sa-i fie sete de cere asa de des??? Eu inainte de a naste eram ferm convinsa ca laptele tine si de sete si de foame, apoi m-am convins ca nu la toti copiii, sunt unii care au o sete mai mare, e pe incercate. Pediatra mea mi-a zis ca n-are cum sa-i fie foame asa des, ar trebui sa-i ajunga cel putin 2 ore daca papa destul de mult.
ei...oare nu m-am gandit?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
putzuruca spune:
Pufy, ai niste copii superbi. Merita sa mai faci.
. Seamana foarte mult Nicolas cu Alesio. Le doresc sa creasca mari si sanatosi.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea