Mamici de sept-oct 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
microbu spune:
quote:In jur de 600mii.
Originally posted by eloise
Sandra se gaseste masa de infasat si in Iasi, zi-mi te rog a ta cat a costat sa stiu orientativ. Merci
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
microbu spune:
ELI
si
RAMOMAR
, sa fiti fericite si sanatoase alaturi de puiuti si toata familia !!!
Eloise, ciudata amica !??!!?
Inni, nu ma satut uitandu-ma la frumoasa ta
. Abia astept sa o vad si pe gargaritza mea de o luna si ceva!
Danip, felicitari si refacere rapida!
Mexxa, felicitari pt povestea extraordinara care bineinteles ca merita sa fie pe prima pagina
.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
microbu spune:
quote:
Originally posted by inni
Vreau sa va spun ca nu am dat 2 bani pe discutia aia pe moment, insa de atunci ma tot gandesc. Si ce daca am nascut-o in ziua asta? Are ceva? E vreo semnificatie anume ? Au ghinion oamenii nascuti pe 29 august ? Traiesc putin?..Care o fi treaba ?
DOAMNE FERESTE, Inni !!! Nu are nici o legatura; nu putea doamna asta sa taca mai bine ?!?
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
microbu spune:
quote:Ce dulci! Cred ca esti tare fericita cu 2 copii asa minunati, abia astept sa fac si eu BB2
Originally posted by adameasca
Copiii mei si-au pus in cap astazi sa imi testeze capacitatile de mama. Asa ca la ora 1 una urla de foame si celalalt striga: "mi-e foameeeeee". I-am rezolvat in acelasi timp, cu chiu cu vai. Apoi au facut kk in acelasi timp si, ca sa-i laud, au adormit fix in acelasi timp.
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
microbu spune:
quote:Incearca sa-i pui la spate o pernuta sau paturica facuta sul si va sta pe ce parte o pui.
Originally posted by martha78
Osna, asa o sa incerc si eu caci intors cu totu' pe-o parte nu vrea
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
sympa spune:
Buna mamicute si gravidute si bebelini frumusei...
Eu am ramas in urma rau de tot si cu cititul, Teo imi ocupa mai tot timpul, dar m-am linistit ca am vazut ca nu e singurul care-i place leganat, plimbat si stat mai mult in brate.Sa nu-l deochi..dar de cateva zile am inceput sa-l pun in balansoar si ii place.asa mai reusesc sa mai fac si eu cate ceva prin casa sa nu mai zic sa ma ocup de mine ca de asta chiar nu am timp.Am noroc cu gradinita ca pe Andrea o duc in fiecare zi si-asa mai am parte si eu de mai multa liniste.Inteleg mamicile cu 2 copii, nu e usor..cateodata e ca la nebuni si la mine unul plange, altul urla...imi vine sa urlu si eu...dar numar pana la 10 si-mi revin.Imi mai trag niste zambete copiii si uit cu totul ca m-au suparat.Si Andrea il iubeste pe bebe mic si de cate ori prinde ocazia il pupa de-l innebuneste, ma bucur ca nu e deloc geloasa, a inceput sa inteleaga ca Teo e prioritatea nr 1 si accepta.E adevarat ca de cate ori am putin timp ma ocup de ea si incerc sa nu o neglijez.Cand plange bebe si sunt cu ea stie ca trebuie sa merg la el, dar sare repede pe mine sa ma pupe inainte de-a pleca la bebe.Sunt niste dulci si chiar daca ne este tare greu, ca nu avem pe nimeni aici sa ne ajute ii iubim si nu ne pare rau de alegerea facuta.
Teo e bine...la 7 sapt.avea 5.5kg si 60 cm.A pus 1.750 de cand am iesit din spital.Ieri am fost la control si vroiam sa va intreb si pe voi la ce metode contraceptive v-ati gandit.Eu mi-am facut programare sapt. viitoare pentru sterilet, dar imi e cam frica.A avut careva din voi sterilet?Stiu ca depinde de la organism la organism...nu stiu ce sa fac.O sa incerc sa vedem daca il suport ca nu am incotro...cu pilule la mine nu tine, ca-mi vine ciclul din 2 in 2 sapt..Ar fi cel mai acceptabil dupa mine.Sa vedem...
Gata..ca s-a trezit maimutzica mica....
Va pupam si nu va suparati pe noi ca intram mai rar...crestem si poate avem mai mult timp...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
microbu spune:
quote:Nu ai voie nici impachetari nici electro. Doar masaj. Sorry ca te dezamagesc dar si eu abia asteeeeept niste impachetari si electro la cald
Originally posted by tasia
Eu am citit inca odata dar nu mai stiu unde ca daca alaptezi nu ai voie sa faci ceva anume... nu mai stiu ce... ca ar afecta lactatia...impachetari sau electrostimularevoi ce stiti despre asta daca stiti?
Sandra si gargarita
Ce mare am crescut !
sympa spune:
Vad ca toate aveti copilasi cuminti si va odihniti si voi....
Danidani..sa stii ca si noi avem de gand sa-l botezam pe Teo numai in primavara cand vrem sa mergem in Romania.Aici sunt biserici ortodoxe, dar vrem sa facem botezul cu familiile noastre.Inca nu e sigur...parca totusi as vrea sa-l botez mai repede.Oricum si pe Andrea am botezat-o la 7 luni tot asa cand ne-am dus in Romania.
Ileana si Amarantina...de acord cu voi cu linistea din casa dupa ce adorm copiii.Parca nu mai e aceeasi casa si e chiar enervanta cateodata linistea.Da-mi place...
Ileana..te-ai bucurat din plin de ziua cu Luca..si tati la fel.Ati renuntat cu totul la biberoane?La noi...azi-noapte a fost prima noapte fara pampers la Andrea.Nu am vrut...asa s-a intamplat.Aseara i-am pus pampersul dar pana s-a culcat s-a mai dus la baie si l-a dat jos.De-abia pe la 4 azi-dimineata cand m-a strigat sa merg la ea in camera am vazut ca nu avea pampers.Acum sunt hotarata sa nu-i mai dau deloc sa vedem .N-am renuntat pana acum ca dimineata ii era full...si-am zis ca nu-i pregatita.
Am placet...revin mai incolo
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006