Mamici de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Am o intrebare pentru fetele care , ce metoda contraceptiva folositi?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Multumesc mult!
Mie mi-a dat dr. reteta de exluton ca merge in alaptare, nu mi-am luat inca ca nu am inceput

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

David, Amalia, Iulia, Ilinca, Darius,
Maruca, Dora si Alexandru - sa fiti sanatosi si cumintei.

Inni mi-a placut mult povestea ta, sa fiti sanatosi si Amalia sa va aduca numai bucurii.

Multumesc tuturor pt. aprecieri, toate povestile de nastere sunt frumoase si te emotioneaza, in timpul sarcinii am citit f. multe si-mi dadeau lacrimile la fiecare.

Azi e o vreme nasoala la Iasi, nici pe balcon nu ies, brrr, vine iarna...

Ora asta l-a demontat de tot pe David, a adormit f. greu aseara (s-a trezit singur la baita) si toata noaptea a marait, s-a foit, chiar a si plans... abia acum doarme bine... sa nu-l deochi...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirabela, o fi ceva prin aer, ca nici Ilinca n-a dormit azi noapte, pe la 2 a adormit, cu chiu cu vai. Sau o fi vrut fata sa-si serbeze cele 2 luni si nu m-am prins eu.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mirabelac, ti-am citit povestea nasterii puiului tau. Am p-lans cu lacrimi de crocodil. Ma regasesc 95% in aceasta poveste. parca ai scris de mine si de sarcinile mele, de nasterea mea si parerea de rau ca nu am auzit primul tipat al puiului mei. ce sa spun mai mult decat ca acum suntem mamici si ii vom multumi lui Dumnezeu zilnic ca avem aceste minuni in viata noastra. Sa iti traiasca puiutul si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti.
Puiul meu papa toata ziua, din ora in ora, noaptea la fel, am inceput sa ii dau si completare ca se pare ca lapticul meu nu prea ii tine de foame. Deja are colici desi are numai 2 saptamini si plange mult de mi se rupe sufletul. Ii dau siropel dar se pare ca nu isi face efect decat pe moment. Da parturi intruna, in schimb nu ragaie dupa ce papa sub nici o forma. Asteptam cu optimism vremuri mai bune.

Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Saru'mana de urari!

Uf! Prin ce am trecut ieri! Marucuta a facut 1 luna! Ne laudam cu aproximativ 1 kg (avem 5250 gr) si 7 cm in plus (avem 60 cm). Dar…tusim in continuare, iar ieri am varsat de 2 ori tot lapticul papat de la titi spre disperarea mea. Pur si simplu la un moment dat sugand o apuca tusitul si tusea pana varsa. Am fost aseara la spital cu ea, au controlat-o pe toate partile si ne-am intors cum ne-am dus. Bine, se pare ca are o rinofaringita (era de asteptat la mucii si tesea pe care le are). Tratamentul: Nul. Adica curatat nasul cu ser fiziologic si cu asta basta. In fine, slava domnului ca nu are nimic la plamani, ca nu are temperatura sau alte complicatii. Oricum am fost terminata, mai ales cand am vazut ce era in spital….Nu va mai povestesc ca n-are rost sa va indispun si pe voi.
Peste noapte a fost binisor, n-a mai varsat, dar si eu m-am purtat cu ea ca cu cel mai sensibil bibelou. Dupa supt am mai tinut-o in brate cate jumatate de ora. In fine, a trecut. Acum om vedea cum evolueaza lucrurile. Ea cand are nasul curatat respira foarte bine si n-are nici o problema, dar nasucul se umple repede si iar fornaie si se ineaca.
Cam asta despre noi! Ana e din nou la gradi…sa vedem cu ce mai vine saptamana asta….ma refer, evident, la virusei!

A, m-am intalnit sambata in Gradina Botanica cu Laliq si puiutul ei. E atat de scump, are niste trasaturi atat de clar conturate si dormea ca un ingeras.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata!

Va rog sa ma scuzati daca am aparut asa de nicaieri printre voi, dar am vesti de la ADINAZOT care a postat la mamici de nov-dec urmatorul mesaj azi dimineata la 6.43. Stiu ca ea posta si la voi pe topic pentru ca si eu va citesc mereu.

"Buna dimineata fetelor!
si eu plec la spital,am finisat bagajul acum.De aseara elimin intruna dopul gelatinos cu sange mult.M-am speriat putin dar acum m-am calmat,am reusit sa si dorm,dar am avut contractii.Mai stau putin in pat ,fac un dus ,si via spital.Nu stiu ce va urma.Vine soacra-mea cu mine,sunt putin trista ca sotul meu nu va fii langa mine...dar va trece si asta.
Va pup si tineti-mi pumnii.

Adina 37+Alessia"

Ramona 38s5z Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sa ma laud si eu cu puiul meu, ca deh, fiecare cioara isi lauda puiul, nu? Ma topesc dupaochisorii astia Si mai am cateva poze noi-noute pe-acolo, pentru cine vrea sa vada.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adinazot, nastere usoara si bebita sanatoasa! Tinem pumnii!!
ramsan, multumim pentru mesaj!

Adriana mica, la multi ani, multa fericire si bucurii alaturi de bebele tau, sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza ...pe la 11...

Ce vreme...s-a mai schimbat si ora...ce urasc ora asta...

Sunt putin cam in urma cu somnul ,dar noroc ca piticot e cumintel,Vladut se joaca fara sa ma streseze prea tare.Aaa pai sa va spun de ce sunt in urma cu somnul...Sambata m-am destrabalat fetelor...Prietena mea s-a casatorit, a avut nunta si m-am distraaat pana la 3 dimineata.Am dansat pana nu am mai putut de picioare.Au facut la Phoenicia si au luat niste camere acolo asa ca pe piticut l-am luat cu noi si a stat mama cu el.Mai ales ca ea o sa-l boteze va dati seama ca totul pt finutul ei.A fost super frumos,au cantat Sanda Ladosi cu Jamal,Gheorghe Turda , o atmosfera beton.

Eu una o s-o cam tin lant cu distractia,caci sambata ne botezam si noi(asta ca tot au anuntat astia o vreme de iti vine sa-ti iei campii) si apoi duminica viitoare,pe 12,iar ne ducem la o nunta.

Acum ma agit pe ultima suta de metri cu pregatirile de botez.

Vai ..fug ca s-a trezit si se pare ca suntem cam suparati.Revin sa va mai povestesc.

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna fetelor,

Multumim mult de urari, suntem fericiti ca am implinit 3 luni si ca am ajuns la aproape 6 kg.
Crisnemes noi aplelam pentru la clasicul prezervativ pentru ca eu nu mai vreau sa iau anticonceptionale.

Va pup,

Ignatica

Mergi la inceput